Flyers by sa mohli dočkať návratu kapitána

Hviezdny útočník Claude Giroux by sa mohol vrátiť do zostavy tímu Philadelphia Flyers v stredajšom zápase proti New Yorku Rangers po tom, čo nejaký čas strávil na covidovej listine.

Tridsaťtriročný kapitán tímu v utorok trénoval po tom, čo vynechal predošlé dva zápasy. Naposledy hral 7. februára a o dva dni neskôr bol zapísaný na listinu. Domov, kde ho čakala manželka a 18-mesačný syn, sa z izolácie vrátil len v pondelok.

„Niekoľko dní som sa cítil celkom zle. Po troch alebo štyroch dňoch som sa už cítil celkom dobre. Teraz sa cítim skvelo. Dnešný tréning bol dobrý, mal dobré tempo. Bolo zábavné vrátiť sa na ľad,“ poznamenal Giroux.

Tréner Alain Vigneault po tréningu povedal, že Giroux absolvuje ešte stredajšie dopoludňajšie rozkorčuľovania a následne sa rozhodne, či bude hrať vo večernom zápase. V predošlých 13 zaznamenal 11 bodov (1+10).

Vigneault tiež prezradil, že v stredu bude z covidovej listiny stiahnutý obranca Justin Braun, ale proti Rangers hrať ešte nebude. Na listine sú momentálne aj Travis Konecny, Scott Laughton, Oskar Lindblom a Jakub Voráček.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 24. 02. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL