Hviezda Capitals bude hrať v otváracom zápase play-off

Hviezdny obranca John Carlson vo štvrtok povedal, že bude v zostave Washingtonu v otváracom zápase prvého kola play-off proti Bostonu, ktorá sa odohrá v Capital One Aréne už v sobotu.

Tridsaťjedenročný Američan, ktorý je so 44 bodmi (10+34) piatym najproduktívnejším obrancom sezóny, vynechal posledné dva zápasy základnej časti pre zranenie dolnej časti tela. Vo štvrtok absolvoval kompletný tréning.

Okrem návratov Alexa Ovečkina a Carlsona však Capitals ešte majú pár nezodpovedaných otázok ohľadom zdravotného stavu útočníkov T.J. Oshieho a Jevgenija Kuznecova, ako aj brankára Iľju Samsonova. Tréner Peter Laviolette o tom v tomto období už príliš hovoriť nechce.

„Tieto veci budeme riešiť interne. V play-off pravdepodobne ponecháme tieto rozhodnutia o tom, kto bude chytať a ako bude vyzerať naša zostave, v internom prostredí,“ poznamenal Laviolette.

Oshie, ktorého sužuje zranenie dolnej časti tela, korčuľoval pred štvrtkovým tréningom v bezkontaktnom drese. Kuznecov a Samsonov sú momentálne na covidovej listine a ani jeden z nich nekorčuľoval od 3. mája.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 14. 05. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL