McDonagh by mohol hrať už dnes. S Černákom to vyzerá horšie

Tím Tampa Bay Lightning si musel v predošlých troch zápasoch poradiť bez kompletného obranného páru Ryan McDonagh-Erik Černák. Neporadil si bez nich najlepšie, a tak správy zo stredy fanúšikov poteší.

McDonagh by sa mohol vrátiť do akcie vo štvrtkovom zápase proti Columbusu po tom, čo vynechal štyri zápasy pre zranenie dolnej časti tela. V utorok trénoval len čiastočne, v stredu už zarezával naplno a zapojil sa aj do nácviku oslabení.

„Dúfajme, že zajtra dostaneme dobré správy, že bude môcť hrať,“ poznamenal tréner Jon Cooper.

Kormidelník informoval aj o stave obrancov Jana Ruttu a Černáka, ktorí so zraneniami v dolnej časti tela nehrali v posledných troch dueloch. Momentálne ani jeden z nich nie je blízko k návratu, hoci ešte pred pár dňami Cooper dúfal, že by sa košický rodák mohol vrátiť v najbližších dueloch. V stredu krátko korčuľoval pred tímovým tréningom.

„Černák a Rutta urobili nanešťastie kroky dozadu, takže uvidíme. Neviem. Nemôžem tak celkom robiť prognózy, ale dúfali sme, že v tomto bode budú na tom lepšie, ako momentálne sú,“ skonštatoval Cooper.

#TBLightning’s Erik Cernak is out on the ice before practice. Has missed the past three games with a lower-body injury. pic.twitter.com/on20IBB6H6

— ???????????????? ???????????????????????????? (@faiello_mari) March 31, 2021



Autor: Jozef Struhár | Vydané: 01. 04. 2021 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL