Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Do karantény vstúpili traja hráči Do karantény vstúpili v stredu 19. januára: útočník Ryan Dzingel z Arizony, obranca Gustav Forsling z Floridy a útočník Rudolfs Balcers zo San Jose.

05. 04.

ThrashersObranca Tobias Enstrom nepocestuje s Atlantou na dva zápasy, ktoré klub odohrá v Nashvile a v newyorskej Madison Square Garden. Stále však nie je jasné, či už je dostatočne vyliečený zo zranenia hornej časti tela, aby bol schopný hrať v piatok proti Caroline.
PenguinsCenter Brian Gibbons podpísal ako voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt. Dvadsaťtriročný Američan odohral za Bostonskú vysokú školu 39 zápasov, v ktorých zaznamenal 51 bodov (18+33).
HurricanesObranca Rasmus Rissanen podpísal s Carolinou trojročnú nováčikovskú zmluvu. Devätnásťročný Fín bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 178. miesta. V tejto sezóne hrával za Everett Silvertips vo WHL.
DevilsKrídelník Mike Sislo podpísal ako voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt. Dvadsaťtriročný Američan odohral v tejto sezóne za Univerzitu New Hampshite 39 duelov, v ktorých získal 48 bodov (15+33).

04. 04.

Blue JacketsPo dvadsiatich vynechaných zápasoch sa po zranení dolnej časti tela vrátil do akcie krídelník Kristian Huselius, ktorý v nedeľu proti St. Louis odohral 16 minút. Na farmu do Syracuse (AHL) bol poslaný Maxim Majorov.
Red WingsPavel Dacjuk sa v nedeľnom stretnutí vrátil do akcie po tom, čo vynechal sedem duelov pre zranenie dolnej časti tela. V zápase proti Minnesote zaznamenal jednu asistenciu. Duel vynechal po rozhodnutí trénera veterán Mike Modano.
HurricanesKapitán Eric Staal sa stal v nedeľu tretím hráčom v histórii organizácie, ktorý zaznamenal 500 kanadských bodov. Je však jediným z nich, ktorý toto číslo dosiahol v drese Caroliny Hurricanes.

03. 04.

DevilsĽavý krídelník Zach Parise sa vrátil v sobotu do zostavy New Jesey po tom, čo ešte v novembri minulého roka utrpel zranenie kolena. Proti Montrealu hral viac ako šestnásť minút (dve strely). „Psychicky som sa cítil výborne, fyzicky som sa cítil najlepšie a lepšie ako zvyšok zápasu na začiatku prvej tretiny. Celkovo to bolo v poriadku,“ povedal po zápase dvadsaťšesťročný útočník.
CanadiensCarey Price vyrovnal rekord Montrealu v počte ochytaných duelov v jednej sezóne. Jednotka kanadského klubu sa v sobotu postavila do brány 70-krát v tejto sezóne, čo sa pred ním podarilo len dvom gólmanom Canadiens – Gerry McNeil (1950/51 a 1951/52) a Jacques Plante (1961/62).
ThrashersObranca Atlanty Tobias Enstrom nedohral v sobotu duel proti Bostonu pre nešpecifikované zranenie, ktoré utrpel v prvej tretine. V zápase odkorčuľoval len tri minúty a nazbieral jeden mínusový bod.
WildCenter Minnesoty John Madden opustil na začiatku druhej tretiny sobotňajší duel proti Tampe Bay (1:3) pre zranenie dolnej časti tela. Tréner „divochov“ Todd Richards po zápase povedal, že skúsený Kanaďan pravdepodobne nenastúpi v nedeľu proti Detroitu.
SenatorsDvadsaťjedenročný útočník Stephane Da Costa z Ottawy sa v sobotu stal ôsmy Francúzom, ktorý nastúpil na zápas NHL. Talentovaný center odohral proti Torontu, ktoré vyhralo 4:2, viac ako jedenásť minút, počas ktorých získal jeden mínusový bod a jednu strelu.
BruinsObranca Shane Hnidy z Bostonu si v sobotu proti Atlante odbil tohtosezónny debut. Na ľade strávil takmer štrnásť minút. 35-ročný kanadský bek nehral pre zranenie ramena, ktoré utrpel pred aktuálnou sezónu počas tréningového kempu Coyotes.
CoyotesTím Phoenix Coyotes podpísal nováčikovský kontrakt s útočníkom Andym Mielom hrajúcim v CCHA. Dvadsaťdvaročný Miele je jedným z troch kandidátov na Hobey Baker Award pre najlepšieho univerzitného hráča a v tejto sezóne odohral 39 duelov, v ktorých nazbieral 71 bodov (24+47). Ku Coyotes by sa mal pripojiť už na pondelňajšom tréningu.

02. 04.

NHLSobotňajší zápas medzi Washingtonom a Buffalom bude posledným pre rozhodcu Billa McCrearyho. Jeden z najznámejších rozhodcov drží rekordy v počte odpísaných zápasov v play-off (297) aj vo finále Stanley Cupu (44). V základnej časti bude s 1737 stretnutiami na druhom mieste za Kerrym Fraserem.
FlamesÚtočník Daymond Langkow sa v piatok po viac ako roku vrátil do zostavy Calgary po tom, čo bol 21. marca 2010 zasiahnutý pukom do zadnej časti krku. Proti St. Louis odohral skoro pätnásť minút a k výhre 3:2 prispel jednou asistenciou.
BluesObranca Barret Jackman (zlomený pravý ukazovák) a útočník Alexander Steen (zranenie členka) sa v piatok proti Flames vrátili do zostavy St. Louis. Obaja vynechali predchádzajúcich desať stretnutí. Jackman odohral viac ako pätnásť minút, Steen o minútu viac.
DevilsAnton Volčenkov, obranca New Jersey, sa po vynechaní dvoch duelov pre zranenie dolnej časti tela vrátil v piatok do zostavy spomínaného tímu. Proti Philadelphii (4:2) odohral takmer pätnásť minút.

01. 04.

CanucksÚtočník Mikael Samuelsson by mal nastúpiť do akcie už v sobotnom zápase proti Edmontonu. Švédsky veterán nehral pre zranenie nohy od 18. marca.
IslandersÚtočník Frans Nielsen nedohral nočný zápas proti NY Rangers pre zranenie hlavy, ktoré utrpel v závere prvej tretiny po bodyčeku od Mariána Gáboríka, ktorý vyústil aj do menšej šarvátky. V zápase sa zranil aj obranca Ty Wishart (rameno).
SenatorsDvadsaťjedenročný francúzsky útočník Stephane Da Costa podpísal ako voľný hráč dvojročnú vstupnú zmluvu s Ottawou. Počas dvoch sezón v drese Merrimack College zaznamenal 30 gólov a 60 asistencií v 67 dueloch.
Blue JacketsKapitán Columbusu Rick Nash vynechal štvrtkový zápas pre nešpecifikované zranenie a v piatok podstúpi pred zápasom proti Chicagu vyšetrenie. Jeho miesto v zostave vyplnil vo štvrtok Tomáš Kubalík, ktorý bol povolaný zo Springfieldu (AHL).
PredatorsÚtočník Jordin Tootoo opustil štvrtkový zápas proti Coloradu po tom, čo v druhej tretine utrpel nešpecifikované poranenie po absorbovanom bodyčeku. Tréner Barry Trotz povedal, že by v sobotu mal hrať.
FlyersPhiladelphia si pred štvrtkovým zápasom uctila krátkym ceremoniálom bývalého kapitána Billa Barbera, ktorý strelil 420 gólov, nazbieral 883 bodov a tím doviedol k dvom Stanley Cupom.
SenatorsObranca Erik Karlsson opustil štvrtkový zápas v prvej tretine po tom, čo utrpel po kontakte s korčuľou na pravom stehne reznú ranu. Tréner Cory Clouston povedal, že bolo nutné ranu zašiť 24-25 stehmi.
BluesÚtočník T.J. Oshie, ktorého neospravedlnená absencia na pondelkovom tréningu viedla k dvojzápasovej suspendácii, bude späť v zostave Blues pre piatkový zápas proti Calgary. Generálny manažér Doug Armstrong potvrdil, že obe strany sú pripravené pohnúť sa vpred.

31. 03.

IslandersÚtočník Michael Grabner by mohol z osobných dôvodov vynechať aj štvrtkový zápas proti NY Rangers. Rakúsky nováčik nehral v stredu, pretože jeho priateľka očakávala narodenie dieťaťa. Tímu o nič nejde, jeho absencia tak príliš vadiť nebude.
Red WingsÚtočník Pavel Dacjuk, ktorého trápilo zranenie dolnej časti tela, by mal absolvovať svoj návrat do zostavy v sobotnom zápase proti Nashvillu. Naposledy hral 17. marca proti Columbusu. V sobotu by sa mohol vrátiť i brankár Jimmy Howard.
DevilsÚtočník Zach Parise by sa mal vrátiť do akcie v sobotnom zápase proti Montrealu. Hoci sa po zranení kolena chcel vrátiť do akcie už v stredu, stihne ešte odohrať záverečných päť duelov New Jersey.
IslandersNajlepší strelec Islanders Michael Grabner vynechal stredajší zápas proti New Jersey, pretože jeho priateľka očakávala narodenie ich prvého dieťaťa. V zostave ho nahradil Trevor Gillies, ktorý hral po prvýkrát po suspendácii.

|< <   333 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies