Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Allen sa vráti do brány v zápase proti CapitalsBrankár Montrealu Jake Allen dostal od doktorov zelenú k návratu a očakáva sa, že bude chytať už v stredu proti Washingtonu. Allen utrpel ešte 13. novembra otras mozgu, keď do neho narazil Dylan Larkin z Detroitu. Do ročníka vstúpil s bilanciou 4-8-1 a 90,5% úspešnosťou zákrokov.

16. 07.

LightningObranca Scott Jackson sa s Tampu Bay dohodol na podmienkach jednoročnej dvojcestnej zmluvy. Dvadsaťštyriročný strávil celý minulý ročník v Norfolku (AHL). V 68 zápasoch získal päť bodov a 13 plusových bodov.
HurricanesÚtočník Brett Sutter a obranca Bobby Sanguinetti v piatok podpísali jednoročné dvojcestné zmluvy s Carolinou. Prvý menovaný odohral vlani 31 zápasov za Charlotte, farmu Caroliny. Sutter nastúpil v minulom ročníku na päť duelov v NHL a 60 v AHL.
OilersObranca Taylor Chorney a útočník Ryan O'Marra ostávajú v Edmontone. Obaja hráči v piatok podpísali jednoročné dvojcestné zmluvy. Chorney odohral v minulej sezóne za Oilers 12 zápasov, O'Marra 21.
SabresObranca Dennis Persson a útočník Travis Turnbull podpísali s Buffalom jednoročné dvojcestné kontrakty. Obaja odohrali uplynulý ročník v Portlande. Persson nazbieral 17 bodov v 64 zápasoch, Turnbull zaznamenal deväť bodov v 20 dueloch.
CapitalsÚtočník Francois Bouchard podpísal s Washingtonom jednoročnú dvojcestnú zmluvu. Dvadsaťštyriročný krídelník strávil uplynulé ročníky v AHL, kde obliekal dres Hershey Bears. V poslednej sezóne odohral 74 zápasov (24 bodov).
CanadiensObranca Frédéric St-Denis podpísal s Montrealom nový jednoročný dvojcestný kontrakt. 25-ročný rodák z Greenfiel Parku ešte v NHL nenastúpil. V uplynulej sezóne hral v AHL za Hamilton Bulldogs.

15. 07.

DevilsBrankár Jeff Frazee predĺžil zmluvu s New Jersey o ďalšie dva roky. Dvadsaťštyriročný Američan, ktorý bol draftovaný Devils v roku 2005 z celkového 38. miesta, odchytal v minulej sezóne 33 duelov za Albany (AHL) s 90,2% úspešnosťou zákrokov.
FlyersĽavý krídelník Tye McGinn podpísal s Philadelphiou vstupný kontrakt. Dvadsaťročný Kanaďan bol tímom draftovaný v roku 2010 z celkového 119. miesta. Posledné tri sezóny strávil v juniorskom tíme Gatineau. Vlani zaznamenal 31 gólov a 33 asistencií v 42 dueloch.
CanucksÚtočník Mike Duco podpísal ako obmedzený voľný hráč zmluvu s Vancouverom. Dvadsaťštyriročný rodák z Toronta, ktorý prišiel do Vancouveru výmenou z Floridy, odohral v poslednej sezóne za Panthers dva zápasy. Celkovo v NHL odohral 12 duelov, v ktorých nebodoval.
PanthersCenter Bracken Kearns podpísal s Floridou jednoročnú zmluvu. Tridsaťročný rodák z Vancouveru neodohral v NHL ani jeden zápas, no v AHL zasiahol už do 338 stretnutí. Zaznamenal v nich 67 gólov, 101 asistencií a 365 trestných minút. Naposledy pôsobil v San Antoniu.

14. 07.

Blue JacketsÚtočník Cody Bass podpísal ako neobmedzený voľný hráč jednoročnú dvojcestnú zmluvu s Columbusom. Dvadsaťštyriročný Kanaďan odohral v minulej sezóne jeden zápas za Ottawu Senators a 58 duelov za Binghamton v AHL. Zaznamenal v nich 15 bodov.
FlamesObranca Derek Smith podpísal ako neobmedzený voľný hráč jednoročnú dvojcestnú zmluvu s Calgary, ktorá mu na úrovni NHL vynesie 700 tisíc dolárov. V minulej sezóne odohral deväť zápasov za Ottawu Senators a v AHL bol štvrtým najproduktívnejším obrancom s 54 bodmi.
PenguinsBrankár Scott Munroe podpísal ako voľný hráč jednoročnú zmluvu s Pittsburghom. Dvadsaťdeväťročný Kanaďan naposledy pôsobil v KHL, kde odchytal 31 zápasov za Nižnekamsk.

13. 07.

PanthersObranca Tyson Strachan podpísal s Floridou ako neobmedzený voľný hráč jednoročný kontrakt. Dvadsaťšesťročný Kanaďan odohral v minulej sezóne 29 zápasov v drese St. Louis Blues. Za tento tím odohral všetkých svojich 67 zápasov NHL.

12. 07.

SenatorsObranca Tim Conboy podpísal s Ottawou jednoročnú dvojcestnú zmluvu. Poslednú sezónu strávil v organizácii Buffala Sabres. V 70 zápasoch v drese Portlandu (AHL) zaznamenal 12 asistencií a 233 trestných minút.
Blue JacketsDvadsaťsedemročný center Martin St. Pierre a o dva roky mladší ľavý krídelník Dane Byers podpísali s Columbusom ako neobmedzení voľní hráči jednoročné dvojcestné kontrakty.
BlackhawksRob Klinkhammer podpísal s Chicagom jednoročný kontrakt. Dvadsaťštyriročný útočník v minulej sezóne zažil svoj debut v NHL, keď za Blackhawks odohral jeden duel proti Dallasu. V tíme Rockfordu (AHL) zaznamenal 17 gólov a 29 asistencií.

11. 07.

SenatorsObranca Lee Sweatt podpísal ako neobmedzený voľný hráč jednoročný dvojcestný kontrakt s Ottawou. 25-ročný Sweatt odohral v poslednom ročníku tri zápasy v NHL za Vancouver (1+1). Väčšiu časť sezóny obliekal dres Manitoby v AHL (41 zápasov, 14 bodov).
DevilsÚtočník Tim Sestito podpísal s New Jersey ako neobmedzený voľný hráč jednoročnú zmluvu. Dvadsaťšesťročný Newyorčan odohral za Devils v minulej sezóne 36 stretnutí, v ktorých nazbieral dve asistencie.
SharksÚtočník John McCarthy podpísal ako obmedzený voľný hráč so San Jose nový jednoročný kontrakt. Dvadsaťštyriročný rodák z Bostonu odohral v poslednom ročníku za prvý tím 37 duelov so ziskom štyroch bodov.

10. 07.

HurricanesObranca Tommi Kivisto podpísal s Hurricanes trojročný kontrakt v celkovej hodnote 1,695 milióna amerických dolárov. Dvadsaťročný Fín odohral v poslednej sezóne 38 zápasov v tíme Jokerit Helsinki z SM-liigy.
StarsÚtočník Ryan Garbutt a obranca Jordie Benn podpísali so Stars jednoročné kontrakty. Dvadsaťštyriročný Garbutt a o rok mladší Benn strávili minulú sezónu v AHL, v tímoch Chicaga Wolves, resp. Texasu Stars.
BlackhawksBrankár Alec Richards sa s Chicagom dohodol na dvojročnom dvojcestnom kontrakte. 24-ročný Američan dosiaľ v NHL nenastúpil, v poslednom ročník hral v AHL, kde odchytal 44 zápasov v drese Rockfordu.

09. 07.

Blue JacketsÚtočník Martin St. Pierre podpísal s Columbusom jednoročný dvojcestný kontrakt. 27-ročný rodák z Ottawy strávil uplynulý ročník v Európe, kde hral za Nižnekamsk (KHL), Kärpat (SM-liiga) a rakúsky Salzburg. V NHL spolu odohral 33 zápasov, v AHL 367 (405 bodov).
DucksBrankár Jeff Deslauriers podpísal dvojročnú zmluvu s Anaheimom. Prvý rok je zmluva dvojcestná, druhý naopak jednocestná. 27-ročný Kanaďan strávil minulý ročník v Oklahome City. V NHL spolu odchytal 58 duelo v drese Edmontonu.
AvalancheColorado získalo do svojich radov brankára Cedricka Desjardinsa a útočníka Evana Bropheyho, ktorí podpísali jednoročné dvojcestné zmluvy. Prvý menovaný chytal v poslednom ročníku v Norfolku (AHL), Brophey hral za Rockford (AHL). Denverský klub tiež oznámil, že predĺžil zmluvy s piatimi hráčmi – David Liffiton (O), Greg Mauldin (Ú), Justin Mercier (Ú), Ryan Stoa (Ú) a David Van Der Gulik (Ú).
SharksSan Jose predĺžilo o jeden rok zmluvu s útočníkom Bennom Ferrierom, ktorý v minulej sezóne odohral za kalifornský klub 33 zápasov. Sharks tiež oznámili, že do tímu prichádza Ben Guite, ktorý sa dohodol na jednoročnej dvojcestnej zmluve

08. 07.

SenatorsOttawa sa v piatok dohodla na jednoročnom dvojcestnom kontrakte s brankárom Mikom McKennom. 28-ročný rodák zo St. Louis odchytal uplynulej sezóny v AHL za tím Albany Devils. V NHL chytal za New Jersey a Tampu Bay (17 stretnutí).
Red WingsBill Peters a Jeff Blashill sa stali novými pomocníkmi Mika Babcocka na lavičke Detroitu Red Wings. Obaja podpísali s Detroitom trojročné zmluvy.
Senators34-ročný pravý krídelník Mark Parrish sa s Ottawou dohodol na jednoročnej dvojcestnej zmluve. Skúsený center odohral v NHL už trinásť sezón za Islanders, Kings, Panthers, Wild, Stars, Lightning a Sabres. Celkovo nastúpil k 722 stretnutiam, v ktorých získal 387 bodov (216+171).

|< <   322 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies