Taylor Hall v Bostone žiari: Hokej si užívam, priznáva

Nikto nemôže pochybovať o tom, že Taylor Hall si užíva svoje pôsobenie v tíme Boston Bruins. Po výmene z Buffala je ako vymenený a hviezdny útočník sám priznáva, že si hokej znovu užíva.

Hall naposledy strelil dva góly v pondelkovom zápase proti Islanders, ktorý rozhodol v nadstavenom čase. V prvých 16 zápasoch od výmeny nazbieral 14 bodov za osem gólov a šesť asistencií.

„Je to 16 zápasov a pravdepodobne ide o jedno z období, v ktorých som hral ten najpríjemnejší a najradostnejší hokej mojej kariéry. Dúfam, že je toho predo mnou ešte viac,“ priznal Hall.

Hall podpísal pred sezónou ročnú zmluvu za 8 miliónov dolárov so Sabres, v drese ktorých zaznamenal len dva góly a 17 asistencií v 37 dueloch. Buffalo bolo na ligovom dne. Boston má od jeho príchod bilanciu 12-3-1.

Dvadsaťdeväťročný rodák z Calgary sa môže pripravovať na play-off, v ktorom doteraz odohral len 14 zápasov v dresoch New Jersey (2018) a Arizony (2020). Bruins narazia v prvom kole na Washington.

„Je pre mňa dôležité, aby som sa pokúsil a aby som si udržal tieto individuálne výkony aj v play-off. To je to, na čom záleží,“ poznamenal Hall.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 11. 05. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL