Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Chicago si upísalo švédskeho brankáraBrankár Arvid Söderblom podpísal ako voľný hráč dvojročnú vstupnú zmluvu so Chicagom. Dvadsaťjedenročný Švéd chytával v poslednej sezóne za Skellefteau AIK v SHL. V 22 dueloch dosiahol bilanciu 13-8-0 s 92,1% úspešnosťou zákrokov a priemerom 2,03 inkasovaného gólu na zápas. V dvoch dueloch play-off kryl 95,1 % striel a inkasoval 1,54 gólu na zápas.

11. 11.

Blue JacketsÚtočník Jared Boll (zlomený prst) bol pred štvrtkovým zápasom aktivovaný z listiny zranených hráčov a proti Chicagu zažil svoj tohtosezónny debut. V akcii strávil 13 minút a zaznamenal jednu strelu, jeden bodyček a dve trestné minúty.
JetsÚtočník Eric Fehr počas štvrtkového dopoludňajšieho rozkorčuľovania absolvoval prvé kontakty v tejto sezóne. Tím však stále nevie povedať, kedy sa po zranení ramena vráti do akcie.
KingsCenter Colin Fraser zažil svoj debutový zápas v drese Kings. Rodák z Britskej Kolumbie vynechal úvod sezóny pre zlomeninu členku. Proti Vancouveru odohral sedem minút a zaznamenal jednu strelu, dva bodyčeky a dve trestné minúty. Na vhadzovaniach mal 50% úspešnosť.
NHLŠtvrtkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Paul Byron (Ú, CGY), Eric Tangradi (Ú, PIT). Na farmu boli poslaní Colten Teubert (O, EDM), Taylor Chorney (O, EDM). Waiver listina: Taylor Chorney (O, PIT -> EDM), Ben Maxwell (C, WPG -> ANA).

10. 11.

DevilsÚtočník Iľja Kovaľčuk (noha) by mal vo štvrtok absolvovať kompletný tréning Devils. Ruský krídelník vynechal posledné dva zápasy Devils, no je šanca, že by sa mohol do zostavy tímu vrátiť už v piatok proti Washingtonu.
DucksSvoj prvý bod v NHL zaznamenal v stredu center Peter Holland, ktorý vo svojom druhom stretnutí v lige zaznamenal asistenciu. Dvadsaťročný rodák z Toronta bol draftovaný Anaheimom z celkového 15. miesta v roku 2009.
FlyersPravý krídelník Matt Read sa vrátil do akcie po tom, čo vynechal tri zápasy pre nešpecifikované zranenie. V zápase proti Tampe Bay odohral 19 minút a 34 sekúnd. Do zostavy sa vrátil aj Chris Pronger, ktorý pre zranenie oka vynechal šesť zápasov. Na prilbe mu pribudlo ochranné plexisklo.
CanucksKrídelník Mason Raymond v stredu absolvoval prvý tréning s Canucks od vlaňajšieho play-off, počas ktorého utrpel zlomeninu stavca. Aj napriek tejto pozitívnej správe však stále nie je známe, kedy by sa mohol vrátiť do akcie.
NHLStredajšie transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Zach Hamill (Ú, BOS), T.J. Brodie (O, CGY), Aaron Palushaj (Ú, MTL). Na farmu boli poslaní: Mark Dekanich (B, CBJ), Cam Atkinson (Ú, CBJ).

09. 11.

LightningÚtočník Ryan Malone vynechá stredajší zápas pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v nedeľnom zápase proti Floride. Nemalo by sa jednať o dlhodobé zranenie a do akcie by sa mohol vrátiť už v sobotu. V stredu nebude pre nešpecifikované zranenie opäť hrať ani obranca Victor Hedman.
SabresDo Siene slávy Sabres bol pred utorkovým zápasom proti Jets uvedený bývalý útočník týchto tímov Dale Hawerchuk, ktorý zaznamenal 385 bodov počas piatich sezón v drese Buffala a 929 bodov počas deviatich sezón v drese Winnipegu. Obliekal aj dresy St. Louis a Philadlephie. Celkovo v NHL strelil 518 gólov a zaznamenal 1409 bodov. Do siene bol uvedený aj komentátor Rick Jeanneret.
OilersÚtočník Aleš Hemský a obranca Cam Barker sa v utorkovom zápase proti Montrealu vrátili do zostavy Oilers. Hemský vynechal 11 zápasov pre zranenie ramena, ktoré trápilo aj Barkera. Ten vynechal tri duely. Český útočník v zápase zaznamenal jednu asistenciu. Miesto v zostave mu urobil Magnus Paajarvi.
FlamesRoman Horák bol v utorkovom zápase proti Minnesote centrom prvého útoku Flames. Dvadsaťročný český útočník zažíva vydarený štart do profesionálnej kariéry, keď v 12 zápasoch zaznamenal dva góly a tri asistencie. V utorok nebodoval.
BlackhawksObranca Duncan Keith sa v utorok vrátil do akcie po tom, čo vynechal posledné tri zápasy pre zranenie ruky. Proti St. Louis odohral takmer 25 minút a zaznamenal jeden mínusový bod a dve strely na bránu.
NHLUtorkové transakcie -- Do prvého tímu bol povolaný: Warren Peters (Ú, MIN). Na farmu boli poslaní: Eric Wellwood (ĽK, PHI), Steven MacIntyre, Dustin Jeffrey (Ú, PIT).

08. 11.

BruinsÚtočník Rich Peverley vynechal pondelkový zápas proti NY Islanders pre nešpecifikované zranenie. Jeho spoluhráč Chris Kelly odohral svoj jubilejný 500. zápas v NHL. Väčšinu z nich odohral za Ottawu a počas kariéry nazbiera 188 bodov.
Blue JacketsÚtočník Jeff Carter sa pripojil do pondelkového tréningu tímu, na ktorom strávil 20 minút korčuľovaním. Carter, ktorý pre zranenie nohy nehral od 15. októbra, by sa chcel vrátiť do akcie vo štvrtok, kedy tohtosezónny debut čaká útočníka Jareda Bolla (zlomený palec).
CanadiensV pondelok sa do tréningu tímu zapojil útočník Scott Gomez (horná časť tela), ktorý na ňom nosil špeciálny dres, ktorý ho označil za hráča, ktorý nemôže ísť do kontaktov. Tréning predčasne ukončil Andrej Kosticyn, ktorý by pre nešpecifikované zranenie mohol vynechať utorkový zápas proti Edmontonu.
PanthersÚtočník Jonathan Huberdeau, ktorého Panthers draftovali v tomto roku z celkovej tretej pozície, bude svojmu juniorskému tímu Saint John Sea Dogs chýbať minimálne mesiac po tom, čo si počas pondelkového rozkorčuľovania Tímu QMJHL zlomil nohu.
NHLPondelkové transakcie -- Do prvého tímu bol povolaný: Zac Dalpe (C, CAR). Na farmu boli poslaní: Drayson Bowman (ĽK, CAR), Alexandre Giroux (Ú, CBJ), Thomas McCollum (B, DET), Jacob Markstrom (B, FLA), Nikita Filatov (Ú, OTT). Na waiver listinu bolo zapísaní: Rod Pelley (Ú, NJD), Mark Fraser (O, NJD).

07. 11.

CanucksObranca Aaron Rome odohral v nedeľu svoj prvý zápas sezóny po tom, čo jej úvod vynechal pre zlomeninu ruky. Proti Chicagu odohral zhruba 14 minút a strelil jeden gól. Okrem neho zaznamenal aj dve trestné minúty a dva bodyčeky.
AvalancheCenter Paul Stastny je najproduktívnejší v zápasoch proti Calgary. V nedeľu strelil gól, ktorý sa stal jeho 36. bodom proti Flames. Stastny strelil 13 gólov a pridal 23 asistencií v 32 zápasoch proti klubu z Alberty.
JetsObranca Mark Stuart sa v nedeľnom zápase proti Rangers vrátil do zostavy Jets po tom, čo vynechal predchádzajúce dva zápasy pre zranenie hornej časti tela. V akcii odohral 18 minút a zaznamenal dve trestné minúty a jednu strelu. Zblokoval tiež štyri strely súpera.
NHLNedeľné transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Scott Clemmensen (B, FLA), Ian Cole (O, STL). Na farmu boli poslaní: Robert Bortuzzo (O, PIT), Benn Ferriero (Ú, SJS), D.J. King (Ú, WSH).

06. 11.

FlyersObranca a kapitán Philadelphie, Chris Pronger, korčuľoval s ochranným plexisklom a do akcie by sa mohol vrátiť už budúci týždeň. Skúsený obranca utrpel pred takmer dvoma týždňami nepríjemné zranenie po tom, čo ho nešťastne trafil hokejkou do tváre Mikhail Grabovskij.
DevilsÚtočník Iľja Kovaľčuk a obranca Andy Green z New Jersey vynechali sobotný zápas proti Winnipegu. Obaja majú nešpecifikované zranenia v dolnej časti tela.
RangersÚtočník Sean Avery odohral v drese NY Rangers prvý tohtosezónny zápas po tom, čo bol pred sezónou poslaný na farmu do Hartfordu. V zápase proti Montrealu odohral iba 4 minúty a 46 sekúnd.
Red WingsObranca a kapitán Detroitu Nicklas Lidström strelil v sobotnom dueli proti Anaheimu svoj 130. presilovkový gól v kariére, čím sa dostal v historických tabuľkách na piate miesto medzi obrancami. Na štvrtého Paula Coffeyho stráca päť gólov.
PenguinsObranca Pittsburghu Robert Bortuzzo odohral v sobotu svoj premiérový zápas v NHL. 21-ročný rodák z Thunder Bay strávil na ľade viac ako 10 a pol minúty, počas ktorých nazbieral dve trestné minúty. Penguins napokon vyhrali nad Kings 3:2 po SN.
NHLSobotné transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Peter Holland (C, ANA), Cam Atkinson (PK, CBJ), Fabian Brunnstrom (ĽK, DET), Paul Postma (O, WPG). Na farmu boli poslaní: Mattias Ritola (C, TBL).

|< <   313 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Fanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Top 5 nováčikov, ktorí by mohli mať v play-off najväčší vplyv Slovenský brankár prešiel najkratšiu cestu k postupu, pre útočníka sezóna končíAké plány majú Penguins v lete so svojím bránkoviskom?Veľký návrat: Lindy Ruff sa vracia do tímu, v ktorom tvoril rekordyĎalšia posila Slovenska z NHL je potvrdená. Švajčiari ich hlásia hneď niekoľko!Matthews zavelil k vyrovnaniu, žiarili aj McDavid či Hyman. Dalo Vegas facku fair-play?Video: Kyle MacLean vs. Stefan Noesen (bitka) „Šokujúca“ novinka: Obhajcovi titulu sa v prvom zápase play-off vráti hviezdaSlafkovského útok bol jeden z najlepších v NHL. Za sebou nechal aj útoky superhiezdMešár s Dvorským na MS nedávajú zmysel. Ich čas príde, hovoria majstri sveta V hre o Calderov pohár bude viacero Slovákov. V základnej časti im kraľovali Studenič s Regendom Mešára teraz čaká tvrdá konkurencia. Toto bude pre neho múdre, ak chce zlepšiť šance na úspech Slafkovského útok patrí medzi tri pozitíva budúcej sezóny. Spomína sa aj Mešár Slovensko má ďalšiu posilu zo zámoria! V tejto sezóne si zahrala aj v NHLMeno možno mať nový tím hneď nebude, ale pre tieto 4 dôvody môže skončiť úspechomZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies