Doughty nebude šťastný, ak Kings v lete neurobia veľké zmeny

Hviezdny obranca Drew Doughty nebude spokojný, ak vedenie tímu Los Angeles Kings neposilní počas tohto leta mužstvo, ktoré je v prestavbe. Vyjadril pocit urgencie a potreby dodať tímu trochu viac skúseností.

„Áno, určite. Myslím, do r*ti, že musíme. Ja, Anže Kopitar, Jonathan Quick a Dustin Brown všetci starneme. Myslím si, že sme všetci mali fenomenálne sezóny, ale dochádza nám čas,“ povedal Doughty.

„Máte tu dvoch najlepších hráčov na svojej pozícii a so všetkým tým miestom pod stropom musíte priviesť hráčov. To je všetko. Nedáva zmysel len čakať na to, kým sa rozvinú tie mladé nádeje, keď tu máme hráčov na vrchole kariéry, hladných po víťazení, ktorým je už z prehrávania zle.“

Doughty dostal otázku, či by bol spokojný, ak by v lete nedošlo k veľkým zmenám. Jeho odpoveď bola stručná, ale jasná: „Nie.“

Kalifornský tím dosiahol v tejto sezóne bilanciu 21-28-7 a skončil na šiestom mieste Západnej divízie. V prestavbe je už tri roky a zakaždým nepostúpil do play-off. Od druhého Stanleyho pohára v roku 2014 sa tím dostal do play-off len dvakrát a v oboch prípadoch prehral v prvom kole.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 15. 05. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL