Boston by mohol byť v hre o dvoch švédskych útočníkov. Konkurencia je veľká

Tím Anaheim Ducks prehral šesť zápasov po sebe a príliš lepšie na tom nie je ani tím Nashville Predators. Tieto dva kluby majú teraz spoločné, že sa objavili v špekuláciách o možnej výmene švédskych útočníkov.

Anaheim by podľa Davida Pagnottu mohol akceptovať výmenu niekoľkých hráčov, pričom spomenul Rickarda Rakella, o ktorého by mali vyjadriť záujem tímy Toronto Maple Leafs, Edmonton Oilers, Pittsburgh Penguins a Boston Bruins.

Dvadsaťsedemročný Rakell má zmluvu platnú do konca sezóny 2021/22 a platový strop zaťažuje sumou 3,789 milióna amerických dolárov.

Zo štvorice tímov by mal mať Boston záujem aj o Filipa Forsberga z Nashvillu, ktorý má tiež zmluvu platnú do konca ročníka 2021/22, no má vyšší „cap-hit“ – 6 miliónov amerických dolárov. Je však tiež aj lepším strelcom.

Podľa Pagnottu nie je jasný favorit v boju o jeho služby, no Bruins vrak konkurujú aj Montreal Canadiens, Philadelphia Flyers, Calgary Flames a New York Islanders.

Prestupová uzávierka nastane v tejto sezóne 12. apríla, a tak by sa prestupový trh mohol pomaly rozbiehať už v druhej polovici aktuálneho mesiaca.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 01. 03. 2021 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL