Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Ottawa dosiahla zaujímavý úspech, ktorým sa iný tím nemôže pochváliťOttawa síce v tejto sezóne obsadila predposledné miesto v Severnej divízii, no môže sa pochváliť niečím, čo nedokázali ani tie najlepšie mužstvá ligy – ako jediný tím strelili Senators gól v každom zápase. Ostatných 30 klubov bolo aspoň raz svojím súperom vynulovaných. Ottawa pri bilancii 23-28-5 strelila 157 gólov, inkasovala 190.

03. 11.

CanadiensObranca Jarred Tinordi podpísal trojročný nováčikovská kontrakt s Montrealom, ktorý tohto devätnásťročného Američana draftoval v roku 2010 z celkového 22. miesta. Tinordi v tomto ročníku hráva za London Knights v juniorskej OHL.
FlyersPravý krídelník Matt Read vynechal svoj prvý zápas sezóny, pretože ho trápi nešpecifikované zranenie hornej časti tela. V doterajších 11 zápasoch strelil tri góly a pridal štyri asistencie.
NHLStredajšie transakcie - - Do prvého tímu boli povolaní: Drayson Bowman (Ú, CAR), Colten Teubert (O, EDM). Na farmu boli poslaní: Zac Dalpe (Ú, CAR), Gustav Nyquist (Ú, DET), Linus Omark (Ú, EDM), Tim Kennedy (Ú, FLA). Na waiver listinu boli umiestnení: Matt Kasian (Ú, MIN), Mattias Ritola (Ú, TBL).

02. 11.

HurricanesÚtočník Jussi Jokinen utrpel v priebehu tretej tretiny nešpecifikované zranenie v dolnej časti tela a do zápasu proti Tampe Bay, v ktorom zaznamenal jednu asistenciu, už nezasiahol. Absentovať by mal len pár dní. „Nie je to nič katastrofálne,“ povedal tréner Paul Maurice.
Red WingsSvoj debut v NHL má za sebou center Gustav Nyquist, ktorý proti Minnesote odohral zhruba 11 minút a nebodoval. Dvadsaťdvaročný Švéd bol draftovaný v roku 2008 z celkového 121. miesta. Miesto v zostave mu urobil Jiří Hudler, ktorého tréner poslal na tribúnu.
CapitalsObranca John Erskine zažil v utorok svoj tohtosezónny debut po tom, čo úvod sezóny vynechal pre zotavovanie po operácii ľavého ramena. V zápase proti Anaheimu odohral takmer 16 minút a zaznamenal asistenciu a plusový bod.
FlamesCenter Matt Stajan bol späť v zostave Flames po tom, čo bol v posledných dvoch zápasoch zdravým náhradníkom. V akcii strávil necelých 12 minút, no svoj druhý bod v sezóne nezaznamenal. Jeho spoluhráč Curtis Glencross odohral v utorok svoj 300. zápas v NHL.
NHLUtorkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Sean Avery (Ú, NYR), Ben Holmstrom, Harry Zolnierczyk (Ú, PHI), Joey Crabb (Ú, TOR), Cody Eakin (C, WSH). Na farmu boli poslaní: Ryan Button (O, BOS), Ryan Thang (Ú, NSH), Nino Niederreiter, Trevor Gillies (Ú, NYI), Matt Walker (O, PHI), Matt Frattin (Ú, TOR), Sean Collins (O, WSH).

01. 11.

PanthersÚtočník Marco Sturm odohral svoj 900. zápas v NHL, čím sa stal prvým nemeckým rodákom, ktorý to dokázal. Jeho spoluhráč a krajan Marcel Goc odohral 400. duel. Ani jeden z nich svoje jubileum bodom neoslávil. Sturm počas kariéry nazbieral 482 bodov, Goc 110.
RangersÚtočník Sean Avery bol v pondelok umiestnený na „re-entry“ waiver listinu nechránených hráčov. Rangers ho na ňu umiestnili s cieľom povolať ho do prvého tímu. V tejto sezóne odohral zatiaľ len dva zápasy v AHL.
NHLPondelkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Nick Bonino (C, ANA), Gustav Nyquist (Ú, DET), Ryan Thang (Ú, NSH). Na farmu boli poslaní: Jean-Francois Jacques (Ú, ANA), Fabian Brunnstrom (Ú, DET), Alex Plante (O, EDM), Keith Kinkaid (B, NJD), Peter Delman (B, MTL), Kaspars Daugavins (Ú, OTT). Brett Bulmer (Ú, MIN) bol poslaný do juniorského tímu. D.J. King (ĽK, WSH) bol umiestnený na waiver listinu voľných hráčov.

31. 10.

SenatorsÚtočník Bobby Butler sa v nedeľu vrátil do zostavy Senators po tom, čo pre zranenie slabín vynechal sedem zápasov. Rodák z Marlborough, Massachusetts, odohral necelých deväť minút. V zápase proti Torontu zažil svoj sezónny debut brankár Robin Lehner, ktorý vlani zaznamenal v prvom tíme bilanciu 1-4-0. Alex Auld bol medzitým zapísaný na listinu zranených hráčov.
OilersÚtočník Aleš Hemský v nedeľu korčuľoval s tímom a mal by sa pripojiť do zostavy v priebehu tohto týždňa. Rodáka z Pardubíc trápilo obnovené zranenie ramena, pre ktoré v tejto sezóne odohral len dva zápasy.
BluesObranca Kent Huskins vynechal nedeľný zápas proti Edmontonu, pretože v piatkovom zápase proti Calgary utrpel zlomeninu kosti v ľavom členku. Doba absencie nebola špecifikovaná. V doterajšom priebehu sezóny zaznamenal dva góly a dve asistencie v deviatich dueloch.
DevilsBrankár Martin Brodeur v sobotu priznal, že si nemyslí, že jeho rameno bude ešte niekedy v 100% stave. V jeho veku 39 rokoch by to mohlo znamenať, že to výrazne zanechá aj znaky na jeho výkonoch.
NHLNedeľné transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Jeff Petry, Alex Plante (O, EDM), Andre Deveaux (PK, NYR), Nikita Filatov (Ú, OTT).

30. 10.

SenatorsKapitán Ottawy Daniel Alfredsson nedohral sobotný zápas proti NY Rangers po tom, čo v druhej tretine inkasoval bodyček do hlavy od Wojteka Wolskiho. Senators neposkytli žiadne bližšie informácie o jeho zdravotnom stave.
FlyersV sobotnom zápase chýbal Philadelphii útočník Danny Briere, ktorý nenastúpil pre zranenie hornej časti tela a bol umiestnený na listinu zranených hráčov. Tréner Peter Laviollete tak musel v zostave urobiť niekoľko zmien.
PenguinsCenter Jordan Staal z Pittsburghu vynechal sobotný zápas proti Torontu pre zranenie dolnej časti tela. Zranenie však podľa kouča Penguins Dana Bylsmu nie je vážne. 23-ročný Staal odohral v sezóne 12 zápasov (6+3).
PredatorsMartin Erat sa v sobotu vrátil do zostavy Nashville po tom, čo vynechal osem zápasom pre zranenie hornej časti tela. 30-ročmý krídelník odohral proti Anaheimu 18 a pol minúty a k výhre 3:0 prispel jedným gólom.
PanthersJose Theodore sa v sobotu vrátil do brány Floridy po tom, čo pred týždňom utrel zranenie dolnej časti tela. Skúsený brankár odchytal zápas proti Buffalu a k výhre 3:2 prispel 24 zákrokmi.
SabresÚtočník Jochen Hecht bol v sobotu oficiálna zapísaný na listinu zranených hráčov. Skúsený Nemec v tejto sezóne ešte neodohral za Buffalo ani jeden zápas, pretože má problémy s otrasom mozgu.
CanadiensKrídelník Mathieu Darche odohral v sobotu proti Bostonu svoj 200. zápas v kariére. Nedraftovaný hráč, ktorý oblieka dres Montrealu, doposiaľ v NHL získal 61 bodov za 26 gólov a 35 asistencií.
NHLSobotné transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Jean-Francois Jacques (Ú, ANA), Nate Prosser (O, MIN), Robin Lehner (B, OTT), Peter Mannino (B, WPG). Na farmu boli poslaní: Brett Sutter (Ú, CAR), Jeff Petry (O, EDM), Slava Voynov (O, LAK), Aaron Palushaj (PK, MTL), Brett MacLean (Ú, PHX). Brett MacLean (Ú, DET) bol umiestnený na waiver listinu voľných hráčov.

29. 10.

FlamesCenter Brendan Morrison z Calgary odohral v piatok svoj 900. zápas v NHL. V jubilejnom zápase sa radoval z víťazstva nad St. Louis v pomere 3:1. Do bodovania sa však nezapísal. 36-ročný veterán nazbieral v kariére 590 bodov za 196 gólov a 394 asistencií.
NHLPiatkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Matt Calvert (ĽK, CBJ), Jeff Petry (O, EDM). Na farmu boli poslaní: Jean-Francois Jacques (Ú, ANA), Patrick Maroon (ĽK, ANA), David Savard (O, CBJ), Maksim Mayorov (Ú, CBJ), Chris Summers (O, PHX), Aaron Gagnon (Ú, WPG). Brett MacLean (Ú, WPH) bol umiestnený na waiver listinu voľných hráčov.

28. 10.

SabresThomas Vanek vo štvrtok zaznamenal tri asistencie, pričom tá posledná sa stala jeho 400. bodom v kariére. Rakúsky útočník sa stal 12. hráčom Sabres, ktorému sa do podarilo. Potreboval na to odohrať 478 zápasov.
OilersRyan Nugent-Hopkins, posledná draftová jednotka, odohral svoj deviaty zápas za prvý tím. Ak nastúpi do akcie aj v ďalšom stretnutí, zotrvá v Edmotone počas celej sezóny. Doteraz zaznamenal päť gólov a štyri asistencie.
Maple LeafsCenter Tim Connolly zažil vo štvrtok svoj tohtosezónny debut po tom, čo pauzoval pre zranenie hornej časti tela. V zápase proti Rangers hral v prvom útoku s Kesselom a Lupulom. Brankár James Reimer bol zapísaný na listinu zranených hráčov a do akcie sa bude môcť zapojiť najskôr v nedeľu.
FlyersKapitán Flyers Chris Pronger, ktorý by mal vynechať 2-3 týždne pre zranenie oka, ktoré utrpel v pondelkovom zápase, by podľa slov generálneho manažéra Paula Holmgrena mal začať s ľahkým tréningom počas tohto víkendu.

|< <   314 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies