Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 04.
kurzy
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Z „farmy“ Islanders sa stanú Islanders + videoZáložný tím New Yorku Islanders v nižšej AHL už nebude známy ako Bridgeport Sound Tigers. V pondelok klub oznámil, že sa premenoval na Bridgeport Islanders, hoci mesto neleží na ostrove. Týmto krokom však zväčšil svoje prepojenie s tímom NHL, ktorému je partnerom už 20 rokov. Odhalil tiež aj nové logo:


07. 11.

CanucksObranca Aaron Rome odohral v nedeľu svoj prvý zápas sezóny po tom, čo jej úvod vynechal pre zlomeninu ruky. Proti Chicagu odohral zhruba 14 minút a strelil jeden gól. Okrem neho zaznamenal aj dve trestné minúty a dva bodyčeky.
AvalancheCenter Paul Stastny je najproduktívnejší v zápasoch proti Calgary. V nedeľu strelil gól, ktorý sa stal jeho 36. bodom proti Flames. Stastny strelil 13 gólov a pridal 23 asistencií v 32 zápasoch proti klubu z Alberty.
JetsObranca Mark Stuart sa v nedeľnom zápase proti Rangers vrátil do zostavy Jets po tom, čo vynechal predchádzajúce dva zápasy pre zranenie hornej časti tela. V akcii odohral 18 minút a zaznamenal dve trestné minúty a jednu strelu. Zblokoval tiež štyri strely súpera.
NHLNedeľné transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Scott Clemmensen (B, FLA), Ian Cole (O, STL). Na farmu boli poslaní: Robert Bortuzzo (O, PIT), Benn Ferriero (Ú, SJS), D.J. King (Ú, WSH).

06. 11.

FlyersObranca a kapitán Philadelphie, Chris Pronger, korčuľoval s ochranným plexisklom a do akcie by sa mohol vrátiť už budúci týždeň. Skúsený obranca utrpel pred takmer dvoma týždňami nepríjemné zranenie po tom, čo ho nešťastne trafil hokejkou do tváre Mikhail Grabovskij.
DevilsÚtočník Iľja Kovaľčuk a obranca Andy Green z New Jersey vynechali sobotný zápas proti Winnipegu. Obaja majú nešpecifikované zranenia v dolnej časti tela.
RangersÚtočník Sean Avery odohral v drese NY Rangers prvý tohtosezónny zápas po tom, čo bol pred sezónou poslaný na farmu do Hartfordu. V zápase proti Montrealu odohral iba 4 minúty a 46 sekúnd.
Red WingsObranca a kapitán Detroitu Nicklas Lidström strelil v sobotnom dueli proti Anaheimu svoj 130. presilovkový gól v kariére, čím sa dostal v historických tabuľkách na piate miesto medzi obrancami. Na štvrtého Paula Coffeyho stráca päť gólov.
PenguinsObranca Pittsburghu Robert Bortuzzo odohral v sobotu svoj premiérový zápas v NHL. 21-ročný rodák z Thunder Bay strávil na ľade viac ako 10 a pol minúty, počas ktorých nazbieral dve trestné minúty. Penguins napokon vyhrali nad Kings 3:2 po SN.
NHLSobotné transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Peter Holland (C, ANA), Cam Atkinson (PK, CBJ), Fabian Brunnstrom (ĽK, DET), Paul Postma (O, WPG). Na farmu boli poslaní: Mattias Ritola (C, TBL).

05. 11.

BlackhawksChicago zaznamenalo v piatok proti Tampe Bay tri góly v rozpätí 65 sekúnd (Hossa, Carcillo, Sharp). Niečo podobné sa tímu z „veterného mesta“ podarilo v roku 1989, kedy proti St. Louis dosiahli Blackhawks tri góly v rozpätí 59 sekúnd.
CanucksÚtočník Vancouveru Alexandre Burrows nedohral piatkový zápas proti St. Louis po tom, čo v druhej časti hry utrpel nešpecifikované zranenie a na ľade sa už neobjavil. Spolu v zápase odkorčuľoval 7 a pol minúty, počas ktorých strelil jeden gól.
CapitalsCenter Cody Eakin z Washingtonu, ktorý odohral 1. novembra svoj prvý zápas v NHL, zaznamenal v piatok proti Caroline svoje prvé body v NHL. Do štatistík si zapísal jeden gól, jednu asistenciu i dva plusové body, aby sa stal najlepším hráčom zápasu.
NHLPiatkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Kaspars Daugavins (Ú, OTT). Na farmu boli poslaní: Brendan Smith (O, DET), Robin Lehner (B, OTT), Andy Miele (Ú, PHX). Kenndal McArdle (ĽK, WPG) bol umiestnený na waiver listinu.

04. 11.

RangersÚtočník Wojtek Wolski opustil štvrtkový zápas proti Anaheimu predčasne v prvej tretine a už doňho nezasiahol. Dôvodom boli problémy so slabinami, ktoré ho trápili už v úvode ročníka. Wolski pre ne v tejto sezóne odohral len päť duelov.
JetsObranca Randy Jones si vo štvrtkovom zápase proti Islanders poranil nohu pri blokovaní strely obrancu Milana Jurčinu. Tréner Claude Noel informoval zástupcov médií, že jeho stav bude monitorovaný na dennej báze.
Blue JacketsObranca Marc Methot sa vrátil do zostavy Blue Jackets po vynechaní piatich duelov pre zlomený prst. V zápase proti Torontu odohral 18 minút a 41 sekúnd, počas ktorých rozdal šesť bodyčekov.
Red WingsObranca Mike Commodore odohral vo štvrtok svoj prvý zápas v drese Detroitu po tom, čo s Red Wings podpísal v lete jednoročnú zmluvu. Úvod ročníka vynechal pre zranenie kolena. Proti Calgary odohral 11 minút.
PanthersĽavý krídelník Sean Bergenheim bol späť na ľade po tom, čo vynechal sedem zápasov pre zranenie dolnej časti tela. V zápase proti Chicagu odohral 13 a pol minúty. Zaznamenal štyri strely a jeden bodyček.
PredatorsCenter Mike Fisher sa vrátil do akcie po tom, čo vynechal jeden zápas pre zranenie hlavy. Po dvojzápasovej absencii, spôsobenej zranením dolnej časti tela, sa do akcie vrátil aj krídelník Sergej Kosticyn.
WildMinnesota vo štvrtok vyslala na bránu Vancouveru 45 striel, čo je jej domáci rekord. Predtým najviac striel doma vyslala v januári 2003 na bránu Phoenixu – 43. Jej celkový rekord je 47 striel na bránu.
PenguinsObranca Ben Lovejoy opustil štvrtkový zápas proti San Jose, pretože druhej tretine utrpel zlomeninu zápästia. V akcii stihol odohrať šesť minút. V 13 zápasoch tejto sezóny zaznamenal jednu asistenciu.
CoyotesCenter Martin Hanzal vynechal štvrtkový zápas proti Nashvillu, pretože ho trápi zranenie v dolnej časti tela, ktoré utrpel v závere predchádzajúceho zápasu proti Coloradu. Český rodák odohral v tejto sezóne 11 zápasov, v ktorých nazbieral 10 bodov (3+7).
NHLŠtvrtkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Corey Tropp (PK, BUF), Brendan Smith (O, DET), Kyle Chipchura (C, PHX), Alexandre Picard (ĽK, TBL), Mark Flood, Brett Festerling (O, WPG). Na farmu boli poslaní: Scott Clemmensen (B, FLA), Matt Kassian (ĽK, MIN), Ben Holmstrom (Ú, PHI). Do ECHL poputoval Lee Baldwin (O, NYR).

03. 11.

RangersÚtočník Sean Avery sa v stredu pripojil k tímu New York Rangers, s ktorými absolvoval tréningovú jednotku, no so štartom v štvrtkovom zápase počítať nemusí. „Hráči hrali v poslednom zápase skutočne dobre, zaznamenali veľké víťazstvo, takže by som zostavu nemenil,“ súhlasil Avery s rozhodnutím trénera.
PredatorsPodľa informácii denníka Tennessean by mal útočník Mike Fisher hrať už vo štvrtkovom zápase vo Phoenixe. Veterán utrpel v sobotnom zápase proti Anaheimu ľahší otras mozgu.
CanadiensObranca Jarred Tinordi podpísal trojročný nováčikovská kontrakt s Montrealom, ktorý tohto devätnásťročného Američana draftoval v roku 2010 z celkového 22. miesta. Tinordi v tomto ročníku hráva za London Knights v juniorskej OHL.
FlyersPravý krídelník Matt Read vynechal svoj prvý zápas sezóny, pretože ho trápi nešpecifikované zranenie hornej časti tela. V doterajších 11 zápasoch strelil tri góly a pridal štyri asistencie.
NHLStredajšie transakcie - - Do prvého tímu boli povolaní: Drayson Bowman (Ú, CAR), Colten Teubert (O, EDM). Na farmu boli poslaní: Zac Dalpe (Ú, CAR), Gustav Nyquist (Ú, DET), Linus Omark (Ú, EDM), Tim Kennedy (Ú, FLA). Na waiver listinu boli umiestnení: Matt Kasian (Ú, MIN), Mattias Ritola (Ú, TBL).

02. 11.

HurricanesÚtočník Jussi Jokinen utrpel v priebehu tretej tretiny nešpecifikované zranenie v dolnej časti tela a do zápasu proti Tampe Bay, v ktorom zaznamenal jednu asistenciu, už nezasiahol. Absentovať by mal len pár dní. „Nie je to nič katastrofálne,“ povedal tréner Paul Maurice.

|< <   313 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Nemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalAž 14 expertov z 15 sa zhodlo na top favoritovi na Norrisovu trofej Ide do tuhého: Štyri tímy stále bojujú o jednu pozíciu! Bude v play-off druhý Slovák alebo pôjde na MS? NHL chce sťahovanie Coyotes zavŕšiť ešte pred play-off. Podarí sa to?Veľká nádej Canadiens sa pri debute presadila bleskovo. Dočká sa debutu ďalší mladík?Gajan vstúpil do play-off víťazne! Nemec viacbodový Obranca Nashvillu prekonal na poslednú chvíľu rekord NHL!McDavid sa vrátil a prepísal históriu NHL: Vyrovnal sa Gretzkému, Lemieuxovi a Orrovi! + videoO Prezidentskej trofeji je rozhodnuté. Rangers si vytvorili nové klubové rekordy!Canucks sa vráti opora ešte pred play-off!Generálny manažér Panthers sa dočkal povýšenia Černákova gólová bomba, Nemec končí, Slafkovský má už len jednu šancu. Ďalší tím je v play-offSlafkovský to poriadne dramatizuje. Už bude mať len jednu šancu! Až päť hráčov podpísalo v NHL nováčikovské zmluvySlovenský mladík zo zámoria ide zabojovať o MS v Česku i miesto na drafte Medzi hviezdami týždňa je aj Pospíšilov parťák z formácieV minulosti Slafkovského kritizoval, teraz tvrdí: Vyzerá ako oveľa iný hráč Top 5 pozitívnych príbehov Canadiens v sezóne: Na čele je Slafkovský!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies