Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Palát vynechal štvrtkový duelČeský útočník v službách Tampy Bay Ondřej Palát vynechal z nešpecifikovaných zdravotných dôvodov štvrtkový zápas proti Vancouveru. Bola to jeho prvá absencia v sezóne. V nej odohral 38 zápasov so ziskom 15 gólov a 15 asistencií. Podľa trénera Jona Coopera je pravdepodobné, že nebude hrať ani v sobotu. Jeho stav sa posudzuje denne.

07. 07.

SabresÚtočníci Colin Stuart a Derek Whitmore sa dohodli s Buffalom na nových ročných dvojcestných kontraktoch. Stuart odohral v minulej sezóne za farmu Sabres 72, duelov Whitmore nastúpil k 80 zápasom.
CoyotesPhoenix podpísal v stredu jednoročné dvojcestné kontrakty s útočníkom Mattom Watkinsom a obrancami Deanom Arsenom a Nathanom Oystrickom. Všetci traja pôsobili v minulej sezóne v Americkej hokejovej lige.
Maple LeafsToronto ponúklo jednoročnú dvojcestnú zmluvu útočníkovi Phillipovi Dupuisovi. Kanadský forward má za sebou prvú kompletnú sezónu v NHL. V drese Colorada odohral 74 stretnutí.

06. 07.

FlamesCalgary predĺžilo v stredu kontrakt s brankárom Lelandom Irvingom o jeden rok. Jedná sa o dvojcestný kontrakt. 23-ročný nádejný gólman strávil ročník 2010/11 v tíme Abbotsford Heat (farma Flames), za ktorý odchytal 61 zápasov (30-24-2). V NHL ešte nenastúpil.
Wild22-ročný útočník Colton Gillies sa v stredu dohodol na podmienkach dvojročného kontraktu s Minnesotou. Šestnástka draftu z pred štyroch rokov nastúpila v poslednom ročníku v siedmich zápasoch NHL. Väčšinu sezóny strávil Gillies v Houstone.
LightningÚtočník Tom Pyatt sa dohodol s vedením Tampy Bay na jednoročnom dvojcestnom kontrakte. 24-ročný Kanaďan má na svojom konte 101 štartov v NHL. V poslednom ročníku odohral 61 duelov za Montreal
SharksObranca Matt Pelech, 26.hráč draftu z roku 2005, podpísal ročný dvojcestný kontrakt so San Jose. Rodák z Toronta strávil uplynulú sezónu v tíme Abbotsford Heat (AHL). V NHL zatiaľ odohral päť duelov, všetky za Calgary.
DucksKrídelník Jean-Francois Jacque podpísal s Anaheimom jednoročnú dvojcestnú zmluvu. Dvadsaťšesťročný Kanaďan hral naposledy v Edmontone, za ktorý v uplynulej sezóne zaznamenal v 51 dueloch jeden gól a štyri prihrávky.
PenguinsObranca Alexandre Picard podpísal jednoročný dvojcestný kontrakt s Pittsburghom. 26-ročný Kanaďan hral v poslednom ročníku za Montreal a v 43 zápasoch nazbieral osem bodov. V minulosti obliekal aj dresy Flyers, Lightning, Senators a Hurricanes. Spolu odohral 236 stretnutí.
SharksSan Jose si udržalo práva na brankára Thomasa Greissa, s ktorým podpísal novú dvojročnú zmluvu (prvý rok dvojcestná, druhý jednocestná). Nemecký gólman strávil uplynulý ročník vo Švédsku, kde chytal za Brynäs. V NHL dosiaľ odchytal 19 zápasov.
CoyotesPhoenix Coyotes a gólman Jason Bacashihua sa dohodli na novom jednoročnom dvojcestnom kontrakte. Rodák z Garden City chytal v poslednej sezóne za Lake Erie Monsters, farmársky tím Colorada. V zámorskej profilige spolu odchytal 37 zápasov.
PredatorsTím Nashville Predators sa v utorok dohodol na zmluvách s útočníkmi Zackom Stortinim (dvojročná dvojcestná zmluva) a Kyleom Wilsonom (dvojročná zmluva, v sezóne 2011/12 dvojcestná, v nasledujúcom ročníku jednocestná). Stortini prichádza do Nashville z Edmontonu, Wilson z Columbusu.
BruinsAktuálny víťaz Stanley Cupu, tím Boston Bruins, podpísal v utorok zmluvy s útočníkmi Jamiem Tardifom (dva roky) a Joshom Hennessym (jeden rok). Prvý menovaný bol v minulom ročníku kapitánom v Grand Rapids (farma Detroitu), Hennessy hral vo Švajčiarsku.
CanadiensBrankár Nathan Lawson sa dohodol s Montrealom na jednoročnom dvojcestnom kontrakte. 27-ročný rodák z Calgary prichádza do slávneho klubu z tímu NY Islanders, za ktorý odchytal v minulej sezóne, ktorá bola preňho prvou v NHL, desať duelov.
PenguinsBrankár Brad Thiessen sa s Pittsburghom, jeho doterajším zamestnávateľom, dohodol na podmienkach novej jednoročnej dvojcestnej zmluvy. V minulom ročníku chytal Thiessen na farme Penguins, vo Wilkes-Barre. V NHL ešte nenastúpil.
DucksObranca Bryan Rodney, v minulom ročníku kapitán tímu Charlotte Checkers (AHL), podpísal jednoročnú dvojcestnú zmluvu s Anaheimom. 27-ročný Kanaďan odohral v minulom ročníku za Charlotte 77 zápasov. V troch dueloch si obliekol dres Caroliny.

05. 07.

Joe Corvo vymenený do Bostonu34-ročný americký obranca Joe Corvo mení dres a putuje k aktuálnemu držiteľovi Stanley Cupu. Do Bostonu ho dnes vymenilo vedenie Caroliny za výber v 4. kole draftu 2012.
BluesBrankár Ben Bishop sa dohodol s tímom St. Louis na novom jednoročnom dvojcestnom kontrakte. Dvadsaťštyriročný rodák zo St. Louis odchytal väčšinu uplynulej sezóne na farme v Peorii (35 duelov). Objavil sa však aj v bráne Blues, za ktorých odchytal sedem duelov.
IslandersDvadsaťdeväťročný útočník Trevor Frischmon sa s vedením tímu New York Islanders dohodol na jednoročnej dvojcestnej zmluve. Rodák z Ham Lake strávil sezónu 2010/11 v Springfielde (farma Columbusu). V 80 zápasoch získal 29 bodov (4+25).
Red WingsDvadsťdeväťročný obranca Garnet Exelby sa s Detroitom dohodol na jednoročnom dvojcestnom kontrakte. Exelby strávil posledný ročník v Rockforde (farma Chicaga), kde bol kapitánom. V 77 zápasoch zaznamenal 13 bodov a 128 trestných minút. V NHL odohral 408 zápasov za Atlantu a Toronto.
Maple LeafsDvadsaťtriročný útočník Greg Scott podpísal s Torontom dvojročnú dvocjestnú zmluvu, ktorá mu na úrovni NHL vynesie 525 tisíc v nasledujúcej sezóne a 550 tisíc v ročníku 2012/13. Uplynulú sezónu strávil v tíme Toronto Marlies, za ktorý nastúpil 55-krát a získal 31 bodov.
CanadiensBrankár Peter Delmas podpísal s Montrealom trojročný dvojcestný kontrakt. Dvadsaťjedenročný rodák z Kanady, ktorý bol v roku 2008 draftovaný Coloradom zo 61. miesta, chytal v uplynulej sezóne v juniorskej QMJHL, ECHL, CHL i AHL.

04. 07.

CanadiensÚtočník Brock Trotter sa vracia do Montrealu, s ktorým sa dohodol na podmienkach jednoročného dvojcestného kontraktu. Dvadsaťštyriročný Kanaďan odohral v ročníku 2009/10 dva duely za Canadiens. V uplynulej sezóne obliekal dres Dinama Riga z KHL.
CoyotesBrankár Curtis McElhinney a obranca Tyler Eckford sa s Phoenixom dohodli na jednoročných dvojcestných zmluvách. Dvadsaťosemročný McElhinney odchytal doposiaľ v NHL 39 zápasov, o tri roky mladší Eckford odohral v zámorskej profilige sedem duelov.
WildMinnesota sa dohodla na jednoročnom dvojcestnom kontrakte s Jeffom Taffem. Tridsaťročný útočník odohral uplynulý ročník za Rockford, farma Chicaga. V 74 dueloch zaznamenal 67 bodov. V NHL odohral 175 stretnutí v dresoch Phoenixu, Pittsburghu, Floridy a Chicaga.
Blue JacketsTridsaťročný útočník Alexandre Giroux podpísal jednoročnú dvojcestnú zmluvu s Columbusom. Rodák z Quebecu naposledy hral za Oklahomu City a v 70 zápasoch získal 78 bodov. V minulej sezóne odohral aj osem zápasov za Edmonton.
BluesÚtočník Brett Sterling podpísal so St. Louis jednoročný dvojcestný kontrakt. Dvadsaťsedemročný krídelník hral v poslednom ročníku za Wilkes-Barre. V 65 zápasoch zaknihoval 53 bodov. V siedmich stretnutiach si obliekol aj dres Pittsburghu.
CapitalsObranca Danny Richmond sa dohodol s Washingtonom na podmienkach jednoročnej dvojcestnej zmluvy. 26-ročný rodák z Chicaga naposledy obliekal dres Toronta Marlies. V 68 zápasoch uplynulej sezóny získal 23 bodov. V NHL doposiaľ odohral 49 stretnutí za Carolinu a Chicago.
Red WingsBrankár Jordan Pearce podpísal s Detroitom nový dvojročný dvojcestný kontrakt. Dvadsaťštyriročný rodák z Anchorage chytal v Grand Rapids, farmársky tím Red Wings, aj Tolede (ECHL). V drese Griffins nastúpil k 44 zápasom (20 výhier). V ECHL odchytal osem duelov.
LightningÚtočník Trevor Smith podpísal s Tampou Bay jednoročný dvojcestný kontrakt. Na úrovni NHL zarobí 525 tisíc dolárov. 26-ročný krídelník hral v minulej sezóne v AHL za Syracuse a Springfield. V 68 dueloch nazbieral 43 bodov.

|< <   324 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Johnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies