Carolina dúfa, že sa jej v zápase o prežitie vráti kľúčový útočník

Tím Carolina Hurricanes bude v utorok bojovať o prežitie, keď v sérii proti Tampe prehráva 1:3 na zápasy. Dúfa pritom, že sa jej do zostavy vráti kľúčový útočník Nino Niederreiter.

Dvadsaťosemročný Švajčiar v pondelok trénoval po prvýkrát od utrpenia zranenia hornej časti tela na tréningu, ktorý sa uskutočnil 29. mája. Pôvodne sa očakávalo, že by mohol vynechať celú druhé kolo, no teraz sa Caroline hodí jeho pomoc.

„Dúfame, že bude hrať,“ povedal tréner Rod Brind’Amour. „Zistime to zajtra. Toto bol jeho prvý tréning s nami za dlhý čas, ale bolo to dobré znamenie. Vyzeral dobre a samozrejme, potrebujeme ho.“

Niederreiter trénoval v treťom útoku s Jordanom Martinookom a Martinom Nečasom. V 56 zápasoch základnej časti strelil 20 gólov a v prvých šiestich dueloch play-off jeden.

Pondelkového tréningu sa nezúčastnili útočníci Warren Foegele a Vincent Trocheck, o ktorých štartoch sa rozhodne pred zápasom. Prvý menovaný hral v štvrtom zápase série po tom, čo nedohral ten tretí. Trocheck vynechal posledné dva zápasy so zranením dolnej časti tela. rn


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 08. 06. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL