Ritchie dostal pokutu, Raskov stredajší štart otázny + video

Okrem trénera Brucea Cassidyho dostal v utorok pokutu aj jeho zverenec z Bostonu, Nick Ritchie. Neistá je v tíme aj situácia ohľadom toho, kto bude chytať v stredajšom zápase, v ktorom budú Islanders môcť ukončiť Bruins sezónu.

Ritchie dostal maximálnu možnú pokutu 5000 amerických dolárov za faul lakťom na obrancu newyorského tímu Scotta Mayfielda z prvej tretiny pondelkového duelu. Rozhodcami nebol vinník za svoj zákrok potrestaný.

$5K fine for #NHLBruins Nick Ritchie for this elbow. pic.twitter.com/nF2d5iOaaw

— Dan Kelley (@DanKelley66) June 8, 2021

Rask pondelkový duel nedochytal, pretože potreboval „údržbu“. V utorok Cassidy nevedel povedať, či Fína uvidíme v stredu v bráne. Sužuje ho totiž už dlhšie poranenie, pre ktoré zatiaľ vynechal len jednu tretinu.

„Absolvuje terapie a zajtra zistíme, ako na tom je a či bude schopný chytať alebo nie,“ povedal Cassidy, ktorý má medzi brankármi k dispozícii ešte mladého Jeremyho Swaymana a veterán Jaroslava Haláka.

Bruins budú určite v stredu bez útočníka Curtisa Lazara, ktorý v piatom zápase série utrpel zranenie dolnej časti tela. Na návrat do akcie nie sú stále pripravení ani obrancovia Kevan Miller a Brandon Carlo. rn


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 09. 06. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL