Sweeney: O novú zmluvu medzi Bruins a Hallom je obojstranný záujem

Jednou z otázok, ktorej bude v lete čeliť tím Boston Bruins, je, či si udrží služby hviezdneho útočníka Taylora Halla. Generálny manažér Don Sweeny v utorok povedal, že o novú zmluvu majú záujem obe strany.

„V rozhovoroch na konci sezóny a dokonca aj vtedy, keď sem Taylor prišiel, vyjadril záujem a o jeho návrat je ten záujem vzájomný. Samozrejme, budeme si musieť počkať, či sa všetky kúsky skladačky dajú dohromady,“ poznamenal Sweeney.

Ešte minulý týždeň Hall povedal, že do mužstva Bostonu pasuje a vie si v ňom predstaviť svoju budúcnosť. Vyjadril tiež nádej, že to podobne vníma aj samotný zím. Prioritou pritom pre neho vraj nebudú peniaze.

Dvadsaťdeväťročný rodák z Calgary podpísal pred sezónou ročný kontrakt za 8 miliónov amerických dolárov s Buffalom, v drese ktorého zaznamenal dva góly a 17 asistencií v 37 dueloch. Po výmene si pripísal osem gólov a šesť asistencií v 16 stretnutiach základnej časti, ako aj tri góly a dve asistencie v 11 dueloch play-off.

Boston má okrem neho aj ďalších hráčov s končiacimi zmluvami, z ktorých by mohli byť neobmedzení voľní hráči. Ide o Davida Krejčího, Tuukku Raska či Jaroslava Haláka. rn


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 16. 06. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL