Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 04.
kurzy
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Carolina prichádza o dvoch kľúčových obrancovTím Carolina Hurrcicanes zapísal v pondelok na covidovú listinu dvoch kľúčových obrancov – Bretta Pesceho a Tonyho DeAngela. Obaja zostanú v karanténe v Raleigh, kým tím odcestoval na ďalší zápas do Dallasu. Povolaný do prvého tímu boli zo Chicaga (AHL) obrancovia Jalen Chatfield a Maxime Lajoie. Spomedzi ostatných tímov NHL, ešte Rangers zapísali svojho hráča na covidovú listinu – útočníka Grega McKegga.

19. 03.

Red WingsRuský center Pavel Daciuk z Detroitu utrpel neznáme zranenie dolnej časti tela a jeho štart v sobotňajšom zápase je otázny. Či nastúpi, sa rozhodne v sobotu po rozkorčuľovaní.
IslandersBrankár Rick DiPietro, ktorého Islanders aktivovali v stredu z listiny zranených hráčov, by mohol nastúpiť v sobotu proti Floride. 29-ročný Američan odchytal v tomto ročníku 21 stretnutí s bilanciou 7-10-4.
WildKrídelník Minnesoty Guillaume Latendresse sa pravdepodobne v sobotňajšom stretnutí proti Columbusu neobjaví na ľade. Dôvodom je zranenie dolnej časti tela, pre ktoré vynechal aj štvrtkový zápas so San Jose.
CapitalsÚtočník Capitals Nicklas Bäckström sa v piatok proti New Jersey vrátil do zostavy po tom, čo vynechal posledných päť duelov pre zranenie ľavého palca na nohe. Hviezdny center odohral v tomto ročníku doteraz odohral 68 zápasov a nazbieral 55 bodov (17+38).

18. 03.

Red WingsObranca Brian Rafalski, ktorý hral vo štvrtok vo svojom treťom zápase po zranení chrbta, si v tretej tretine stretnutia proti Columbusu poranil pravú nohu a do zápasu už nezasiahol. Stihol odohrať necelých 15 minút.
StarsBrankár Kari Lehtonen zaznamenal vo štvrtkovom zápase asistenciu, ktoré je jeho šiesta v tejto sezóne. V histórii Dallasu Stars ešte žiaden brankár toľko asistencií v jednom ročníku nezaznamenal.
CanadiensObranca Roman Hamrlík odohral vo štvrtok svoj jubilejný 1300. zápas v NHL. Jeho spoluhráč z obranných radov Hal Gill v tomto zápase nehral pre chorobu. Jeho štart v dnešnom zápase je otázny.
Maple LeafsObranca Mike Komisarek vynechal štvrtkový zápas proti Floride pre zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel v stredajšom zápase proti Caroline. Zranenie nie je vážnejšieho charakteru.
OilersObranca Theo Peckham, ktorý vynechal posledných osem zápasov pre následky otrasu mozgu, začal opäť korčuľovať a mohol by byť späť s tímom v sobotu.

17. 03.

IslandersBrankár Rick DiPietro bol v stredu aktivovaný z listiny zranených hráčov, na ktorej strávil asi päť týždňov pre zranenie v tvárovej oblasti. Tím zároveň poslal na farmu do Bridgeportu (AHL) brankára Nathana Lawsona a útočníka Justina DiBenedetta.
AvalanchePravý krídelník Milan Hejduk vynechal v stredu svoj druhý zápas pre zranenie ramena, no je stále s tímom a mohol by sa vrátiť do záverečných dvoch zápasov štvorzápasového turné. Jeho najbližší zápas bude preňho jubilejný 900. v NHL.
BluesNathan Oystrick hral v stredu za St. Louis napriek tomu, že v AHL je v súčasnosti suspendovaný na šesť zápasov za to, že prišiel zo striedačky na ľad, aby sa zapojil do bitky. V 56 zápasoch, ktoré odohral za Peoriu, zaznamenal 41 bodov.
Red WingsBrian Rafalski, ktorý hral naposledy 24. februára, sa v stredu vrátil do akcie a proti Capitals zaznamenal tri asistencie. Skúsený obranca vynechal osem zápasov pre zranenie chrbta.
CanucksStredný útočník Henrik Sedin odohral v stredu proti Coloradu svoj 800. zápas v NHL, zatiaľ čo tréner Alain Vigneault stál na lavičke v jeho 400. zápase s Canucks.

16. 03.

FlamesObranca Jay Bouwmeester odohral v utorok proti Phoenixu svoj 496. zápas bez prestávky, čím vytvoril nový historický rekord obrancu, keď prekonal aj zápis Karlisa Skrastinsa. Dvadsaťsedemročný „železný muž“ začal svoju sériu 6. marca 2004.
Maple LeafsDvadsaťročný obranca Jake Gardiner podpísal s Torontom trojročnú nováčikovskú zmluvu a zvyšok ročníka dohrá v tíme AHL Toronto Marlies. Maple Leafs zároveň do prvého tímu povolali útočníka Nazema Kadriho a obrancu Matta Lashoffa.
BruinsCenter Patrice Bergeron nebodoval už v siedmom zápase v rade, čo je jeho tohtosezónne maximum. V 68 stretnutiach strelil 21 gólov a pridal aj 29 asistencií. V bodovaní tímu je na treťom mieste.
SharksObranca Niclas Wallin opustil predčasne utorkový zápas proti Dallasu, keď v druhej tretine utrpel zranenie hornej časti tela. V stretnutí stihol odohrať sedme minút a 16 sekúnd, počas ktorých zaznamenal mínusový bod.
KingsAnže Kopitar vyrovnal klubový rekord, keď odohral 325. zápas v rade, čím sa dostal počet zápasov, ktoré bez prestávky odohral Matcel Dionne od roku 1978 do roku 1982. Séria slovinského rodáka trvá od 21. marca 2007.
SabresPravý krídelník Buffala Drew Stafford sa v utorok vrátil do akcie po dvoch vynechaných stretnutiach pre zranenie hornej časti tela. Proti Caroline odohral necelých 20 minút.

15. 03.

BlackhawksÚtočník Patrick Sharp vyrovnal v pondelkovom zápase proti San jose klubový rekord, keď zaznamenal štyri asistencie v priebehu jednej tretiny. Predtým to dokázal Jim Pappin v roku 1973.
WildÚtočník Mikko Koivu sa vrátil do zostavy Wild po tom, čo pre zlomený palec vynechal 11 stretnutí. V pondelok zaznamenal gól a asistenciu. Do akcie sa vrátil aj Cal Calutterbuck, ktorý vynechal päť zápasov pre zranenie hornej časti tela.
ThrashersObranca Dustin Byfuglien opustil v pondelok predčasne tréning a jeho štart v utorkovom stretnutí je otázny. Detaily jeho odchodu nie sú známe, no mohol by súvisieť so zranením dolnej časti tela, pre ktoré vynechal stredajší zápas. Tím povolal z Chicaga (AHL) Noaha Welcha.
CanadiensÚtočník Mike Cammalleri by mohol vynechať utorkový zápas, pretože pre chorobu nezasiahol ani do pondelkového tréningu. TSN jeho štart označila za otázny, rádio CJAD 800 AM ho v drese Canadiens očakáva.

14. 03.

SabresCenter Jochen Hecht utrpel v tretej tretine zranenie hornej časti tela, pre ktoré nedohral nedeľný duel proti Ottawe. Sabres neposkytli v nedeľu o jeho stave žiadne podrobnosti. Bol to jeho druhý zápas po zranení hornej časti tela.
CapitalsTím Washington Capitals sa stal prvým mužstvom v histórii NHL, ktorý mal v zostave troch brankárov mladších ako 22 rokov, z ktorých každému sa podarilo vychytal minimálne sedem víťazstiev.
DucksKrídelník Jason Blake sa vrátil do zostavy Ducks v nedeľnom zápase proti Phoenixu po tom, čo vynechal posledné štyri zápasy pre zranenie ruky. V akcii odohral 10 minút a zaznamenal mínusový bod.

13. 03.

FlyersObranca Philadelphie Chris Pronger, ktorý pre zranenie pravej ruky vynechal 18 zápasov, by už mal nastúpiť v utorok proti Floride. „Tvrdo trénuje, každý deň je to čoraz lepší a dúfam, že bude úplne fit na ďalší zápas,“ povedal GM Flyers Paul Holmgren. V tejto sezóne odohral Pronger 50 duelov, v ktorých získal 25 bodov (4+21), pričom jeho priemerný čas strávený na ľade je 22:39.
Red WingsÚtočník Detroitu Mike Modano odohral v sobotu svoj 1487. zápas v Národnej hokejovej lige, čím sa v historických tabuľkách dostal na pätnáste miesto, o ktoré sa delí s Wayneom Gretzkym. Modano doposiaľ nazbieral 1370 bodov (559+811).
PenguinsSobotný zápas medzi Pittsburghom a Montrealom sledovalo v aréne CONSOL Energy Center 18 310 divákov, čo znamená, že Penguins mali vypredaný 200. domáci zápas v rade - nový klubový rekord. V novej hale v tejto sezóne odohrali 35 zápasov, predchádzajúcich 165 ešte v Mellon Arene.

|< <   336 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Nemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalAž 14 expertov z 15 sa zhodlo na top favoritovi na Norrisovu trofej Ide do tuhého: Štyri tímy stále bojujú o jednu pozíciu! Bude v play-off druhý Slovák alebo pôjde na MS? NHL chce sťahovanie Coyotes zavŕšiť ešte pred play-off. Podarí sa to?Veľká nádej Canadiens sa pri debute presadila bleskovo. Dočká sa debutu ďalší mladík?Gajan vstúpil do play-off víťazne! Nemec viacbodový Obranca Nashvillu prekonal na poslednú chvíľu rekord NHL!McDavid sa vrátil a prepísal históriu NHL: Vyrovnal sa Gretzkému, Lemieuxovi a Orrovi! + videoO Prezidentskej trofeji je rozhodnuté. Rangers si vytvorili nové klubové rekordy!Canucks sa vráti opora ešte pred play-off!Generálny manažér Panthers sa dočkal povýšenia Černákova gólová bomba, Nemec končí, Slafkovský má už len jednu šancu. Ďalší tím je v play-offSlafkovský to poriadne dramatizuje. Už bude mať len jednu šancu! Až päť hráčov podpísalo v NHL nováčikovské zmluvySlovenský mladík zo zámoria ide zabojovať o MS v Česku i miesto na drafte Medzi hviezdami týždňa je aj Pospíšilov parťák z formácieV minulosti Slafkovského kritizoval, teraz tvrdí: Vyzerá ako oveľa iný hráč Top 5 pozitívnych príbehov Canadiens v sezóne: Na čele je Slafkovský!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies