Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Erik Černák už zarezáva v TampeV Brandone, ktorý je súčasťou metropolitnej oblasti Tampy, sa už na neformálnych tréningoch nejaký čas pripravujú na obhajobu titulu hráči Lightning. Medzi nimi je aj slovenský obranca Erik Černák, ktorý takto v piatok „nabíjal“ Nikitovi Kučerovovi:


09. 10.

PenguinsCenter Pittsburghu Jordan Staal zaznamenal v sobotnom zápase proti Calgary jeden gól, čím dosiahol métu 200 kanadských bodov. Draftová dvojka z roku 2006 odohral v kanadsko-americkej NHL už 371 stretnutí.
FlamesÚtočník Calgary Niklas Hagman odohral v sobotu jubilejný 700. zápas v NHL. Fínsky rodák hrá v NHL od roku 2001 a v minulosti obliekal aj dresy Floridy, Dallasu a Toronta. Spolu získal 279 kanadských bodov (138+141).

08. 10.

SabresÚtočníci Riley Boychuk a Jonathan Parker podpísali s Buffalom trojročné nováčikovské kontrakty. Boychuk hral v minulej sezóne vo WHL za Portland, Parker pôsobil v tej istej lige, ale obliekal dres Prince Albert. Obaja začnú aktuálny ročník na farme v Rochesteri.
LightningBrett Clark z Tampy Bay odohral v piatok jubilejný 600. zápas v NHL. 35-ročný skúsený obranca vstúpil do NHL v ročníku 1997/98 v drese Montrealu. V minulosti hral aj za Atlantu, Colorado a Washington. Do dnešného dňa získal 170 bodov.

07. 10.

NHLSúd v Minnesote zbavil Aarona Boogaarda obvinenia, že ponúkol svojmu bratovi Derekovi liek oxykogon, ktorý je možné užívať len na lekársky predpis. V platnosti je však stále obvinenie zo zatajovania dôkazov pred vyšetrovateľmi. Derek Boogaard zomrel v máji na predávkovanie liekmi proti bolesti.
CanadiensObranca Chris Campoli nedohral štvrtkový zápas proti Torontu, pretože počas druhej tretiny utrpel nešpecifikované zranenie dolnej časti tela. V akcii stihol stráviť 11 minút a zaznamenal dva strelecké pokusy.
StarsStars podpísali trojročnú nováčikovskú zmluvu s obrancom Jamiem Oleksiakom, ktorý bol tímom draftovaný v tomto roku z celkového 14. miesta. Tento ročník však ešte strávi v juniorskej OHL, kde bude obliekať dres tímu Saginaw Spirit.

06. 10.

Maple LeafsÚtočník Tim Connolly bol umiestnený na listinu zranených hráčov so zranením hornej časti tela. Do zostavy sa bude môcť vrátiť najskôr v sobotu. Zranenie utrpel, keď počas minulého týždňa padol na tréningu.

05. 10.

JetsBrankár David Aebischer podpísal zmluvu s tímom AHL St. John’s IceCaps, ktorý úzko spolupracuje s Winnipegom Jets. 33-ročný Švajčiar absolvoval dva prípravné zápasy v drese Jets, v ktorých zaznamenal 89,7% úspešnosť.
SharksBrankár Antti Niemi, ktorému z kolena vyoperovali cystu, je na ceste k tomu, aby sa do akcie vrátil už v otváracom zápase sezóny proti Phoenixu, ktorý je naplánovaný na sobotu. „Cítim sa dobre, ale bude záležať od dňa. Niektoré dní sú dobré a niektoré horšie. Uvidíme,“ povedal Niemi.
BlackhawksÚtočník Patrick Sharp, ktorý v septembri absolvoval apendektómiu, bude hrať v piatkovom zápase proti Dallasu, ktorým Chicago zaháji ročník 2011/12. Sharp začal opäť trénovať minulý týždeň a teraz sa cíti plne pripravený zasiahnuť do akcie.
CanucksCanucks si z waiver listiny nechránených hráčov stiahli útočníka Dalea Weiseho, ktorého naň umiestnil tím NY Rangers. Dvadsaťtriročný Kanaďan nebodoval počas 10 zápasov, ktoré vlani odohral za New York.
FlyersÚtočník Brayden Schenn bude údajne dočasne poslaný do AHL, aby sa z jeho kontraktu zmazali dodatočné bonusy, ktorými by Flyers ušetrili miesto v platovom rozpočte. Jedná sa o čiastku, ktorú hráč získa, ak v sezóne odohral v každom zápase minimálne 25 minút. Ak odohrá aspoň jeden zápas za Phantoms, klauzula bude anulovaná.
SabresTím Buffalo Sabres podpísal trojročný nováčikovský kontrakt s obrancom Mattom MacKenziem. Devätnásťročný Kanaďan bol tímom draftovaný vlani z 83. miesta. Počas kariéry vo WHL zaznamenal 98 bodov a 180 trestných minút v 225 zápasoch.

01. 10.

BlackhawksÚtočník Chicaga Patrick Sharp absolvoval prvý tréning od 12. septembra, kedy podstúpil úspešnú apendektómiu. 29-ročný Sharp, ktorý v auguste podpísal s Blackhawks novú päťročnú zmluvu, povedal pre ESPN, že je takmer pripravený a optimistický v návrat do hry. V zostave Chicaga by sa mohol objaviť už budúci piatok, kedy Blackhawks odohrajú v Dallase úvodný duel sezóny.
CanucksStredný útočník Canucks, Manny Malhotra, odohral vo štvrtok svoj prvý prípravný duel. Tridsaťročný špecialista na vhadzovania nehral od marca tohto roku, kedy ho do ľavého oka zasiahol odrazený puk a následne podstúpil dva chirurgické zákroky oka. „Je to stále lepšie. Všetko prichádza s časom,“ povedal Malhotra pre Vancouver Province.
JetsČeský útočník David Koči bol ako voľný hráč pozvaný do kempu Winnipegu Jets, no neuspel a v piatok sa s kempom rozlúčil. 30-ročný robustný rodák z Prahy hrá v zámorí od roku 2000. V NHL odohral 142 zápasov za Chicago, Tampu Bay, St. Louis a Colorado. Do štatistík si zapísal štyri body (3+1) a 461 trestných minút
CanucksVeterán Todd Fedoruk si ako voľný hráč vyskúšal tréningový kemp Vancouveru Canucks, no neuspel a v piatok sa spolu s ďalšími hráčmi s kempom rozlúčil. 32-ročný Fedoruk v uplynulej sezóne nehral. V zámorskej profilige odohral 545 stretnutí (97 bodov a 1050 trestných minút.). Pôsobil vo Philadelphii, Anaheime, Dallase, Minnesote, Phoenixe a Tampe Bay.
PredatorsNádejný obranca Scott Valentine podpísal s Nashvillom trojročný nováčikovský kontrakt v hodnote 1,695 milióna dolárov. Dvadsaťročný rodák z Ottawy, ktorého Predators draftovali pred dvoma rokmi z celkového 166. miesta, odohral minulú sezónu v juniorskej OHL v tíme Oshawa Generals. V 62 zápasoch nazbieral 36 bodov (4+32) a 106 trestných minút. Nasledujúci ročník začne na farme Predators v Milwaukee.

30. 09.

FlyersObranca Chris Pronger (chrbát) odohral vo štvrtok svoj prvý prípravný zápas. Skúsený hokejista hral naposledy 30. apríla proti Bruins a pred štartom základnej časti odohrá ešte jeden prípravný duel.

29. 09.

PanthersCenter Mike Santorelli si v utorkovom zápase proti Stars zranil rameno a Florida bude chýbať 3-4 týždne. V minulej sezóne zaznamenal 41 bodov (20+21) v 82 zápasoch.
CanucksObranca Aaron Rome vynechá so zlomeným prstom štyri až šesť týždňov. So zranením sa musí vyrovnávať aj obranca Nolan Baumgartner, ktorý vynechá štyri týždne pre zlomeninu nohy. Útočník Byron Bitz podstúpil operáciu bedra a nezahrá si neurčitú dobu.

27. 09.

FlyersÚtočník Scott Hartnell v utorok navštívil kardiológa, pretože mal počas piatkového zápasu proti Detroitu zrýchlený srdcový pulz. „Pulz neklesol ani počas prestávky. Budeme ho monitorovať a testovať,“ oznámil GM Flyers Paul Holmgren.
PanthersBrankár Scott Clemmensen podstúpil menšiu operáciu kolena a vynechá úvod základnej časti. Nie je síce daný žiadny predbežný návrat jeho návratu, no nemalo by sa jednať o absenciu dlhšiu ako niekoľko týždňov. Dvojkou by mal byť v úvode ročníka mladík Jacob Markstrom.
CanucksObranca Aaron Rome v nedeľnom prípravnom zápase proti San Jose blokoval strelu súpera rukou, čoho výsledkom sa stala jej zlomenina. Hráč bude ešte vyšetrený pred tým, ako sa učí doba jeho absencie.

26. 09.

BluesÚtočník David Perron, ktorý nehral pre otras mozgu od novembra, by sa mal pripojiť v pondelok k tímu. Dvadsaťtriročný útočník vynechal vlani 72 duelov po tom, čo strelil päť gólov a pridal dve asistencie v prvých 10 zápasoch.

23. 09.

PenguinsPo piatich dňoch tréningov dostal Sidney Crosby vo štvrtok voľno. Kapitán Pittsburghu, ktorý sa zotavuje z otrasu mozgu, má pred sebou najbližšiu výzvu v podobe tréningov s kontaktmi. V nich by sme ho mohli vidieť už čoskoro.
CanucksKrídelník Nicklas Jensen podpísal s Vancouverom trojročný nováčikovský kontrakt. Osemnásťročný Dán bol tímom draftovaný v tomto roku z celkového 29. miesta. Vlani odohral 61 duelov za Oshawu (OHL), v drese ktorej nazbieral 29 gólov a 29 asistencií.
RangersCenter Brad Richards sa vo štvrtok vrátil do tréningového procesu po tom, čo neabsolvoval úplný utorkový tréning a vynechal stredajší zápas pre menšie problémy so slabinami.

21. 09.

FlyersÚtočník Sean Couturier podpísal s Philadelphiou trojročný nováčikovský kontrakt. 18-ročný center, rodák z Phoenixu, bol draftovaný v júni tohto roku z celkovej ôsmej pozície. V uplynulých ročníkoch nastupoval v QMJHL za tím Drummondville Voltiguers.

|< <   319 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies