Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Palát vynechal štvrtkový duelČeský útočník v službách Tampy Bay Ondřej Palát vynechal z nešpecifikovaných zdravotných dôvodov štvrtkový zápas proti Vancouveru. Bola to jeho prvá absencia v sezóne. V nej odohral 38 zápasov so ziskom 15 gólov a 15 asistencií. Podľa trénera Jona Coopera je pravdepodobné, že nebude hrať ani v sobotu. Jeho stav sa posudzuje denne.

01. 07.

BluesÚtočník Adam Cracknell podpísal so St. Louis novú jednoročnú zmluvu. Dvadsaťpäťročný Kanaďan odohral v minulej sezóne za Blues prvých 24 zápasov v NHL, v ktorých strelil tri góly a pridal štyri asistencie.
PanthersObranca Mike Kostka podpísal s Floridou ako voľný hráč jednoročnú dvojcestnú zmluvu. Dvadsaťpäťročný Kanaďan strávil posledné tri sezóny v AHL. V tej minulej odohral 80 zápasov, v ktorých nazbieral 54 bodov.

30. 06.

Blue JacketsÚtočník Michael Blunden podpísal s Columbusom nový jednoročný dvojcestný kontrakt. Dvadsaťštyriročný rodák z Toronta odohral v minulej sezóne za Blue Jackets len jeden zápas, zvyšok sezóny strávil v Springfielde (AHL). V 37 dueloch zaznamenal 12 gólov a 9 asistencií.
Maple LeafsKrídelník Luca Caputi podpísal s Torontom novú jednoročnú zmluvu. Dvadsaťdvaročný rodák z Toronta odohral za Maple Leafs v uplynulej sezóne sedem zápasov. Draftovaný bol v roku 2007 Pittsburghom a do Toronta prišiel v roku 2010.
RangersÚtočník John Mitchell podpísal s NY Rangers novú jednoročnú zmluvu. Dvadsaťšesťročný Kanaďan odohral v poslednej sezóne 23 zápasov za Toronto, v ktorých zaznamenal tri body. Maple Leafs ho draftovali v roku 2003 z celkového 158. miesta.
AvalancheÚtočník Greg Mauldin podpísal s Coloradom novú jednoročnú zmluvu. Dvadsaťdeväťročný Američan odohral vlani za Colorado 29 zápasov, v ktorých strelil päť gólov a pridal päť asistencií. Ďalších 49 duelov odohral za Lake Erie v AHL.
CoyotesPravý krídelník Matt Beaudoin podpísal s Phoenixom nový jednoročný kontrakt. Dvadsaťsedemročný Kanaďan strávil celú minulú sezónu v San Antoniu (AHL). V 63 zápasoch zaznamenal 51 bodov.

28. 06.

SharksBrankár Alex Stalock a útočník Andrew Desjardins podpísali so San Jose nové jednoročné kontrakty. Dvadsaťtriročný americký brankár zasiahol v minulej sezóne prvýkrát do zápasu NHL, kým o rok starší Kanaďan odohral 17 zápasov, v ktorých strelil gól a pridal dve asistencie.
CapitalsObranca Tyler Sloan bol vedením Washingtonu umiestnený na waiver listinu nechránených hráčov. Tridsaťročný rodák z Calgary odohral v minulej sezóne 33 duelov, v ktorých zaznamenal šesť bodov. Šesť duelov zraneniami sužovanej sezóny odohral aj v drese Hershey (AHL).
WildMinnesota predložila kvalifikačné kontrakty týmto hráčom: Justin Falk, Jeff Penner, Colton Gillies, Jarod Palmer, James Sheppard a Casey Wellman. Útočník Patrick O'Sullivan ponuku od tímu nedostal.
DevilsNew Jersey predložilo kvalifikačné kontrakty týmto hráčom: Vladimir Zharkov, Steven Zalewski, Alexander Vasyunov, Matt Taormina, Nathan Perkovich, Maxim Noreau, Jeff Frazee, Mark Fraser a Matt Corrente.

27. 06.

CanucksTím Chicago Wolves z AHL sa stal novou farmou Vancouvru Canucks po tom, čo sa doterajší farmársky tím kanadského klubu, Manitoba Moose, presťahoval do St. John.
CoyotesTímy Phoenix Coyotes sťahuje svoj farmársky tím pred novou sezónou AHL do Portlandu, ktorý bol naposledy farmou Buffala. Predchádzajúcom farmou Coyotes bol tím San Antonio Rampage.

25. 06.

LightningÚtočník Blair Jones podpísal s tímom Tampa Bay Lightning ročný dvojcestný kontrakt. Dvadsaťštyriročný Kanaďan odohral v poslednom ročníku v drese Lightning 18 zápasov. V 57 zápasoch si obliekol aj dres Norfolku Admirals, farmárskeho tímu Tampy Bay.
SabresBrankár David Leggio podpísal s Buffalom novú jednoročnú zmluvu. Dvadsaťšesťročný rodák z Buffala pôsobil v poslednej sezóne v tíme Portlandu v AHL. V 36 zápasoch vychytal 22 víťazstiev a zaznamenal 91,1% úspešnosť.
RangersDvadsaťdvaročný krídelník Dale Weise sa s New Yorkom Rangers dohodol na ročnej dvojcestnej zmluve. Rodák z Winnipegu debutoval v poslednej sezóne v NHL, v ktorej doposiaľ odohral desať duelov. Zahral si aj za Connecticut, farmu manhattanského tímu.
FlamesObranca Robyn Regehr údajne súhlasil s tým, že sa vzdá klauzuly o nemožnosti výmeny, čo znamená, že bude vymenený do Buffala, ak sa oba tímy definitívne dohodnú na výmene. Tá by údajne mala zahŕňať aj útočníka Aleša Kotalíka.

24. 06.

SenatorsDave Cameron a Mark Reeds sa vo štvrtok stalo novými asistentmi trénera Senators. Cameron doviedol tím Mississauga St. Michael's Majors z OHL do finále Memoria Cupu, v ktorom jeho tím podľahol Saint John Sea Dogs. Reeds naposledy viedol tím OHL Owen Sound Attack.
FlamesPodľa mnohých zdrojov bol obranca Robin Regehr požiadaný vedením Flames, aby sa vzdal svojej klauzuly o nevymeniteľnosti v prospech výmeny do Buffala Sabres. Regehr bol tímom kontaktovaný už v stredu, no nie je známe, do kedy má čas na rozmyslenie.

23. 06.

FlamesHarley Hotchkiss, jeden zo zakladajúcich členov Calgary Flames a prominentný podnikateľ v Alberte, zomrel vo veku 83 rokov. Hotchkiss neuspel v boji s rakovinou prostaty, pre ktorú minulý rok predal svoj podiel v klube. V roku 2006 sa dostal do Hokejovej siene slávy.
DevilsObranca Jay Leach podpísal s New Jersey nový jednoročný kontrakt. Tridsaťjedenročný Američan odohral v poslednej sezóne za Devils sedem zápasov. Doteraz v NHL odohral 70 duelov v dresoch Bostonu, Tampy Bay, San Jose, Montrealu a New Jersey.

22. 06.

LightningOpora tímu Tampa Bay Lightning, útočník Steven Stamkos, povedal pre denník St. Petersburg Times, že je blízko k podpisu novej zmluvy s víťazom Stanleyho pohára z roku 2004. Podľa spomínaného denníka by Stamkos, ktorému vypršala nováčikovská zmluva, mohol ročne zarábať približne sedem miliónov dolárov.
FlamesV stredu dopoludnia zomrel vo veku 83 rokov dlhoročný predseda Rady guvernérov NHL Harry Hotchkiss. Člen Siene slávy bol aj spoluvlastníkom tímu Calgary Flames, ktorý v roku 1980 spolu so svojimi partnermi presťahoval z Atlanty do Kanady.
NHLRozhodujúci siedmy zápas tohtoročnej finálovej série Stanley Cupu medzi Vancouvrom a Bostonom bol najsledovanejším stretnutím NHL od roku 1973, kedy vo finále proti sebe nastúpili Montreal a Chicago. Víťazstvo Bostonu sledovalo v televízii takmer 8,5 milióna divákov.

21. 06.

Blue JacketsObranca Nick Holden podpísal s Columbusom novú jednoročnú dvojcestnú zmluvu. Dvadsaťštyriročný Kanaďan odohral v minulej sezóne svojich prvých päť duelov v NHL. Zvyšok sezóny strávil v Springfielde (AHL).
PanthersÚtočník Tim Kennedy podpísal s Floridou novú jednoročnú dvojcestnú zmluvu. Dvadsaťpäťročný rodák z Buffala odohral za Panthers v minulej sezóne šesť zápasov, v ktorých zaznamenal asistenciu. Väčšinu sezóny strávil v AHL.

20. 06.

RangersPravý krídelník Chad Kolarik podpísal s Rangers novú nešpecifikovanú zmluvu. Dvadsaťpäťročný Američan odohral vlani za prvý tím štyri stretnutia, v ktorých zaznamenal jednu asistenciu. Draftovaný bol v roku 2004 Phoenixom. Dva zápasy odohral aj za Columbus.

17. 06.

AvalancheÚtočník Ryan Stoa predĺžil zmluvu s Coloradom o jeden rok. Dvadsaťštryriročný Američan odohral vlani za prvý tím 25 zápasov, v ktorých zaznamenal štyri body. Jednoročnú zmluvu s Avalanche podpísal aj obranca David Liffiton.
DucksObrancovia Sean Zimmerman a Nate Guenin podpísali s Anaheimom nové zmluvy. Dvadsaťštyriročný Zimmerman jednoročnú, o štyri roky starší Guenin, ktorý v NHL odohral 17 duelov, dvojročnú.
WildObranca Nate Prosser podpísal s Minnesotou jednoročný kontrakt. Dvadsaťpäťročný rodák z minnesotského Elk River odohral za Wild v minulom ročníku dva zápasy. Ďalších 73 odohral v drese tímu AHL Houston Aeros. Zaznamenal v nich 27 bodov.

|< <   325 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Fanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Top 5 nováčikov, ktorí by mohli mať v play-off najväčší vplyv Slovenský brankár prešiel najkratšiu cestu k postupu, pre útočníka sezóna končíAké plány majú Penguins v lete so svojím bránkoviskom?Veľký návrat: Lindy Ruff sa vracia do tímu, v ktorom tvoril rekordyĎalšia posila Slovenska z NHL je potvrdená. Švajčiari ich hlásia hneď niekoľko!Matthews zavelil k vyrovnaniu, žiarili aj McDavid či Hyman. Dalo Vegas facku fair-play?Video: Kyle MacLean vs. Stefan Noesen (bitka) „Šokujúca“ novinka: Obhajcovi titulu sa v prvom zápase play-off vráti hviezdaSlafkovského útok bol jeden z najlepších v NHL. Za sebou nechal aj útoky superhiezdMešár s Dvorským na MS nedávajú zmysel. Ich čas príde, hovoria majstri sveta V hre o Calderov pohár bude viacero Slovákov. V základnej časti im kraľovali Studenič s Regendom Mešára teraz čaká tvrdá konkurencia. Toto bude pre neho múdre, ak chce zlepšiť šance na úspech Slafkovského útok patrí medzi tri pozitíva budúcej sezóny. Spomína sa aj Mešár Slovensko má ďalšiu posilu zo zámoria! V tejto sezóne si zahrala aj v NHLMeno možno mať nový tím hneď nebude, ale pre tieto 4 dôvody môže skončiť úspechomZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies