Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Ovečkin nie je v stopercentnom stave Kapitán Washingtonu Alex Ovečkin vynechal štvrtkový tréning po tom, čo netrénoval ani v utorok a v stredu mal voľno celý tím. Hviezdneho útočníka sužuje zranenie hornej časti tela, no Capitals tvrdia, že jeho absencia je skôr preventívneho charakteru. Tím bude znovu v akcii v sobotu, kedy sa postaví Islanders.

09. 06.

BruinsÚtočník David Krejčí strelil v tohtoročnom play-off 11 gólov a zaznamenal 11 asistencií, s čím sa stal šiestym hráčom v histórii klubu, ktorý dokázal viac ako desať gólov i prihrávok. Predtým to dokázali Phil Esposito, Barry Pederson, Rick Middleton, Ken Linseman a Cam Neely.

05. 06.

BluesÚtočník T.J. Hensick sa so St. Louis dohodol na novej dvojročnej zmluve. Informoval o tom portál pjstar.com. Dvadsaťpäťročný Hensick odohral aktuálny ročník v NHL aj AHL. V prvom tíme Blues hral v 13 dueloch, v drese Peorie Rivermen nastúpil na 59 stretnutí.
PenguinsKrídelník Nick Johnson sa s Pittsbrughom dohodol na novom ročnom kontrakte. V poslednej sezóne odohral v drese Pittsburghu iba štyri duely, v ktorých zaznamenal tri body (1+2). Za Wilkes-Barre, farmársky tím Pittsburghu, odohral 48 zápasov a nazbieral 39 bodov.

04. 06.

CanucksÚtočník Manny Malhotra sa pred druhým zápasom finále Stanley Cupu vrátil do tréningového procesu. Či nastúpi do akcie už v sobotu stále nie je známe, no útočník sa netají svojou túžbou vo finále hrať.
ThrashersObranca Cody Sol podpísal s Atlantou trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťročný Kanaďan bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 125. miesta. Poslednú sezónu strávil v Kitcheneri (OHL).

03. 06.

CapitalsWashington získal z Nashvillu dvadsaťročného ľavého krídelníka Taylora Stefishena, za ktorého sa vzdal voľby na drafte v roku 2013. Stefishen bol draftovaný Predators v roku 2008 a poslednú sezónu strávil v tíme Prince George Cougars (WHL). V 68 zápasoch zaznamenal 24 gólov a 43 asistencií.
SabresObranca Mark Pysyk podpísal s Buffalom trojročnú nováčikovskú zmluvu. Devätnásťročný Kanaďan bol draftovaný tímom v roku 2010 z celkového 23. miesta. Poslednú sezónu strávil v rodnom Edmontone (WHL), za ktorý odohral 63 duelov a získa 40 bodov.
PanthersĽavý krídelník Garret Wilson podpísal s Floiridou trojročnú nováčikovskú zmluvu. Dvadsaťročný Kanaďan bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 107. miesta. V poslednej sezóne OHL zaznamenal v drese Owen Sound 86 bodov (40+46) v 66 zápasoch.
DevilsObranca Brandon Burlon podpísal s New Jersey trojročnú nováčikovskú zmluvu. Dvadsaťjedenročný Kanaďan bol draftovaný tímom v roku 2008 z celkového 52. miesta. V poslednej sezóne odohral 38 zápasov za Michigan (CCHA).
RangersObranca Blake Parlett podpísal ako voľný hráčom nešpecifikovaný kontrakt s NY Rangers. Dvadsaťdvaročný Kanaďan odohral v poslednej sezóne 22 zápasov v tíme Connecticut Whale, ktorý je farmou Rangers.
CoyotesObranca Justin Weller podpísal s Phoenixom nešpecifikovaný vstupný kontrakt. Devätnásťročný Kanaďan bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 105. miesta. V poslednej sezóne obliekal dres Red Deer v juniorskej WHL.

02. 06.

CanucksObranca Dan Hamhuis opustil ľadovú plochu so zjavnou bolesťou počas druhej tretiny finálového zápasu po tom, čo bodyčekoval Milana Lucica z Bostonu. Po chvíli strávenej na lavičke sa odobral do šatne a už sa z nej nevrátil.
CapitalsÚtočník Mattias Sjogren podpísal ako voľný hráč s Washingtonom dvojročnú vstupnú zmluvu. Dvadsaťtriročný Švéd strávil poslednú sezónu vo Färjestade z Elitserien a reprezentoval Švédsko aj na MS.
HurricanesĽavý krídelník Mattias Lindstrom a obranca Tommi Kivisto podpísali s Carolinou trojročné nováčikovské zmluvy. Dvadsaťročný Švéd bol draftovaný tímom v roku 2009 z 88. miesta, kým devätnásťročný Fín v tom istom roku z 208. miesta.
CoyotesBrankár Louis Dominque a pravý krídelník Jordan Szwarz podpísali s Phoenixom nešpecifikované vstupné kontrakty. Devätnásťročný Dominque hral naposledy za Quebec (QMJHL) a dvadsaťročný Szwarz za Saginaw (OHL).

01. 06.

CanucksCenter Manny Malhotra vynechal v utorok tímový tréning, čo skomplikovalo jeho senzačný návrat do akcie po zranení oka, ktoré utrpel v marci a hrozil mu aj koniec kariéry. Teraz je jeho štart v sérii otázny, zatiaľ od doktorov povolenie hrať nedostal.
BlackhawksDvadsaťroční útočníci David Gilbert a Byron Froese sa klubu Chicagu Blackhawks zaviazali trojročnými nováčikovskými zmluvami.
Red WingsPravý krídelník Andrej Nestrašil podpísal s Detroitom trojročnú nováčikovskú zmluvu. Dvadsaťročný pražský rodák bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 75. miesta a poslednú sezónu strávil v P.E.I.. V 58 zápasoch QMJHL zaznamenal 70 bodov.
DucksObranca Sami Vatanen podpísal s Anaheimom trojročnú nováčikovskú zmluvu. Devätnásťročný Fín bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 106. miesta. Naposledy hrával za JYP. V najvyššej fínskej súťaži odohral 52 duelov, v ktorých zaznamenal 31 bodov.
KingsObranca Nicolas Deslauriers podpísal s Los Angeles trojročnú nováčikovskú zmluvu. Dvadsaťročný Kanaďan bol draftovaný tímom v roku 2009 z 84. pozície. Poslednú sezónu strávil v Gatineau (QMJHL).
IslandersCenter Casey Cizikas podpísal s NY Islanders nešpecifikovaný vstupný kontrakt. Dvadsaťročný Kanaďan bol draftovaný tímom v roku 2009 z 92. miesta. V 52 zápasoch v drese St. Michael's (OHL) zaznamenal 64 bodov.

31. 05.

CanucksĽavý krídelník Steven Anthony podpísal s Vancouverom nešpecifikovaný vstupný kontrakt. Dvadsaťročný Kanaďan bol tímom draftovaný v roku 2009 z celkového 187. miesta. Poslednú sezónu strávil v tíme Saint John Sea Dogs (QMJHL), ktorý vyhral Memorial Cup.
SenatorsDvadsaťročný švédsky krídelník Jakob Silfverberg podpísal s Ottawou trojročnú nováčikovskú zmluvu, kým dvadsaťjedenročný center Louie Caporusso podpísal dvojročný vstupný kontrakt.

30. 05.

PanthersRuský obranca Roman Derlyuk sa dohodol s Floridou na ročnom dvojcestnom kontrakte. Na úrovní NHL zarobí 710 tisíc amerických dolárov, v AHL 62,5 tísic dolárov. V prípade, že sa mu neporadí presadiť v prvom tíme Panthers, chce požiadať o návrat do Dinama Moskva, v ktorom strávil uplynulý ročník.
SenatorsÚtočník Louie Caporusso sa dohodol s tímom Ottawa Senators na dvojročnom nováčikovskom kontrakte. Caporusso, rodák z Toronta, bol kanadským klubom draftovaný v roku 2007 z celkovej 90. priečky a v posledných troch ročníkoch hral za michiganskú univerzitu.
CanucksÚtočník Steve Anthony podpísal zmluvu s Vancouvrom Canucks, ktorý ho draftoval v roku 2009 z celkovej 187. pozície. Anthony, ktorý v nedeľu získal s tímom Saint John Sea Dogs Memorial Cup, odohral v poslednej sezóne 61 zápasov a nazbieral 60 bodov.
BlackhawksChicago sa dohodlo na trojročnej zmluve s útočníkom Byronom Froeseom, ktorého draftovali v roku 2009. Dvadsaťročný center strávil poslednú sezónu vo WHL, kde hral za tím Red Deer Rebels.

28. 05.

Red WingsObranca Adam Almqvist podpísal s Detroitom trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťročný Švéd bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 210. miesta. V poslednej sezóne odohral 52 zápasov v drese HV71 v Elitserien.
WildĽavý krídelník Kris Foucault podpísal s Minnesotou trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťročný Kanaďan bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 103. miesta. Poslednú sezónu strávil v Calgary (WHL) a jeden duel odohral aj za Houston v AHL.
IslandersBrankár Anders Nilsson podpísal s Islanders trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťjedenročný Švéd bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 62. miesta. Odchovala ho Lulea, za ktorú odchytal 31 zápasov v minulej sezóne Elitserien.

|< <   326 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies