Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Morgan Rielly utrpel na tréningu zranenieHviezdny obranca tímu Toronto Maple Leafs, Morgan Rielly, nedokončil pondelkový modelový zápas v rámci neformálneho tréningu pre nešpecifikované problémy. Druh ani závažnosť zranenia nie sú známe, no pre Maple Leafs by bolo nešťastné, ak by išlo o niečo vážnejšie.


19. 10.

CanucksĽavý krídelník Marco Sturm, ktorý v lete podpísal s Canucks jednoročnú zmluvu za 2,25 milióna dolárov, nehral v utorkovom zápase, pretože ho tréner poslal na tribúnu. Nemecký reprezentant sa v prvých piatich dueloch sezóny trápil a zaznamenal len dve strely na bránu a štyri mínusové body.
NHLUtorkové transakcie -- Do prvého tímu boli povolaní: Keith Kinkaid (B, NJD), Harry Zolnierczyk (ĽK, PHI), Brian Strait (O, PIT), Dany Sabourin (B, WSH). Na farmu boli poslaní: Nate Guenin, Patrick Maroon (obaja ANA), Harri Sateri (B, SJS).

18. 10.

PredatorsÚtočník Mike Fisher, ktorý absentuje so zranený ramenom, necestoval s tímom na trojzápasové turné. Na ňom je tímu k dispozícii obranca Francis Bouillon (otras mozgu), ktorý však v pondelok proti Oilers ešte nenastúpil.
OilersÚtočník Ben Eager, ktorý počas tréningového kempu utrpel otras mozgu, zažil v pondelok proti Nashvillu svoj debut v drese Oilers. V akcii strávil tri minúty a štyri sekundy.
Blue JacketsBrankár Mathieu Corbeil-Theriault bol povolaný z juniorského tímu Saint John Sea Dogs (QMJHL), aby v utorkovom zápase robil dvojku Steveovi Masonovi. Curtis Sanfrod totiž utrpel v pondelok zranenie. Corbeil-Theriault by sa mal k Sea Dogs vrátiť už v stredu.
Blue JacketsBrankár Mathieu Corbeil-Theriault bol povolaný z juniorského tímu Saint John Sea Dogs (QMJHL), aby v utorkovom zápase robil dvojku Steveovi Masonovi. Curtis Sanfrod totiž utrpel v pondelok zranenie. Corbeil-Theriault by sa mal k Sea Dogs vrátiť už v stredu.
NHLPondelkové transakcie --Na waiver listinu bol zapísaný Nate Guenin (ANA). Do prvého tímu boli povolaní: Brett Sutter (Ú, CAR), Cody Bass (Ú, CBJ). Na farmu putovali: Ben Smith (Ú, CHI), Chris Tanev (O, VAN), Dany Sabourin (B, WSH), Matt Calvert (Ú, CBJ).

17. 10.

Blue JacketsStredný útočník Jeff Carter utrpel v sobotu vlasovú zlomeninu v pravej nohe. Zranenie sa nezdá byť dlhodobé, no hráč by mohol vynechať utorkový zápas proti Dallasu.
DucksAnaheim povolal zo Syracuse (AHL) do prvého tímu ľavého krídelník Patricka Maroona, aby nahradil zraneného Jasona Blakea. Maroon absolvoval predzápasové rozkorčuľovanie, no proti Blues nenastúpil. Naopak, v nedeľu sa do akcie vrátil Matt Beleskey, ktorý vynechal tri duely pre zranenie ramena.
KingsObranca Drew Doughty bol zapísaný na listinu zranených hráčov a jeho miesto v zostave zapláta Viačeslav Vojnov, ktorý bol povolaný z Manchestru (AHL). Dvadsaťjedenročného Rusa čaká debut v NHL.
AvalancheCenter Peter Mueller sa síce v nedeľu zapojil do tréningu Avalanche, no neočakáva sa, že v pondelok bude proti Torontu hrať. Americký útočník oficiálne pauzuje pre chorobu, no pokojne by mohlo ísť aj o problémy súvisiace s otrasom mozgu, pre ktorý vynechal celú minulú sezónu.
RangersZraneniami sužovaní Rangers povolali z Connecticutu (AHL) do prvého tímu obrancu Brandana Bella. V sobotnom zápase sa tím musel zaobísť bez marca Staala i Michaela Sauera. Bell medzitým v AHL odohral dva zápasy, v ktorých získal jednu asistenciu.

16. 10.

WildBrankár Minnesoty Josh Harding odchytal v sobotu prvý zápas po takmer 20-mesačnej pauze zapríčinenej zranením kolena. 26-ročný Kanaďan zaznamenal 41 zákrokov, ale Minnesota prehrala s Detroitom 2.3 po predĺžení.
SenatorsSergej Gončar, obranca Ottawy, opustil sobotný zápas proti Washingtonu už v prvej tretine po tom, čo zblokoval strelu a utrpel zranenie chodidla. V tejto sezóne odohral ruský bek päť zápasov a získal dve asistencie.
OilersÚtočník Edmontonu Aleš Hemský vynechal sobotný duel proti Vancouveru pre zranenie pravého ramena, ktoré utrpel ešte vo štvrtok proti Minnesote.
BlackhawksKrídelník Viktor Stalberg odohral prvý zápas v tejto sezóne po tom, čo úvod ročníka vynechal pre zranenie kolena. V zostave Blackhawks nahradil zraneného Mariána Hossu.
CapitalsObranca Washingtonu Roman Hamrlík sa po štvrtkovom vyrovnaní Bobbyho Holíka osamostatnil v sobotu na čele štatistiky odohraných zápasov Čechov v NHL. Rodák zo Zlína má momentálne na svojom konte 1315 štartov.
SabresÚtočník Drew Stafford sa v sobotu stal v poradí 44. hráčom Buffala Sabres, ktorý zaznamenal 200 kanadských bodov. 25-ročný krídelník zaznamenal jubilejný 200. bod v zápase proti Penguins, ktorý bol preňho 321. v kariére.
NHLDo prvého tímu NY Rangers bol z AHL povolaný útočník Kris Newbury, opačným smerom putoval útočník Mats Zuccarello. Z AHL boli povolaní aj brankári Keith Kinkaid (New Jersey) a Dany Sabourin (Washington).

15. 10.

DucksObranca Toni Lydman odohral v piatok prvý zápas v tejto sezóne po tom, čo Anaheimu Ducks chýbal od polovice septembra, pretože mal problémy s ramenom. Skúsený bek strávil na ľade 20 minút.
BruinsDavid Krejčí vynechá pre zranenie ľavej nohy aj sobotňajší duel bostonských „medveďov“, ktorí nastúpia v Chicagu. Neistý je aj štart obrancu Adama McQuaida, ktorý v stretnutí s Carolinou narazil hlavou do mantinelu.
DevilsBrankár Martin Brodeur, ktorý utrpel vo štvrtok zranenie pravého ramena, cestoval s tímom do Nashville, kde v sobotu nastúpi New Jersey proti Predators. Jeho štart v zápase je však neistý.
SharksBrankár Antti Niemi sa pripojil v piatkovom zápase k spoluhráčom zo San Jose a kryl chrbát Thomasovi Greissovi. Fínsky gólman podstúpil pred začiatkom ročníka operáciu cysty v pravom kolene.
CapitalsWashington poslal na farmu do Hershey brankára Bradena Holtbyho, ktorý bol do prvého tímu povolaný po tom, čo Michal Neuvirth utrpel ľahšie zranenie dolnej časti tela, pre ktoré nechytal vo štvrtkovom zápase proti Pittsburghu.
HurricanesPaul Maurice sa stal siedmym trénerom v histórii NHL, ktorý sa postavil na lavičku jedného tímu v 900 stretnutiach. 44-ročný Maurice to dokázal s Carolinou, ktorú s prestávkou trénuje od roku 1995, kedy klub hral ešte v Hartforde.
StarsObranca Adam Pardy nastúpi v sobotu na svoj prvý zápas v drese Dallasu. Pardy vynechal úvodné duely pre zranenie rebra. Na farmu do Texasu poslali „hviezdy“ obrancu Philipa Larsena, ktorý v troch zápasoch nebodoval.
NHLDo tímu AHL boli v piatok poslaní: Drew MacIntyre (Buffalo -> Rochester), Adam Henrique (New Jersey -> Albany) a Kyle Chipchura (Phoenix -> Porland).

14. 10.

DevilsBrankár Martin Brodeur nedochytal štvrtkový zápas proti Los Angeles, pretože si v prvej tretine poranil pravé rameno. Duel dopozeral zo striedačky, o vážne zranenie sa nejedná.
DucksKurtis Foster súhlasil s kondičným zaslaním do AHL. Dvadsaťdeväťročný obranca, ktorý nedávno absolvoval operáciu ľavého stehna, si zahrá pár zápasov za Syracuse Crunch a potom sa bude očakávať jeho návrat do prvého tímu.
CapitalsObranca Roman Hamrlík vyrovnal zápis Bobbyho Holíka v pošte zápasov NHL odohraných českým rodákom. Obaja majú teraz na svojom konte 1314 duelov. Hamrlík počas nich zaznamenal 624 bodov za 153 gólov a 471 asistencií. Obliekal dresy Tampy Bay, Edmontonu, Islanders, Calgary, Montrealu a Washingtonu.

|< <   317 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies