Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 04.
kurzy
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Jakub Vrána utrpel zranenie ramenaÚtočník Detroitu Jakub Vrána si na sobotnom tréningu zranil rameno. Tréner Red Wings Jeff Blashill povedal, že zranenie sa stalo počas prvých 10 minút tréningu. Jeho zverenec absolvuje ďalšie vyšetrenia v nedeľu. Pre Vránu bola sobota prvým tréningovým dňom v kempe, pretože si predtým vybavoval pracovné víza.

14. 10.

PredatorsÚtočník Martin Erat bol vo štvrtok zapísaný na listinu zranených hráčov pre problémy s hornou časťou tela. Tridsaťročný Čech nebodoval pri svojom jedinom zápase, ktorý v tejto sezóne odohral. Jeho spoluhráč Patric Hornqvist nehral pre zranenie dolnej časti tela vo štvrtkovom zápase.
CanadiensÚtočník Ryan White podstúpil v stredu operáciu prietrže a Canadiens bude chýbať neurčitú dobu. Dvadsaťtriročný útočník sa zranil počas tréningového kempu. Vlani odohral v NHL 27 duelov, v ktorých strelil dva góly a pridal tri asistencie.
Blue JacketsCam Atkinson bol poslaný do tímu Springfield Falcons z AHL. Dvadsaťdvaročný útočník odohral za prvý štyri zápasy, v ktorých strelil svoj prvý gól v NHL. Do prvého tímu namiesto neho príde Alexandre Giroux, ktorý má za sebou 39 zápasov NHL v dresoch Oilers, Capitals a Rangers.
StarsNováčik Scott Glennie bol aktivovaný z listiny zranených hráčov a následne poslaný do tímu Texas Stars z AHL. Dvadsaťročný útočník bol tímom draftovaný v prvom kole v roku 2009 a stále čaká na svoj debut v NHL.
CapitalsBrankára Michala Neuvirtha trápi ľahšie zranenie v dolnej časti tela, pre ktoré vynechal štvrtkový zápas proti Pittsburghu. Do prvého tímu bol na jeho miesto povolaný Braden Holtby, ktorý vlani odchytal za Capitals 14 stretnutí.
BlackhawksCorey Crawford sa vo štvrtok posadil na lavičku tímu, hoci mal menšie zranenie v dolnej časti tela. Naspäť na farmu tak putoval Alexander Salák, ktorý bol z Rockfordu povolaný v stredu.

13. 10.

BruinsNapriek tomu, že pôvodné správy hovorili o tom, že David Krejčí utrpel na utorkovom tréningu zranenie nohy, napokon sa jedná o zranenie v oblasti brucha a spodného chrbta. Bruins však viac nešpecifikovali a hráčov štart v sobotnom zápase proti Chicagu je otázny.
HurricanesHurricanes poslali osemnásťročného obrancu Ryana Murphyho do svojho juniorského tímu Kitchener Rangers z OHL. Murphy, ktorý bol tímom draftovaný v tomto roku z celkového 12. miesta, nezasiahol ani do jedného z úvodných štyroch zápasov sezóny.
NHLDo tímu AHL boli v stredu poslaní: Tomáš Vincour (DAL), Jevgenij Dadonov (FLA) a Zack Stortini (NSH). Do prvého tímu Chicaga bol z AHL povolaný brankár Alexander Salák. Jeho tím poslal útočníka Brandona Saada do Saginawu (OHL).

12. 10.

BruinsČeský útočník David Krejčí vynechá stredajší zápas proti Caroline pre zranenie nohy, ktoré utrpel počas utorkového tréningu. Jeho štart v ďalším stretnutí, v sobotu proti Chicagu, je otázny. Zatiaľ sa nevie, či ide o vážne zranenie.
SabresVeterán Jochen Hecht, ktorý absentuje pre následky otrasu mozgu, urobil v utorok veľký krok k návratu do akcie, keď začal s kontaktným tréningom. Ak by všetko išlo ideálne, hrať by mohol už v piatok proti Caroline. Zatiaľ je jeho štart otázny.
SenatorsÚtočník Peter Regin sa vrátil do zostavy Ottawy po tom, čo vynechal úvodné dva zápasy pre zranenie ramena. V stretnutí proti Minnesote zaznamenal dve asistencie. Pri jeho návrate chýbal v zostave útočník Nikita Filatov, ktorého tréner poslal na tribúnu.
DucksObranca Kyle Cumiskey bol poslaný na farmu do tímu Syracuse Crunch z AHL. Rovnakým smerom sa pobral aj brankár Jeff Deslauriers, ktorý musel predchádzajúcich 24 hodín stráviť na waiver listine nechránených hráčov.
RangersSkúsený útočník Sean Avery sa v utorok pripojil k tímu Connecticut Whale z AHL, kam bol poslaný pred štartom sezóny tímom NY Rangers. Tento ťah klubu ušetril 1,9 milióna dolárov v platovom rozpočte a dal šancu ukázať sa mladším hráčom.

11. 10.

DevilsPravý krídelník David Clarkson odohral v pondelok proti Caroline svoj 300. zápas v NHL. Všetky odohral v drese Devils. Rodák z Toronta zaznamenal počas kariéry rovných 100 bodov za 52 gólov a 48 asistencií.
HurricanesTím Carolina Hurricanes zažíva svoj najhorší vstup do sezóny od ročníka 2006/07, kedy v prvých štyroch zápasoch zaznamenal bilanciu 0-3-1. Ta terajšia je 0-2-1. Najbližší zápas Hurricanes odohrajú proti Bostonu.
LightningĽavý krídelník Ondřej Palát podpísal s Lightning trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťročný rodák z Ostravy bol draftovaný tímom v tomto roku z celkového 208. miesta. Vlani odohral 61 zápasov za Drummondville (QMJHL). Zaznamenal v nich 96 bodov.
CanadiensCanadiens povolali z Hamiltonu (AHL) do prvého tímu dvadsaťdvaročného pravého krídelníka Aarona Palushaja, ktorý v zostave zapláta dieru, ktorá vznikla po zranení útočníka Michaela Cammalleriho.
CoyotesObranca Michal Rozsíval bol umiestnený so zranením hlavy na listinu zranených hráčov. Počas jeho absencie sa dočká príležitosti obranca Chris Summers, ktorý bol povolaný z Portlandu (AHL).
DucksDuck umiestnili na waiver listinu nechránených hráčov brankára Jeffa Deslauriersa a pravého krídelníka Briana McGrattana. Na listinu museli byť umiestnení predtým, ako budú poslaní do Syracuse (AHL).
OilersObranca Taylor Chorney sa ocitol na waiver listine nechránených hráčov. Oilers ho posielajú na farmu do Oklahoma City (AHL), pretože očakávajú návrat Ryana Whitneyho do zostavy.

10. 10.

RangersTím NY Rangers uvoľnil zo svojej zostavy dvoch hráčov. Brankár Scott Stajcer bol poslaný do juniorskej OHL, kde bude obliekať dres tímu Owen Sound. Obranca Brendan Bell zamieril do tímu Connecticut Whale z AHL.
Red WingsDo prvého tímu Red Wings bol z Grand Rapids (AHL)povolaný obranca Brendan Smith. Ten v zostave nahradí Mikea Commodorea, ktorý bol so zraneným chrbtom umiestnený na listinu zranených hráčov.

09. 10.

OilersTím Edmonton Oilers podpísal trojročný nováčikovský kontrakt s obrancom Ryanom Martindaleom. 19-ročný rodák z Oshawy, ktorého Oilers draftovali v roku 2010 zo 61. priečky, strávil minulý ročník v juniorskom klube Ottawa 67’s (OHL) a v 65 zápasoch získal 83 bodov (34+49). V novej sezóne bude hrať na farme Edmontonu v Oklahoma City.
CoyotesObranca Phoenixu Michal Rozsíval opustil duel proti San Jose už v prvej tretine po tom, ako dostal pukom do tváre. V ďalšom priebehu zápasu už do hry nezasiahol.
WildÚtočník Matt Cullen strelil najrýchlejší prvý gól sezóny v histórii organizácie Minnesota Wild. 34-ročný center skóroval už v 70. sekunde hry, čím prekonal rekord Marca Chouinarda o 33 sekúnd. Wild zvíťazili nad Blue Jackets 4:2.
PenguinsCenter Pittsburghu Jordan Staal zaznamenal v sobotnom zápase proti Calgary jeden gól, čím dosiahol métu 200 kanadských bodov. Draftová dvojka z roku 2006 odohral v kanadsko-americkej NHL už 371 stretnutí.
FlamesÚtočník Calgary Niklas Hagman odohral v sobotu jubilejný 700. zápas v NHL. Fínsky rodák hrá v NHL od roku 2001 a v minulosti obliekal aj dresy Floridy, Dallasu a Toronta. Spolu získal 279 kanadských bodov (138+141).

08. 10.

SabresÚtočníci Riley Boychuk a Jonathan Parker podpísali s Buffalom trojročné nováčikovské kontrakty. Boychuk hral v minulej sezóne vo WHL za Portland, Parker pôsobil v tej istej lige, ale obliekal dres Prince Albert. Obaja začnú aktuálny ročník na farme v Rochesteri.
LightningBrett Clark z Tampy Bay odohral v piatok jubilejný 600. zápas v NHL. 35-ročný skúsený obranca vstúpil do NHL v ročníku 1997/98 v drese Montrealu. V minulosti hral aj za Atlantu, Colorado a Washington. Do dnešného dňa získal 170 bodov.

|< <   318 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Nemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalAž 14 expertov z 15 sa zhodlo na top favoritovi na Norrisovu trofej Ide do tuhého: Štyri tímy stále bojujú o jednu pozíciu! Bude v play-off druhý Slovák alebo pôjde na MS? NHL chce sťahovanie Coyotes zavŕšiť ešte pred play-off. Podarí sa to?Veľká nádej Canadiens sa pri debute presadila bleskovo. Dočká sa debutu ďalší mladík?Gajan vstúpil do play-off víťazne! Nemec viacbodový Obranca Nashvillu prekonal na poslednú chvíľu rekord NHL!McDavid sa vrátil a prepísal históriu NHL: Vyrovnal sa Gretzkému, Lemieuxovi a Orrovi! + videoO Prezidentskej trofeji je rozhodnuté. Rangers si vytvorili nové klubové rekordy!Canucks sa vráti opora ešte pred play-off!Generálny manažér Panthers sa dočkal povýšenia Černákova gólová bomba, Nemec končí, Slafkovský má už len jednu šancu. Ďalší tím je v play-offSlafkovský to poriadne dramatizuje. Už bude mať len jednu šancu! Až päť hráčov podpísalo v NHL nováčikovské zmluvySlovenský mladík zo zámoria ide zabojovať o MS v Česku i miesto na drafte Medzi hviezdami týždňa je aj Pospíšilov parťák z formácieV minulosti Slafkovského kritizoval, teraz tvrdí: Vyzerá ako oveľa iný hráč Top 5 pozitívnych príbehov Canadiens v sezóne: Na čele je Slafkovský!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies