Rangers by mali uprednostniť iného útočníka pred Eichelom

Po tom, čo o neho prejavili záujem v minulom roku, sa netreba čudovať tomu, že tím New York Rangers sa opäť začal spomínať v súvislosti s Jackom Eichelom. Podľa Larryho Brooksa z New York Post je však v lige jeden útočník, ktorý by dával väčší zmysel.

Brooks verí, že Eichel nebude obrovským vylepšením oproti Mikovi Zibanejadovi a namiesto neho by sa mali „Blueshirts“ zamerať na Matthew Tkachuka z Calgary Flames. Ten by podľa neho perfektne zapasoval k Rangers, no priznal, že cena bude vysoká.

Novinár neverí, že by Rangers zvažovali výmenu Igora Šesťorkina, Adama Foxa, Alexisa Lafreniere a možno ani Ryana Lingrena. Mohli by však vymeniť Kaapa Kakka a K’Andre Millera, hoci aj u nich by zrejme váhali.

Brooks uvažuje, či by stačil na získanie Tkachuka balík zložený z volieb v prvom kole draftu a z niekoho zo skupiny hráčov, do ktorej zaradil Filipa Chytila, Pavla Bučneviča, Vitalija Kravcova, Zaca Jonesa a Nilsa Lundkvista.

Eichelov „cap-hit“ by bol veľkým problémom pre newyorský tím, ku čomu treba ešte prirátať aj jeho vysokú cenu, ktorú bude Buffalo pravdepodobne požadovať. Ak by ho Rangers získali, mali by veľký problém udržať si Zibanejada, zotrvanie ktorého by malo byť jednou z ich priorít.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 14. 05. 2021 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL