Canucks majú už 21 pozitívnych hráčov. NHL už plánuje ich návrat

Počet hráčov Vancouveru na covidovej listine sa rozšíril aj v stredu, keď na nej pribudol obranca Nate Schmidt. Dokopy až 21 hráčov Canucks bolo pozitívne testovaných na koronavírus, pričom ich dopĺňajú aj štyria členovia realizačného tímu.

Canucks v stredu potvrdili, že ide o mutáciu, ale konkrétny tím ešte nepotvrdili. Už od minulého týždňa sa však hovorí, že ide o brazílsky variant. Pôvod nákazy sa tím tiež snaží zistiť. Prvým pozitívne testovaným hráčom bol Adam Gaudette.

Ďalšími hráčmi na covidovej listine sú Travis Boyd, Jayce Hawryluk, Nils Hoglander, Bo Horvat, Zack MacEwen, Marc Michaelis, Tyler Motte, Antoine Roussel, Brandon Sutter, Jake Virtanen Jalen Chatfield, Alexander Edler, Quinn Hughes, Tyler Myers, Thatcher Demko, Braden Holtby a nemenovaní hráči z taxi zostavy.

NHL už pre nákazu odložila šesť zápasov kanadského tímu, no zástupca Bill Daly v pondelok povedal, že nestráca vieru, že tím odohrá všetkých 56 zápasov základnej časti. Darren Dreger z TSN v stredu informoval, že liga už pomaly plánuje návrat tímu do hry. Cieľovým termínom je koniec budúceho týždňa.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 08. 04. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL