Z 0:2 na 4:2? Vegas útočí na koniec série!

Prvé dva zápasy, dve porážky. Nasledujúce tri duely, tri oslavy. Hokejistom Vegas sa v zámorskej NHL darí obrat vo štvrťfinálovej sérii proti Coloradu na výbornú. Naposledy Golden Knights uspeli na ľade lavín v predĺžení, keď rozhodol Mark Stone. Podarí sa zlatým rytierom ukončiť sériu? Akýkoľvek triumf domáceho celku má kurz 1,80. Natipujte si na NHL v Tipsporte, oficiálneho partnera zámorskej súťaže, všetky stretnutia play-off sledujte v priamych prenosoch na TV Tipsport a tipujte naživo!

Ako to vidia tipéri?

A ako vidí postupovú tajničku napríklad jeden z členov najväčšej komunity tipérov s nickom Struhy94? Ten pred pár dňami ukázal na Vegas (2,32): „Po prvom súboji série som si myslel, že ďalej pôjdu lavíny. Ale od druhého stretnutia Vegas vyrovnalo sily a prestrieľalo Colorado 41:25, ale ani to na víťazstvo nestačilo. V treťom zápolení zlatí rytieri recept našli a triumfovali. Výkony Avalanche slabnú, naopak ich súper naberá na forme. Vôbec by som sa nečudoval, keby séria skončila 4:2.“

Zveziete sa s ním?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!


Autor: PR článok | Vydané: 10. 06. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL