Lehner po skvelom výkone: Motivovali ma tie s***ky na internete

Brankár Robin Lehner podal výborný výkon v štvrtom zápase série medzi Vegas a Montrealom, v ktorom jeho tím vyrovnal stav série. Zavrel tým ústa ľuďom, ktorí o ňom otvorene pochybovali.

Keď hlavný tréner Golden Knights Peter DeBoer oznámil, že bude v nedeľu štartovať namiesto Marc-Andre Fleuryho švédsky gólman, na sociálnych sieťach začali ľudia kritizovať toto rozhodnutie a mnohí pochybovali o Lehnerovi, ktorý nechytal od 7. mája.

Lehner nakoniec zneškodnil 27 striel pri výhre 2:1 a po zápase poďakoval svojím neprajníkom za to, že mu boli zdrojom motivácie.

„Nie veľa ľudí vie, že chodím na zápas o štyri hodiny skôr. Zaistím sa svoju vlastnú prepravu, prídem o štyri hodiny skôr. Dve hodiny len sedím a sledujem vás, ako o mne píšete s***ky na Twitteri, aby ma to motivovalo. Nezáleží mi na tom, čo si ľudia myslia, ale bolo skvelé vidieť, čo všetko o mne hovoríte,“ povedal Lehner.

Lehner dokonca aj po tlačovej konferencii napísal na sociálnu sieť status: „Ďakujem vám za všetky tie dnešné pekné slová, ľudia (srdce) Oceňujem všetku tú lásku (smejúca sa tvár so slzami)“

Thanks for all the nice words today guys Appreciate all the love

— Robin Lehner (@RobinLehner) June 21, 2021

Canadiens vyhrali v zápase na vysoko nebezpečné šance 18:1.

„Bol excelentný. Vedel som, že bude dobrý,“ povedal o ňom DeBoer, ktorý trvá na tom, že ho k zmene brankára nestimulovalo zaváhanie Fleuryho v treťom zápase série, po ktorom Montreal vynútil predĺženie a nakoniec duel vyhral.rn


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 21. 06. 2021 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL