Taylor Hall je ochotný zostať v Buffale

Hviezdny útočník Taylor Hall je ochotný podpísať novú zmluvu s tímom Buffalo Sabres aj napriek tomu, že tím on samotný aj jeho tím nezažívajú práve najlepší ročník.

„Áno, som otvorený všetkému,“ povedal Hall pre Buffalo News.

„Ani zďaleka to nie je tak, že by som mal v tejto sezóne úžasný štatistický rok. Aj napriek tomu si tu však môj čas užívam. Skutočne mám rád týchto chlapcov, trénerov a spôsob, akým sa k svojím hráčom správajú. Ako hovoríme od začiatku, môj agent i ja, sme otvorení všetkému.“

Hall si vo štvrtok ukončil 19-zápasové gólové suchoty. Po 21 zápasoch má okrem dvoch gólov na konte aj 11 asistencií. V októbri s tímom podpísal ročnú zmluvu za 8 miliónov dolárov. Sabres sú poslední vo Východnej divízii s bilanciou 6-11-3.

„Nikdy som k tomuto nepristupoval ako k záležitosti na jeden rok. Vždy som do toho išiel s otvorenou mysľou a uvidíme, čo sa stane, či aj bude záujem na ich strane. Ale áno, samozrejme, ja záujem mám,“ skonštatoval dvadsaťdeväťročný Kanaďan.

Hall získal po sezóne 2017/18 Hartovu trofej pre najužitočnejšieho hráča ligy, keď zaznamenal 93 bodov (39+54) v 76 dueloch. V predošlých troch ročníkoch dokopy nazbieral 89 bodov (27+62) v 98 dueloch.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 05. 03. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL