Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 04.
kurzy
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Subban to urobil opäť. Príde už aj suspendácia?Už sa zdá, že P.K. Subban chce raz za týždeň pripomenúť, že je stále v NHL. V piatok sa dopustil ďalšieho podrazenia nohou, ktorého obeťou bol Nikolaj Ehlers z Winnipegu. Ten sa za to na obrancu New Jersey hneval, no rozhodcovia ho nijak nepotrestali. V tejto sezóne už za to dostal dvakrát pokutu. Mnoho ľudí sa pýta, či už neprišiel čas na suspendáciu.


07. 04.

Red WingsHenrik Zetterberg, najproduktívnejší hráč Detroitu, nedokončil pre zranenie dolnej časti tela stredajší zápas. Pravdepodobne vynechá víkendové zápasy proti Chicagu, no o jeho stave sa bude viac vedieť až po vyšetreniach.
BlackhawksÚtočník Patrick Sharp sa po siedmich vynechaných zápasoch pre zranenie kolena vrátil do zostavy Chicaga. V stredajšom zápase zaznamenal jednu asistenciu a na ľade strávil 19 minút a 37 sekúnd.
DevilsCenter Dainius Zubrus utrpel v prvej tretine zranenie hornej časti tela (rameno/ruka), keď ho tvrdo narazil na mantinel Joey Crabb. Do zápasu sa nevrátil. V tejto sezóne zaznamenal 30 bodov v 78 dueloch.
CoyotesPhoenix podpísal skúšobné amatérske zmluvy s útočníkom Philipom Laneom a obrancom Brandonom Gormleym. Brankár Mark Visentin podpísal vstupný kontrakt. Osemnásťročný Kanaďan bol dratovaný Coyotes v roku 2010 z celkového 27. miesta.
IslandersObranca Matt Campanale podpísal ako voľný hráč skúšobnú amatérsku zmluvu s NY Islanders. Dvadsaťtriročný Američan zasiahol do akcie už v stredajšom zápase proti Bostonu, v ktorom odohral osem minút a 21 sekúnd.
BruinsMark Recchi odohral svoj 1651. zápas v NHL, čím vyrovnal zápis Chrisa Cheliosa na štvrtej pozícii v historickom poradí. Tomáš Kaberle odohral svoj jubilejný 900. zápas a Nathan Horton dosiahol 500-zápasový míľnik.

06. 04.

Blue JacketsObranca Kris Russell utrpel v prvej tretine utorkového zápasu proti Dallasu zlomeninu členka. V tomto ročníku odohral 72 stretnutí, v ktorých nazbieral 23 bodov (5+18) a zblokoval 128 striel súpera.
BlackhawksÚtočník Patrick Sharp, ktorý má poranené koleno, robí pokroky a očakáva sa, že by mal začať korčuľovať buď v stredu alebo vo štvrtok. Tréner Joel Quenneville dúfa, že by ho mohol mať k dispozícii už vo víkendových zápasoch proti Detroitu.
CapitalsObranca Mike Green vynechal v utorok svoj 18. zápas pre otras mozgu, ale mohol by sa do akcie vrátiť už v stredu proti Floride. V tomto ročníku odohral 49 stretnutí, v ktorých strelil osem gólov a pridal 16 asistencií.
LightningObranca Victor Hedman opustil utorkový zápas proti Buffalu v druhej tretine a do akcie sa späť už nevrátil. Tréner Guy Boucher povedal, že ide o zranenie dolnej časti tela, ktoré si vyžiada pár dní na zotavenie.
SabresObranca Jordan Leopold nebude potrebovať chirurgický zákrok na nápravu zlomeného ľavého palce. Od doktorov dostal povolenie trénovať a mohol by sa vrátiť do súťažného zápasu do dvoch týždňov.
DevilsĽavý krídelník Zach parise nehral v utorkovom zápase po tom, čo v sobotu odohral svoj prvý zápas po zranení kolena. Parise neutrpel v sobotu žiadne problém, no tím ho šetril z preventívnych dôvodov, pretože ho čakali dva zápasy behom dvoch dní. V stredu by mal hrať.
ThrashersObranca Zach Redmond podpísal s Atlantou vstupný kontrakt. Dvadsaťdvaročný Američan, ktorý bol tímom draftovaný v roku 2008 zo 184. miesta, odohral v tejto sezón za Ferris State University 26 zápasov s bilanciou 7 gólov a 13 asistencií.

05. 04.

CapitalsÚtočník Alexandr Sjomin vynechá utorkový zápas proti Torontu, v ktorom by si Capitals mohli zaistiť divízny titul. Sjomin vynechal pondelkový tréning a potrebuje si pred play-off doliečiť zranenia z minulosti.
LightningKapitán Vincent Lecavalier nemá žiadne štrukturálne poškodenie pravého oka, do ktorého ho trafila hokejka v nedeľnom zápase proti Chicagu. Po pondelkovom vyšetrení je tak zrejme, že vynechá len pár dní, ak vôbec budú potrebné.
CanucksÚtočník Mikael Samuelsson verí, že sa po zranení nohy vráti späť do zostavy Vancouveru v utorkovom zápase proti Edmontonu. Canucks sa však s jeho návratom ponáhľať nemusia, pretože najlepšiu bilanciu po základnej časti majú už zaistenú.
FlyersObranca Chris Pronger, ktorého trápilo zranenie zápästia, by mal začať korčuľovať v druhej polovici tohto týždňa. Pôvodne sa jeho návrat očakával ešte pred koncom základnej časti, no teraz je cieľom návrat na začiatku play-off.
WildČeský útočník Martin Havlát si pravdepodobne už v tejto sezóne nezahrá. Dôvodom je zranenie hornej časti tela, o ktorom nie sú dostupné žiadne podrobnosti. Minnesota však už má len minimálne množstvo argumentov, aby svojho hráča tlačila k návratu.
IslandersÚtočník Frans Nielsen v pondelok netrénoval a je otázny aj jeho štart v stredajšom zápase proti Bostonu. Mnohí čakali, že pre otras mozgu vynechá zvyšok sezóny, no Islanders ešte také oznámenie neurobili.
ThrashersObranca Tobias Enstrom nepocestuje s Atlantou na dva zápasy, ktoré klub odohrá v Nashvile a v newyorskej Madison Square Garden. Stále však nie je jasné, či už je dostatočne vyliečený zo zranenia hornej časti tela, aby bol schopný hrať v piatok proti Caroline.
PenguinsCenter Brian Gibbons podpísal ako voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt. Dvadsaťtriročný Američan odohral za Bostonskú vysokú školu 39 zápasov, v ktorých zaznamenal 51 bodov (18+33).
HurricanesObranca Rasmus Rissanen podpísal s Carolinou trojročnú nováčikovskú zmluvu. Devätnásťročný Fín bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 178. miesta. V tejto sezóne hrával za Everett Silvertips vo WHL.
DevilsKrídelník Mike Sislo podpísal ako voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt. Dvadsaťtriročný Američan odohral v tejto sezóne za Univerzitu New Hampshite 39 duelov, v ktorých získal 48 bodov (15+33).

04. 04.

Blue JacketsPo dvadsiatich vynechaných zápasoch sa po zranení dolnej časti tela vrátil do akcie krídelník Kristian Huselius, ktorý v nedeľu proti St. Louis odohral 16 minút. Na farmu do Syracuse (AHL) bol poslaný Maxim Majorov.
Red WingsPavel Dacjuk sa v nedeľnom stretnutí vrátil do akcie po tom, čo vynechal sedem duelov pre zranenie dolnej časti tela. V zápase proti Minnesote zaznamenal jednu asistenciu. Duel vynechal po rozhodnutí trénera veterán Mike Modano.
HurricanesKapitán Eric Staal sa stal v nedeľu tretím hráčom v histórii organizácie, ktorý zaznamenal 500 kanadských bodov. Je však jediným z nich, ktorý toto číslo dosiahol v drese Caroliny Hurricanes.

03. 04.

DevilsĽavý krídelník Zach Parise sa vrátil v sobotu do zostavy New Jesey po tom, čo ešte v novembri minulého roka utrpel zranenie kolena. Proti Montrealu hral viac ako šestnásť minút (dve strely). „Psychicky som sa cítil výborne, fyzicky som sa cítil najlepšie a lepšie ako zvyšok zápasu na začiatku prvej tretiny. Celkovo to bolo v poriadku,“ povedal po zápase dvadsaťšesťročný útočník.
CanadiensCarey Price vyrovnal rekord Montrealu v počte ochytaných duelov v jednej sezóne. Jednotka kanadského klubu sa v sobotu postavila do brány 70-krát v tejto sezóne, čo sa pred ním podarilo len dvom gólmanom Canadiens – Gerry McNeil (1950/51 a 1951/52) a Jacques Plante (1961/62).
ThrashersObranca Atlanty Tobias Enstrom nedohral v sobotu duel proti Bostonu pre nešpecifikované zranenie, ktoré utrpel v prvej tretine. V zápase odkorčuľoval len tri minúty a nazbieral jeden mínusový bod.
WildCenter Minnesoty John Madden opustil na začiatku druhej tretiny sobotňajší duel proti Tampe Bay (1:3) pre zranenie dolnej časti tela. Tréner „divochov“ Todd Richards po zápase povedal, že skúsený Kanaďan pravdepodobne nenastúpi v nedeľu proti Detroitu.

|< <   332 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Nemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalAž 14 expertov z 15 sa zhodlo na top favoritovi na Norrisovu trofej Ide do tuhého: Štyri tímy stále bojujú o jednu pozíciu! Bude v play-off druhý Slovák alebo pôjde na MS? NHL chce sťahovanie Coyotes zavŕšiť ešte pred play-off. Podarí sa to?Veľká nádej Canadiens sa pri debute presadila bleskovo. Dočká sa debutu ďalší mladík?Gajan vstúpil do play-off víťazne! Nemec viacbodový Obranca Nashvillu prekonal na poslednú chvíľu rekord NHL!McDavid sa vrátil a prepísal históriu NHL: Vyrovnal sa Gretzkému, Lemieuxovi a Orrovi! + videoO Prezidentskej trofeji je rozhodnuté. Rangers si vytvorili nové klubové rekordy!Canucks sa vráti opora ešte pred play-off!Generálny manažér Panthers sa dočkal povýšenia Černákova gólová bomba, Nemec končí, Slafkovský má už len jednu šancu. Ďalší tím je v play-offSlafkovský to poriadne dramatizuje. Už bude mať len jednu šancu! Až päť hráčov podpísalo v NHL nováčikovské zmluvySlovenský mladík zo zámoria ide zabojovať o MS v Česku i miesto na drafte Medzi hviezdami týždňa je aj Pospíšilov parťák z formácieV minulosti Slafkovského kritizoval, teraz tvrdí: Vyzerá ako oveľa iný hráč Top 5 pozitívnych príbehov Canadiens v sezóne: Na čele je Slafkovský!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies