Ubráni Montreal ofenzívne hviezdy Oilers?

Základná časť NHL už je pred bránami svojho finále. Postupne sa kryštalizujú jednotlivé tímy, ktoré si to rozdajú v play-off o Stanley Cup. Postupujúci zo Severnej divízie sú už ale jasní (Toronto, Edmonton, Winnipeg a Montreal). Canadiens si svoju účasť vo vyraďovačke zaistili len v predchádzajúcom dueli s olejármi, a to aj napriek prehre 3:4 po predĺžení. Zápas v ňom rozhodol víťazným presným zásahom ten najpovolanejší – ConnorMcDavid, ktorý sa už prehupol cez magickú stobodovú hranicu (102). Najbližší program týchto súperov proti sebe postaví znova. Nachystajú im Tatar a spol. pomstu? Natipujte si v Tipsporte, oficiálneho partnera NHL, sledujte všetky jej zápolenia v priamych prenosoch na TV Tipsport a tipujte naživo!

Góly = korenie hokeja

Predošlé tri vzájomné stretnutia oboch protagonistov tohto duelu boli ochutené gólovým korením a diváci vždy mohli vidieť aspoň 5 kúskov. Prekonajú túto hranicu aj teraz? Využite na svoje tikety kurz 1,43!

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!


Autor: PR článok | Vydané: 12. 05. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL