O „jedného z najsebeckejších hráčov NHL“ majú záujem dva tímy

Keď Buffalo v utorok oznámilo, že Taylor Hall nebude hrať vo večernom zápase, neprišlo to ako prekvapenie. To, čo však o hviezdnom útočníkovi napísal bývalý hráč NHL na sociálnu sieť, prišlo nečakane.

Sabres urobili z Halla zdravého náhradníka z preventívnych dôvodov niekoľko dní pred prestupovou uzávierkou, pred ktorou by mohol zmeniť dres. Brent Sopel na to zareagoval slovami: „Najlepšie rozhodnutie zo všetkých. Je to jeden z najsebeckejších hráčov v lige.“

Niekdajší obranca, ktorý odohral v NHL 659 zápasov v dresoch šiestich tímov, sa následne stretol s otázkou, ako to môže vedieť, keď s Hallom nikdy nebol spoluhráčom.

„Nepotrebujem s ním hrať, aby som to vedel. Poznám veľa hráčov,“ odvetil už štyridsaťštyriročný Sopel.

Pri Hallovi už sa v ostatnom čase vynárajú úvahy, či by s ním nemohlo byť niečo zlé, keď napriek nespornému talentu nevydrží v jednom tíme dlhodobo. V Edmontone vydržal šesť sezón, v New Jersey necelé štyri, no od minulej sezóny si môže v prípade výmeny zahrať už za štvrtý tím.

Pokiaľ ide o záujemcov o jeho služby, Elliotte Friedman tvrdí, že by kanadské tímy mohli byť mimo hry o služby dvadsaťdeväťročného rodáka z Calgary. S Buffalom sú však v kontakte dva americké kluby, ktoré sa vraj snažia pretaviť záujem v prestup.

Hall podpísal pred touto sezónou so Sabres ročný kontrakt v hodnote 8 miliónov amerických dolárov. V prvých 37 zápasoch strelil len dva góly a dokopy nazbieral 19 bodov. Buffalo nepozdvihol a tím je posledný v celej NHL.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 07. 04. 2021 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL