Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Vráti sa dnes do akcie kapitán Jets?Útočník Winnipegu Blake Wheeler by sa mohol vrátiť do akcie v sobotnom zápase proti Bostonu. Kapitán Jets nehral od 10. decembra pre zranenie kolena a o jeho osude sa rozhodne v deň zápasu. „Nemôžem vám povedať s určitosťou, že bude dostupný, ale áno, približuje sa k tomu,“ poznamenal tréner Dave Lowry.

12. 04.

FlyersObranca Chris Pronger, ktorý pre zlomeninu v pravej ruke nehrá už od 24. februára, sa v utorok zúčastnil na tréningu. Skúsený tridsaťšesťročný bek síce korčuľoval asi 50 minút, avšak do iných činností sa nezapojil. Preto nie je známe, či nastúpi na prvý duel play-off vo štvrtok proti Buffalu. Pronger odohral v tomto ročníku 50 stretnutí, v ktorých nazbieral 25 bodov (4+21) a priemerne na ľade strávil 22:29 minút.

11. 04.

Red WingsDetroit nemal v poslednom zápase základnej časti k dispozícii obrancu Niklasa Kronwalla a útočníka Henrika Zetterberga. Tréner Mike Babcock povedal, že Zetterberg pravdepodobne nestihne ani úvod série prvého kola proti Coyotes.
DevilsCenter David Steckel nebol schopný odohrať posledný zápas základnej časti pre nešpecifikované zranenie, čo viedlo Devils k povolaniu Adama Henriqueho z AHL. 21-ročná nádej si odbila premiéru v NHL.

10. 04.

CanadiensHlavný tréner Jacques Martin zaknihoval v piatok svoje 600. víťazstvo v kariére. Potreboval na to 1263 zápasov na lavičkách St. Louis, Ottawy, Floridy a Montrealu, ktorý vedie od sezóny 2009/10.
SabresPravý krídelník Patrick Kaleta sa vrátil do zostavy Sabres po tom, čo vynechal posledných 16 zápasov pre zranenie kolena. Proti Columbusu odohral 13 minút a 24 sekúnd, počas ktorých zaznamenal jeden mínusový bod.
RangersÚtočník Chris Drury sa v sobotu vrátil do akcie po tom, čo po artroskopickej operácii kolena vynechal predošlých 27 zápasov. V akcii strávil necelých osem minút, počas ktorých strelil jeden gól.
CanucksObranca Dan Hamhuis sa v sobotnom zápase proti Calgary vrátil do akcie po tom, čo vynechal päť zápasov pre otras mozgu. V akcii strávil 20 minút a 34 sekúnd, zblokoval dve strely a zaknihoval aj jeden bodyček.
SabresPravý krídelník Shawn Szydlowski podpísal s Buffalom ako voľný hráč vstupný kontrakt a bol poslaný do Portlandu (AHL). Dvadsaťročný Američan odohral v tejto sezóne 66 duelov v drese Erie (OHL). Zaznamenal v nich 41 gólov a 37 asistencií.
IslandersObranca Shane Sims podpísal s Islanders amatérsky skúšobný kontrakt a za newyorský tím nastúpil v sobotnom zápase proti Philadelphii. V akcii odohral šesť a pol minúty.

09. 04.

LightningAsistent trénera Wayne Fleming mal diagnostikovaný mozgový tumor a vo štvrtok absolvoval procedúru, po ktorej je v domácej liečbe. K tímu by sa mohol pripojiť aj počas play-off, ak by mu to zdravie dovolilo.
Maple LeafsÚtočník Matt Frattin podpísal s Torontom dvojročný vstupný kontakt. Dvadsaťtriročný rodák z Edmontonu bol draftovaný Leafs v roku 2007 z celkového 99. miesta. V zostave tímu by sa mal predstaviť už v sobotu proti Canadiens.
LightningObranca Eric Brewer sa vrátil do akcie po tom, čo vynechal dva zápasy pre zranenie dolnej časti tela. V piatkovom zápase chýbal obranca Victor Hedman, ktorý v utorok utrpel zranenie dolnej časti tela. Pavel Kubina proti Panthers odohral svoj 900. duel kariéry.
SharksCenter Scott Nichol sa vrátil do akcie po tom, čo vynechal posledných 19 zápasov pre zranenie hornej časti tela. Tímu však chýbal krídelník Devin Setoguchi, ktorý počas rozkorčuľovania utrpel nešpecifikované zranenie.
FlyersÚtočník Danny Briere v piatok odohral svoj prvý zápas po dvoch vynechaných pre zranenie dolnej časti tela. Proti Buffalu strelil gól a pridal jednu asistenciu. Odohral zhruba 18 minút.
PredatorsÚtočník Steve Sullivan sa vrátil do zostavy Predators, v ktorej chýbal pre zranenie slabín od 24. februára. V piatkovom stretnutí odohral desať minút a do bodovania sa nezapísal.
CoyotesCenter Martin Hanzal sa vrátil do zostavy Coyotes po tom, čo vynechal posledných 14 zápasov pre zranenie dolnej časti tela. V piatkovom zápase odohral 15 minút a 37 sekúnd, počas ktorých nebodoval.
CanadiensPravý krídelník Alain Berger podpísal s Montrealom ako voľný hráč trojročný vstupný kontrakt. Dvadsaťročný Švajčiar hral v sezóne 2010/11 za tím OHL Oshawa Generals. V 65 zápasoch zaznamenal 29 gólov a 23 asistencií.
SenatorsÚtočník Pat Cannone podpísal s Ottawou ako voľný hráč jednoročný vstupný kontrakt. Dvadsaťštyriročný Američan zaznamenal 14 gólov a 23 asistencií v 39 zápasoch v drese Miamskej univerzity.
IslandersObranca Jamie Doornbosch podpísal s Islanders ako voľný hráč amatérsky skušobný kontrakt. Dvadsaťjedenročný Kanaďan zaznamenal v tejto sezóne v drese Kitcheneru Rangers (OHL) 48 bodov v 68 zápasoch.

08. 04.

DevilsÚtočník Iľja Kovaľčuk vynechá posledné dva zápasy New Jersey v tejto sezóne. Duely proti Rangers a Bruins vynechajú aj útočník Dainius Zubrus a obranca Colin White.
Blue JacketsKapitán Columbusu Rick Nash si už v tejto sezóne v NHL nezahrá. Pre problémy s chrbtom sa rozhodol vynechať posledné dva zápasy základnej časti proti Nashvillu a Buffalu.
CanadiensČeský obranca Jaroslav Špaček sa vo štvrtkovom zápase vrátil do zostavy Canadiens po tom, čo pre zranenie dolnej časti tela vynechal 23 zápasov. Proti Ottawe odohral 16 minút a 15 sekúnd.
CanucksObranca Alexander Edler sa vrátil do zostavy Canucks po tom, čo vynechal posledných 31 zápasov po operácii chrbta. V zápase proti Minnesote odohral 19 minút a zaznamenal jeden plusový bod.
StarsÚtočník Adam Burish sa vo štvrtkovom zápase proti Coloradu vrátil do akcie po vynechaní 11 duelov pre zranenie dolnej časti tela (únavová fraktúra nohy). V zápase odohral iba sedem minút a 27 sekúnd.
Maple LeafsCenter Greg McKegg podpísal trojročný nováčikovský kontrakt. Osemnásťročný Kanaďan, draftovaný vlani z celkového 62. miesta, strávil poslednú sezónu v juniorskom tíme Erie Otters z OHL. V 66 zápasoch zaznamenal 92 bodov (49+43).
PanthersKanadskí útočníci Anthony Luciani a Quinton Howden podpísali s Floridou vstupné kontrakty. Dvadsaťročný Luciani ako voľný hráč, devätnásťročný Howden ako prvá voľba Panthers na drafte v roku 2010.
BruinsÚtočníci Carter Camper, Jared Knight a Ryan Spooner podpísali s Bostonom amatérske skúšobné kontrakty. Tím tiež vo štvrtok poslal do Providence (AHL) obrancu Stevena Kampfera.

07. 04.

Red WingsHenrik Zetterberg, najproduktívnejší hráč Detroitu, nedokončil pre zranenie dolnej časti tela stredajší zápas. Pravdepodobne vynechá víkendové zápasy proti Chicagu, no o jeho stave sa bude viac vedieť až po vyšetreniach.
BlackhawksÚtočník Patrick Sharp sa po siedmich vynechaných zápasoch pre zranenie kolena vrátil do zostavy Chicaga. V stredajšom zápase zaznamenal jednu asistenciu a na ľade strávil 19 minút a 37 sekúnd.
DevilsCenter Dainius Zubrus utrpel v prvej tretine zranenie hornej časti tela (rameno/ruka), keď ho tvrdo narazil na mantinel Joey Crabb. Do zápasu sa nevrátil. V tejto sezóne zaznamenal 30 bodov v 78 dueloch.

|< <   332 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Johnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies