Mark Messier: Rangers chýba tvrdosť

Legendárny útočník Mark Messier nie je spokojný s tým, ako je vyskladaný jeho niekdajší tím. Bývalý kapitán Rangers v stredu kritizoval to, že je newyorské mužstvo príliš mäkké.

„Podľa môjho názoru, ak máte vyhrať, musíte byť schopní uspieť na ulici a v tmavej uličke,“ povedal Messier po tom, čo klub vyhodil prezidenta Johna Davidsona a generálneho manažéra Jeffa Gortona. „Ja konkrétne by som nebudoval tento tím tak, že by nebol toho schopný.“

Messierove slová prišli len dva dni po šarvátke medzi Rangers a Capitals, pri ktorej Tom Wilson zozadu udrel do oblasti krku a hlavy bezbranného Pavla Bučneviča a následne zranil hviezdneho Artemija Panarina.

Wilson za to dostal len pokutu vo výške 5000 amerických dolárov, na čo Rangers zareagovali kritikou šéfa disciplinárky Georgea Parrosa. Následne došlo k zmenám v manažmente a novým generálnym manažérom a prezidentom sa stal Chris Drury.

Messier medzitým tvrdí, že by bol otvorený práci vo vedení newyorskej organizácie, ktorú doviedol v roku 1994 k Stanleyho poháru, no momentálne mu nezostáva nič iné, len trpezlivo čakať na prípadnú ponuku.

„Povedal som to veľmi jasne, že tu stojím pripravený vypomôcť akýmkoľvek spôsobom už mnoho rokov. Skutočne neviem, čo ešte by som k tomu povedal,“ poznamenal.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 06. 05. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL