Čajkovič opäť skóroval. Jeho tím zažil obrovský kolaps + video

Maxim Čajkovič skóroval a Val-d’Or bolo blízko k tomu, aby otočilo stav finálovej série v QMJHL. Nakoniec však v záverečných minútach zažilo kolaps a v sérii proti Victoriaville opäť prehráva.

Čajkovič strelil svoj 10. gól v play-off už v siedmej minúte, aby začal cestu za vybudovaním vedenia 3:0. Tento stav platil až do 54. minúty, v ktorej sa začal senzačný obrat Tigres na konečných 4:3.

Nicolas Daigle ho odštartoval, keď znížil na rozdiel dvoch gólov. Shawn Element a Alex Beaucage potom v rozmedzí 61 sekúnd zmazali zvyšok zo straty. K vyrovnaniu došlo pritom len 5 sekúnd pred koncom tretej tretiny. V predĺžení rozhodol o výhre Conor Frenette.

Čajkovič, ktorý bodoval v šiestom zápase po sebe, si z duelu odniesol aj dva plusové body, tri strely a dve trestní minúty za nedovolené bránenie. Ďalší zápas série hranej na štyri víťazné zápasy sa odohrá v utorok.

Max Cajkovic fires one home for his 10th goal of the QMJHL Playoffs. pic.twitter.com/eqlDnLltHy

— Future Bolts (@LightningProsp1) May 31, 2021

Victoriaville - Val-d’Or 4:3 PP (0:1, 0:2, 3:0, 1:0) (stav série: 2-1)
Góly: 54. Daigle (Beaucage, Frenette), 59. Element (Abraov, Beaucage), 60. Beaucage (Abramov, Tardif), 68. Frenette (Arsenault, Tardif) – 7. Čajkovič (Poulin, Pelletier), 26. Legare (Lauzon, Villeneuve), 27. Guenette (Pelletier, Spence)rn


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 31. 05. 2021 | Rubrika: Juniori


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL