Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Otváracie zostavy: Slovensko vs. iné krajinyNa otváracích zostavách tímov NHL sme našli 721 hráčov z 22 rôznych krajín, informovala liga. Najväčšie zastúpenie mala Kanada s 310 hráčmi. Trojciferný počet bol aj u Američanov – 190. Z Európy mali najväčšie zastúpenie Švédi so 71 hráčmi, nasledovali ich Fíni (40), Rusi (37), Česi (26) a Švajčiari (10). Potom prišlo na rad Slovensko so svojimi ôsmimi zástupcami. Dopadlo lepšie ako Nemecko (6), Dánsko (5), Lotyšsko (4), Francúzsko (3), Rakúsko (2) či Bielorusko (1). NHL eviduje po jednom hráčovi aj z Nórska, Kazachstanu a „exotických“ krajín – Bulharska, Estónska, Holandska, Slovinska, Veľkej Británie a Uzbekistanu.


17. 08.

RangersPravý krídelník Andre Deveaux podpísal ako voľný hráč zmluvu s NY Rangers. Dvadsaťsedemročný Kanaďan strávil ostatnú sezónu v tíme Chicago Wolves v AHL. V 73 dueloch zaznamenal 23 gólov a 23 asistencií. V NHL odohral 22 zápasov za Toronto.

11. 08.

NHLNeobmedzený voľný hráč Rob Schremp mieri do švédskeho tímu MODO Hockey. Dvadsaťpäťročný útočník odohral v NHL 114 zápasov, v ktorých strelil 20 gólov a pridal 34 asistencií. V poslednej sezóne hrával za Islanders a Thrashers.
CoyotesKrídelník Viktor Tichonov podpísal s Phoenixom ako obmedzený voľný hráč nový jednoročný dvojcestný kontrakt. Dvadsaťtriročný Rus odohral v NHL 61 stretnutí počas ročníka 2008/09. Zaznamenal v nich osem gólov a osem asistencií.
DevilsBrankár Maxime Clermont podpísal s New Jersey trojročný nováčikovský kontrakt. Devätnásťročný rodák z Montrealu bol tímom draftovaný v roku 2010 z celkového 174. miesta. Posledné štyri sezóny odchytal za Gatineau v QMJHL.

10. 08.

SabresĽavý krídelník Michael Ryan a center Paul Szczechura podpísali s Buffalom jednoročné zmluvy. Ryan odohral v NHL 83 zápasov, v ktorých zaznamenal 15 bodov. Szczechura odohral tiež 83 duelov, v ktorých zaznamenal 16 bodov.

09. 08.

BluesObranca Danny Syvret podpísal ako neobmedzený voľný hráč so St. Louis jednoročnú zmluvu. Dvadsaťšesťročný Kanaďan odohral v poslednej sezóne desať zápasov a Anaheim a Philadelphiu. Viac času strávil v AHL.
Blue JacketsDevätnásťročný útočník Dalton Smith, draftovaný v roku 2010 z 34. miesta, podpísal s Columbusom trojročný nováčikovský kontrakt, kým dvadsaťštyriročný útočník Ryan Russell sa klubu zaviazal jednoročnou dvojcestnou zmluvou.
IslandersÚtočník Sean Backman podpísal ako neobmedzený voľný hráč jednoročný dvojcestný kontrakt s Islanders. Dvadsaťpäťročný Američan strávil ostatný ročník v AHL a ECHL. V drese Texasu Stars odohral 67 zápasov, v ktorých zaznamenal 23 bodov.

07. 08.

PredatorsTím Nashville Predators priznal, že sa teraz zameriava na podpis dlhodobej zmluvy s brankárom Pekkom Rinnem. Dvadsaťosemročný Fín vstúpi do svojej poslednej sezóny pod zmluvou a v lete 2012 sa môže stať neobmedzeným voľným hráčom. Vzhľadom na výborné štatistiky ho určite čaká nárast platu, či to bude u „Preds“ alebo u iného tímu.

05. 08.

CoyotesObranca Connor Murphy podpísal s Phoenixom trojročný nováčikovský kontrakt. Bostonský rodák bol tímom draftovaný v tomto roku z celkovej 20. pozície. Syn Gorda Murphyho viedol poradie obrancov USA s troma gólmi a siedmimi plusovými bodmi na posledných MS do 18 rokov.

04. 08.

BluesKrídelník David Perron nestihne pre následky otrasu mozgu začiatok nového ročníka. V stredu to oznámil generálny manažér Doug Armstrong. Perron hral naposledy 4. novembra, kedy v zápase proti San Jose utrpel otras mozgu po zákroku Joea Thorntona.
PenguinsObranca Joe Morrow podpísal s Pittsburghom trojročný nováčikovský kontrakt. Osemnásťročný rodák z Edmontonu bol tímom draftovaný v tomto roku z celkového 23. miesta. Vlani vo WHL odohral 60 zápasov za Portland. Zaznamenal v nich 49 bodov.

02. 08.

CanucksTím Vancouver Canucks oznámil, že hlavným trénerom jeho farmárskeho tímu Chicago Wolves (AHL) sa stane Craig MacTavish, ktorý v NHL trénoval Edmonton Oilers. Päťdesiatdvaročný tréner zaknihoval v NHL bilanciu 301-252-47-56.

30. 07.

DevilsKrídelník Stephane Veilleux podpísal s New Jersey ako voľný hráč jednoročnú dvojcestnú zmluvu. Dvadsaťdeväťročný rodák z Quebecu strávil ostatný ročník vo Švajčiarsku a vo Fínsku. V NHL odohral 438 zápasov v dresoch Minnesoty a Tampy Bay.
Maple LeafsÚtočník David Broll podpísal s Torontom trojročný nováčikovský kontrakt. Osemnásťročného Kanaďana draftovali Maple Leafs v tomto roku z celkového 152. miesta. Poslednú sezónu strávil v OHL. V 65 dueloch zaznamenal 34 bodov.

29. 07.

RangersÚtočník J.T. Miller podpísal s Rangers trojročný nováčikovský kontrakt. Osemnásťročný Američan bol tímom draftovaný v tomto roku z celkového 15. miesta. V budúcej sezóne by mal hrávať za Plymouth v OHL.

28. 07.

DevilsObranca Matt Taormina akceptoval kvalifikačnú ponuku a podpísal s New Jersey jednoročnú zmluvu v hodnote 561 000 amerických dolárov. V minulej sezóne odohral za Devils 17 zápasov, v ktorých strelil tri góly a pridal dve asistencie. Zvyšok sezóny vynechal pre zranenie členka.
CoyotesBrankár Justin Pogge podpísal ako neobmedzený voľný hráč jednoročný dvojcestný kontrakt s Phoenixom. Dvadsaťpäťročný Kanaďan, ktorý bol draftovaný Torontom z celkového 90. miesta v roku 2004, odchytal v NHL 7 stretnutí za Maple Leafs, v ktorých zaznamenal 84,4% úspešnosť zákrokov. Poslednú sezónu strávil v Charlotte v AHL.
Red WingsÚtočník Francis Pare podpísal ako obmedzený voľný hráč s Detroitom novú dvojročnú zmluvu. Dvadsaťštyriročný Kanaďan odohral v minulej sezóne 80 zápasov v drese Grand Rapids. V AHL zaznamenal 24 gólov a 30 asistencií.

27. 07.

StarsObranca Jamieson Oleksiak opustil Severovýchodnú univerzitu, aby podpísal zmluvu s tímom Saginaw Spirit z OHL. „Mojím cieľom je hrať hokej profesionálne, a preto som chcel ísť niekam, kde budem pokračovať v raste a najviac mi to pomôže dostať sa k môjmu cieľu,“ povedal hráč, ktorý bol draftovaný tento rok z 11. miesta.
PredatorsCenter Craig Smith podpísal s Predators dvojročný vstupný kontrakt. Dvadsaťjedenročný Američan bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 98. miesta. V poslednej sezóne zaznamenal 43 bodov v 41 zápasoch, ktoré odohral vo WCHA v drese Wisconsinu.

26. 07.

JetsÚtočník Ivan Telegin podpísal s Jets trojročný vstupný kontrakt. Devätnásťročný Rus bol draftovaný Atlantou v roku 2010 z celkového 101. miesta. V poslednej sezóne OHL odohral 59 duelov v drese Saginawu a zaznamenal 61 bodov.
DevilsÚtočník Steven Zalewski podpísal s Devils ako obmedzený voľný hráč novú dvojročnú zmluvu. Dvadsaťštyriročný Newyorčan, ktorý odohral v NHL tri zápasy v drese San Jose, odohral v minulej sezóne AHL 81 duelov, v ktorých získal 44 bodov.
PanthersObranca Michael Caruso podpísal s Panthers ako obmedzený voľný hráč novú zmluvu. Dvadsaťtriročný Kanaďan odohral v minulej sezóne 75 zápasov v AHL. V drese Rochesteru zaznamenal 5 gólov, 4 asistencie a 77 trestných minút.

22. 07.

Red WingsBrankár Jordan Pearce podpísal ako obmedzený voľný hráč novú dvojročnú zmluvu. Dvadsaťštyriročný Američan odchytal vlani 44 duelov za Grand Rapids v AHL. Zaznamenal v nich 90,8% úspešnosť zákrokov.
IslandersPravý krídelník Tim Wallace podpísal ako neobmedzený voľný hráč jednoročný dvojcestný kontrakt. Dvadsaťšesťročný Američan odohral v NHL 24 zápasov za Pittsburgh. Zaznamenal v nich dve asistencie.

20. 07.

FlyersBrankár Jason Bacashihua podpísal s Flyers ako neobmedzený voľný hráč jednoročnú zmluvu. Na ďalší rok sa tímu zaviazal aj útočník Jonathion Kalinski a trojročný vstupný kontrakt podpísal nemecký útočník Marcel Noebels, ktorý vlani odohral 66 duelov vo WHL (28+26).
StarsPravý krídelník Raymond Sawada podpísal ako neobmedzený voľný hráč s Dallasom novú jednoročnú dvojcestnú zmluvu. Dvadsaťšesťročný Kanaďan odohral v sezóne 12010/11 jeden zápas aj v prvom tíme. Zvyšných 57 duelov odohral za Texas v AHL. Zaznamenal v nich 29 bodov.
JetsÚtočník Jason Jaffray podpísal ako neobmedzený voľný hráč zmluvu s Jets. Tridsaťročný Kanaďan odohral vlani v tíme AHL Manitoba Moose šesť zápasov. V minulosti pôsobil aj v tímoch Vancouveru Canucks a Calgary Flames. V NHL odohral 36 duelov, v ktorých nazbieral 10 bodov.

19. 07.

BluesKrídelník Ryan Reaves podpísal ako obmedzený voľný hráč so St. Louis novú jednoročnú dvojcestnú zmluvu. Dvadsaťštyriročný Kanaďan debutoval v minulej sezóne v NHL. Za Blues odohral 28 duelov, v ktorých strelil dva góly a pridal dve asistencie.

|< <   321 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies