Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Gól Tomáša Tatara sa dostal do Top 10 Medzi 10 najkrajších gólov uplynulého týždňa v NHL sa dostal aj presný zásah slovenského útočníka New Jersey, Tomáša Tatara, zo štvrtkového zápasu proti Columbusu, ktorý obsadil ôsme miesto:


25. 06.

FlamesObranca Robyn Regehr údajne súhlasil s tým, že sa vzdá klauzuly o nemožnosti výmeny, čo znamená, že bude vymenený do Buffala, ak sa oba tímy definitívne dohodnú na výmene. Tá by údajne mala zahŕňať aj útočníka Aleša Kotalíka.

24. 06.

SenatorsDave Cameron a Mark Reeds sa vo štvrtok stalo novými asistentmi trénera Senators. Cameron doviedol tím Mississauga St. Michael's Majors z OHL do finále Memoria Cupu, v ktorom jeho tím podľahol Saint John Sea Dogs. Reeds naposledy viedol tím OHL Owen Sound Attack.
FlamesPodľa mnohých zdrojov bol obranca Robin Regehr požiadaný vedením Flames, aby sa vzdal svojej klauzuly o nevymeniteľnosti v prospech výmeny do Buffala Sabres. Regehr bol tímom kontaktovaný už v stredu, no nie je známe, do kedy má čas na rozmyslenie.

23. 06.

FlamesHarley Hotchkiss, jeden zo zakladajúcich členov Calgary Flames a prominentný podnikateľ v Alberte, zomrel vo veku 83 rokov. Hotchkiss neuspel v boji s rakovinou prostaty, pre ktorú minulý rok predal svoj podiel v klube. V roku 2006 sa dostal do Hokejovej siene slávy.
DevilsObranca Jay Leach podpísal s New Jersey nový jednoročný kontrakt. Tridsaťjedenročný Američan odohral v poslednej sezóne za Devils sedem zápasov. Doteraz v NHL odohral 70 duelov v dresoch Bostonu, Tampy Bay, San Jose, Montrealu a New Jersey.

22. 06.

LightningOpora tímu Tampa Bay Lightning, útočník Steven Stamkos, povedal pre denník St. Petersburg Times, že je blízko k podpisu novej zmluvy s víťazom Stanleyho pohára z roku 2004. Podľa spomínaného denníka by Stamkos, ktorému vypršala nováčikovská zmluva, mohol ročne zarábať približne sedem miliónov dolárov.
FlamesV stredu dopoludnia zomrel vo veku 83 rokov dlhoročný predseda Rady guvernérov NHL Harry Hotchkiss. Člen Siene slávy bol aj spoluvlastníkom tímu Calgary Flames, ktorý v roku 1980 spolu so svojimi partnermi presťahoval z Atlanty do Kanady.
NHLRozhodujúci siedmy zápas tohtoročnej finálovej série Stanley Cupu medzi Vancouvrom a Bostonom bol najsledovanejším stretnutím NHL od roku 1973, kedy vo finále proti sebe nastúpili Montreal a Chicago. Víťazstvo Bostonu sledovalo v televízii takmer 8,5 milióna divákov.

21. 06.

Blue JacketsObranca Nick Holden podpísal s Columbusom novú jednoročnú dvojcestnú zmluvu. Dvadsaťštyriročný Kanaďan odohral v minulej sezóne svojich prvých päť duelov v NHL. Zvyšok sezóny strávil v Springfielde (AHL).
PanthersÚtočník Tim Kennedy podpísal s Floridou novú jednoročnú dvojcestnú zmluvu. Dvadsaťpäťročný rodák z Buffala odohral za Panthers v minulej sezóne šesť zápasov, v ktorých zaznamenal asistenciu. Väčšinu sezóny strávil v AHL.

20. 06.

RangersPravý krídelník Chad Kolarik podpísal s Rangers novú nešpecifikovanú zmluvu. Dvadsaťpäťročný Američan odohral vlani za prvý tím štyri stretnutia, v ktorých zaznamenal jednu asistenciu. Draftovaný bol v roku 2004 Phoenixom. Dva zápasy odohral aj za Columbus.

17. 06.

AvalancheÚtočník Ryan Stoa predĺžil zmluvu s Coloradom o jeden rok. Dvadsaťštryriročný Američan odohral vlani za prvý tím 25 zápasov, v ktorých zaznamenal štyri body. Jednoročnú zmluvu s Avalanche podpísal aj obranca David Liffiton.
DucksObrancovia Sean Zimmerman a Nate Guenin podpísali s Anaheimom nové zmluvy. Dvadsaťštyriročný Zimmerman jednoročnú, o štyri roky starší Guenin, ktorý v NHL odohral 17 duelov, dvojročnú.
WildObranca Nate Prosser podpísal s Minnesotou jednoročný kontrakt. Dvadsaťpäťročný rodák z minnesotského Elk River odohral za Wild v minulom ročníku dva zápasy. Ďalších 73 odohral v drese tímu AHL Houston Aeros. Zaznamenal v nich 27 bodov.
CapitalsBrankár Danny Sabourin predĺžil s Capitals zmluvu o jeden rok. Tridsaťročný Kanaďan strávil posledné dve sezóny v AHL. V tej poslednej zasiahol do 23 dueloch v drese Hershey. Zaznamenal v nich 90,8% úspešnosť. V minulosti odchytal 57 duelov v NHL.
BluesPravý krídelník Sebastian Wannstrom podpísal so St. Louis trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťročný Švéd, ktorý bol Blues draftovaný v roku 2010 z celkového 44. miesta, strávil poslednú sezónu v Brynas. V švédskej Elitserien zaznamenal dve asistencie v 45 dueloch.
HurricanesĽavý krídelník Justin Shugg podpísal s Carolinou trojročný nováčikovský kontrakt. Devätnásťročný Kanaďan bol draftovaný tímom v roku 2000 z celkového 105. miesta.
StarsBrankár Richard Bachman podpísal s Dallasom nový jednoročný kontrakt. Dvadsaťtriročný Američan odohral za Stars v minulej sezóne 10 minút. Inak pôsobil v Texase v nižšej AHL.
PredatorsPravý krídelník Juuso Puustinen podpísal ako voľný hráč dvojročný kontrakt s Nashvillom. Dvadsaťtriročný Fín bol draftovaný v roku 2006 Calgary, no poslednú sezónu strávil doma vo Fínsku. V drese PHK odohral 59 duelov, v ktorých nazbieral 38 bodov.
SharksObranca Sean Sullivan podpísal novú jednoročnú zmluvu so San Jose. Dvadsaťsedemročný Američan prišiel do organizácie Sharks v roku 2010 ako voľný hráč a v minulej sezóne nastupoval za Worcester v AHL.

16. 06.

CapitalsNiekdajší brankár Olaf Kölzig sa vracia do Washingtonu Capitals, v ktorom strávil takmer 20 rokov, ako asistent trénera brankárov. Štyridsaťjedenročný rodák z Johannesburgu chytal za Capitals v rokoch 1989 až 2008. V kanadsko-americkej NHL odchytal dokopy 711 zápasov a v roku 2000 získal Vezina Trophy.
StarsDvadsaťsedemročný obranca Dan Spang podpísal s tímom Dallas Stars ročný dvojcestný kontrakt. Rodák z Winchesteru hral v uplynulom ročníku za Texas Stars, farmársky klub Dallasu, a v 77 zápasoch nazbieral 37 bodov (10+27).
AvalancheÚtočník Joakim Lindstrom podpísal s Coloradom jednoročný kontrakt. Dvadsaťsedemročný Švéd bol s 60 bodmi najproduktívnejším hráčom uplynulej sezóny švédskej Elitserien. Lindstrom bol draftovaný v druhom kole v roku 2002 tímom Columbus Blue Jackets.

14. 06.

PenguinsÚtočník Ryan Craig podpísal s Pittsburghom nový jednoročný dvojcestný kontrakt, ktorý mu na úrovni NHL vynesie 525 000 dolárov. Dvadsaťdeväťročný Kanaďan odohral v minulej sezóne za prvý tím Penguins šesť zápasov. V NHL odohral spolu 190 duelov, väčšinu v drese Tampy Bay.
LightningObranca Michael Vernace podpísal s Tampou Bay nový jednoročný dvojcestný kontrakt. Dvadsaťpäťročný Kanaďan odohral za Lightning v uplynulej sezóne 10 stretnutí. V ročníku 2008/09 odohral 12 duelov v drese Colorada.

11. 06.

CanucksDvadsaťjedenročný obranca Chris Tanev zaknihoval v piatkovom zápase svoj debut vo finále Stanley Cupu. Odohral v ňom 12 minút a 15 sekúnd, pričom zanechal veľmi dobrý dojem. „Mohol hrať aj s cigaretou v ústach,“ vyjadril sa Kevin Bieksa. Tanev v zostave nahradil Keitha Ballarda.

10. 06.

StarsCenter Travis Morin podpísal s Dallasom novú dvojročnú zmluvu, kým pravý krídelník Colton Sceviour predĺžil svoj kontrakt o jeden rok. Dvadsaťsedemročný Morin odohral v minulej sezóne svoje prvé tri zápasy v NHL, o päť rokov mladší Sceviour odohral za Stars jeden zápas.

09. 06.

BruinsÚtočník David Krejčí strelil v tohtoročnom play-off 11 gólov a zaznamenal 11 asistencií, s čím sa stal šiestym hráčom v histórii klubu, ktorý dokázal viac ako desať gólov i prihrávok. Predtým to dokázali Phil Esposito, Barry Pederson, Rick Middleton, Ken Linseman a Cam Neely.

05. 06.

BluesÚtočník T.J. Hensick sa so St. Louis dohodol na novej dvojročnej zmluve. Informoval o tom portál pjstar.com. Dvadsaťpäťročný Hensick odohral aktuálny ročník v NHL aj AHL. V prvom tíme Blues hral v 13 dueloch, v drese Peorie Rivermen nastúpil na 59 stretnutí.
PenguinsKrídelník Nick Johnson sa s Pittsbrughom dohodol na novom ročnom kontrakte. V poslednej sezóne odohral v drese Pittsburghu iba štyri duely, v ktorých zaznamenal tri body (1+2). Za Wilkes-Barre, farmársky tím Pittsburghu, odohral 48 zápasov a nazbieral 39 bodov.

|< <   325 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies