Taylor Hall: Rád by som bol hráčom Bruins niekoľko rokov

Hviezdny útočník Taylor Hall nie je proti tomu, aby bol pre tím Boston Bruins len hráčom na výpomoc do konca tejto sezóny. Vie sa predstaviť v drese „Medveďov“ aj o niekoľko rokov.

„Rád by som bol členom Bruins niekoľko rokov. Je jasné, že toto je pre mňa osobne zlý rok a potrebujem hrať dobre. Potrebujem byť prínosom a najviac zo všetkého chcem byť súčasťou tímu, ktorý vyhráva zápasy. Skutočne verím, že to môžeme dokázať,“ povedal Hall pre Buffalo News.

Boston získal dvadsaťdeväťročného rodáka z Calgary v nedeľu z Buffala spolu s Curtisom Lazarom za Andersa Bjorka a voľbu v druhom kole tohtoročného draftu. Sabres i udržali aj polovicu jeho osemmiliónového platu, ktorý je súčasťou končiacej zmluvy. V lete bude môcť byť neobmedzeným voľným hráčom.

Hall priznal, že bol blízko k podpisu zmluvy s Bruins pred touto sezónou a klub bol jeho prvou destináciou pri výmene, o ktorej rozhodol on sám, keďže mal plnú klauzulu o nevymeniteľnosti. Debut v novom drese by mal zažiť v utorok proti Sabres.

„Pokiaľ ide o sebadôveru, tím v Buffale do toho nikdy nevstúpil tou správou nohou,“ vrátil sa k svojmu neúspešnému pôsobeniu v Buffale, za ktoré odohral 39 zápasov so ziskom dvoch gólov a 17 asistencií. Jeho úspešnosť streľby je len 2,3%.

„Nie som tým najsebavedomejším hokejistom. Počas tohto ročníka tam bolo veľa trápenia a samozrejme, strieľanie gólov medzi ne patrí. Musím znova objaviť tú stránku mojej hry,“ poznamenal Hall.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 13. 04. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL