Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Avalanche predĺžili o dva roky zmluvu s útočníkomCenter Jayson Megna podpísal novú dvojročnú, dvojcestnú zmluvu s Coloradom, ktorá má hodnotu na úrovni NHL 750 000 amerických dolárov ročne. V nižšej lige je jeho plat 350 000 dolárov ročne s tým, že garantovaných má 380 000 dolárov. Tridsaťjedenročný Američan odohral v tejto sezóne za Avalanche sedem duelov a zaznamenal dve asistencie. V nižšej AHL pridal 13 štartov so ziskom siedmich gólov a dvoch asistencií.

01. 11.

PanthersÚtočník Marco Sturm odohral svoj 900. zápas v NHL, čím sa stal prvým nemeckým rodákom, ktorý to dokázal. Jeho spoluhráč a krajan Marcel Goc odohral 400. duel. Ani jeden z nich svoje jubileum bodom neoslávil. Sturm počas kariéry nazbieral 482 bodov, Goc 110.
RangersÚtočník Sean Avery bol v pondelok umiestnený na „re-entry“ waiver listinu nechránených hráčov. Rangers ho na ňu umiestnili s cieľom povolať ho do prvého tímu. V tejto sezóne odohral zatiaľ len dva zápasy v AHL.
NHLPondelkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Nick Bonino (C, ANA), Gustav Nyquist (Ú, DET), Ryan Thang (Ú, NSH). Na farmu boli poslaní: Jean-Francois Jacques (Ú, ANA), Fabian Brunnstrom (Ú, DET), Alex Plante (O, EDM), Keith Kinkaid (B, NJD), Peter Delman (B, MTL), Kaspars Daugavins (Ú, OTT). Brett Bulmer (Ú, MIN) bol poslaný do juniorského tímu. D.J. King (ĽK, WSH) bol umiestnený na waiver listinu voľných hráčov.

31. 10.

SenatorsÚtočník Bobby Butler sa v nedeľu vrátil do zostavy Senators po tom, čo pre zranenie slabín vynechal sedem zápasov. Rodák z Marlborough, Massachusetts, odohral necelých deväť minút. V zápase proti Torontu zažil svoj sezónny debut brankár Robin Lehner, ktorý vlani zaznamenal v prvom tíme bilanciu 1-4-0. Alex Auld bol medzitým zapísaný na listinu zranených hráčov.
OilersÚtočník Aleš Hemský v nedeľu korčuľoval s tímom a mal by sa pripojiť do zostavy v priebehu tohto týždňa. Rodáka z Pardubíc trápilo obnovené zranenie ramena, pre ktoré v tejto sezóne odohral len dva zápasy.
BluesObranca Kent Huskins vynechal nedeľný zápas proti Edmontonu, pretože v piatkovom zápase proti Calgary utrpel zlomeninu kosti v ľavom členku. Doba absencie nebola špecifikovaná. V doterajšom priebehu sezóny zaznamenal dva góly a dve asistencie v deviatich dueloch.
DevilsBrankár Martin Brodeur v sobotu priznal, že si nemyslí, že jeho rameno bude ešte niekedy v 100% stave. V jeho veku 39 rokoch by to mohlo znamenať, že to výrazne zanechá aj znaky na jeho výkonoch.
NHLNedeľné transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Jeff Petry, Alex Plante (O, EDM), Andre Deveaux (PK, NYR), Nikita Filatov (Ú, OTT).

30. 10.

SenatorsKapitán Ottawy Daniel Alfredsson nedohral sobotný zápas proti NY Rangers po tom, čo v druhej tretine inkasoval bodyček do hlavy od Wojteka Wolskiho. Senators neposkytli žiadne bližšie informácie o jeho zdravotnom stave.
FlyersV sobotnom zápase chýbal Philadelphii útočník Danny Briere, ktorý nenastúpil pre zranenie hornej časti tela a bol umiestnený na listinu zranených hráčov. Tréner Peter Laviollete tak musel v zostave urobiť niekoľko zmien.
PenguinsCenter Jordan Staal z Pittsburghu vynechal sobotný zápas proti Torontu pre zranenie dolnej časti tela. Zranenie však podľa kouča Penguins Dana Bylsmu nie je vážne. 23-ročný Staal odohral v sezóne 12 zápasov (6+3).
PredatorsMartin Erat sa v sobotu vrátil do zostavy Nashville po tom, čo vynechal osem zápasom pre zranenie hornej časti tela. 30-ročmý krídelník odohral proti Anaheimu 18 a pol minúty a k výhre 3:0 prispel jedným gólom.
PanthersJose Theodore sa v sobotu vrátil do brány Floridy po tom, čo pred týždňom utrel zranenie dolnej časti tela. Skúsený brankár odchytal zápas proti Buffalu a k výhre 3:2 prispel 24 zákrokmi.
SabresÚtočník Jochen Hecht bol v sobotu oficiálna zapísaný na listinu zranených hráčov. Skúsený Nemec v tejto sezóne ešte neodohral za Buffalo ani jeden zápas, pretože má problémy s otrasom mozgu.
CanadiensKrídelník Mathieu Darche odohral v sobotu proti Bostonu svoj 200. zápas v kariére. Nedraftovaný hráč, ktorý oblieka dres Montrealu, doposiaľ v NHL získal 61 bodov za 26 gólov a 35 asistencií.
NHLSobotné transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Jean-Francois Jacques (Ú, ANA), Nate Prosser (O, MIN), Robin Lehner (B, OTT), Peter Mannino (B, WPG). Na farmu boli poslaní: Brett Sutter (Ú, CAR), Jeff Petry (O, EDM), Slava Voynov (O, LAK), Aaron Palushaj (PK, MTL), Brett MacLean (Ú, PHX). Brett MacLean (Ú, DET) bol umiestnený na waiver listinu voľných hráčov.

29. 10.

FlamesCenter Brendan Morrison z Calgary odohral v piatok svoj 900. zápas v NHL. V jubilejnom zápase sa radoval z víťazstva nad St. Louis v pomere 3:1. Do bodovania sa však nezapísal. 36-ročný veterán nazbieral v kariére 590 bodov za 196 gólov a 394 asistencií.
NHLPiatkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Matt Calvert (ĽK, CBJ), Jeff Petry (O, EDM). Na farmu boli poslaní: Jean-Francois Jacques (Ú, ANA), Patrick Maroon (ĽK, ANA), David Savard (O, CBJ), Maksim Mayorov (Ú, CBJ), Chris Summers (O, PHX), Aaron Gagnon (Ú, WPG). Brett MacLean (Ú, WPH) bol umiestnený na waiver listinu voľných hráčov.

28. 10.

SabresThomas Vanek vo štvrtok zaznamenal tri asistencie, pričom tá posledná sa stala jeho 400. bodom v kariére. Rakúsky útočník sa stal 12. hráčom Sabres, ktorému sa do podarilo. Potreboval na to odohrať 478 zápasov.
OilersRyan Nugent-Hopkins, posledná draftová jednotka, odohral svoj deviaty zápas za prvý tím. Ak nastúpi do akcie aj v ďalšom stretnutí, zotrvá v Edmotone počas celej sezóny. Doteraz zaznamenal päť gólov a štyri asistencie.
Maple LeafsCenter Tim Connolly zažil vo štvrtok svoj tohtosezónny debut po tom, čo pauzoval pre zranenie hornej časti tela. V zápase proti Rangers hral v prvom útoku s Kesselom a Lupulom. Brankár James Reimer bol zapísaný na listinu zranených hráčov a do akcie sa bude môcť zapojiť najskôr v nedeľu.
FlyersKapitán Flyers Chris Pronger, ktorý by mal vynechať 2-3 týždne pre zranenie oka, ktoré utrpel v pondelkovom zápase, by podľa slov generálneho manažéra Paula Holmgrena mal začať s ľahkým tréningom počas tohto víkendu.
RangersObranca Michael Sauer sa proti Torontu vrátil do akcie po tom, čo vynechal posledných päť zápasov pre zranenie ramena. V zápase odohral 21 minút a 42 sekúnd, počas ktorých zblokoval tri strely súpera.
NHLŠtvrtkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Jean-Francois Jacques (Ú, ANA), David Savard (O, CBJ), Zac Rinaldo (Ú, PHI) a Erik Gustavsson (O, PHI). Na farmu boli poslaní: Theo Ruth (O, CBJ) a Nazem Kadri (C, TOR).

27. 10.

CanadiensBrankár Carey Price vychytal v stredu proti Philadelphii svoje 100. víťazstvo v kariére. Po víťazstve 5:1 nad Winnipegom zlyhal v piatich pokusoch dosiahnuť na túto métu. Jeho celková bilancia v kariére je 100-80-26.
FlyersCenter Sean Couturier odohral svoj deviaty zápas v NHL a generálny manažér Paul Holmgren sa teraz bude musieť rozhodnúť, či si ho v tíme udrží alebo pošle späť do juniorského tímu. Osmička júnového draftu zaznamenal počas svojho pobytu vo Philadelphii dva góly a dve asistencie.
DevilsNew Jersey si z waiver listiny nechránených hráčov stiahlo útočníka Ryana Cartera, ktorého naň zapísala Florida. Dvadsaťosemročný Američan odohral v tomto ročníku sedem zápasov, v ktorých nebodoval.
NHLStredajšie transakcie -- Na farmu boli poslaní: Justin Faulk (O, CAR), David Savard (O, CBJ), Joey MacDonald (B, DET). Mika Zibanejad (Ú, OTT) sa vrátil do švédskeho tímu Djurgarden IF.

26. 10.

CapitalsObranca Mike Green v utorok vynechal pre zranenú nohu druhý tréning v rade a jeho štart vo štvrtkovom stretnutí je stále otázny. Naopak, dva tréningy v rade absolvoval brankár Michal Neuvirt (noha), ktorý by sa vo štvrtok alebo v sobotu mohol vrátiť do brány.
Blue JacketsBrankár Allen York zažil svoje prvé minúty v bránkovisku NHL. Dvadsaťdvaročný rodák z Alberty odchytal dve a pol minúty proti Detroitu v čase, kedy Steve Mason nemohol pre menšie poranenie ramena chytať. York bol tímom draftovaný v roku 2007 z celkového 158. miesta.

|< <   315 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies