Eichel nie je zranený, potrebuje vytrvať, tvrdí Krueger

Jack Eichel zaznamenal len tri asistencie v šiestich zápasoch od dlhšieho voľna, ktoré mal tím Buffalo Sabres pre bezpečnostné protokoly súvisiace s pandémiou. To vedie k otázkam o jeho zdraví.

Hlavný tréner „Šablí“ Ralph Krueger však trvá na tom, že dvadsaťštyriročný americký útočník nehrá so zranením, jednoducho si len prechádza obdobím trápenia.

„Nie. Nie, nie je zranený,“ povedal Krueger ešte po pondelkovom zápase. „Podľa mňa je to vec sebadôvery. Potrebuje sa držať svojej hry a vytrvať.“

„Keď sa pozriete na Taylora Halla, mal šesť striel na bránu a opäť tyčky. Musia sa držať svojej hry, potrebujú si veriť, naďalej pracovať a potom naši hru piatich proti piatich na nich postavíme. Inak, okrem Tobyho Riedera, je každý zdravý.“

Eichel odohral v tejto sezóne 16 zápasov, v ktorých strelil len dva góly a nazbieral dokopy 14 bodov. V minulej sezóne si vytvoril osobný maximum s 36 gólmi a nazbieral 78 bodov v 68 stretnutiach.

Hall, ktorý s klubom podpísal v októbri ročný kontrakt, strelil v prvých 16 zápasoch sezóny len jeden gól a pridal desať asistencií. Od otváracieho zápasu sa do čierneho netrafil.

Trápi sa aj iný útočník Sabres so zvučným menom, Jeff Skinner, ktorý je v druhom roku osemročnej zmluvy v hodnote 72 miliónov amerických dolárov. Ten v 14 dueloch zaznamenal len asistenciu a posledné dva zápasy sledoval z tribúny.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 24. 02. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL