Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Fedun podpísal novú zmluvu s PenguinsObranca Taylor Fedun podpísal s Pittsburghom novú dvojročnú dvojcestnú zmluvu, ktorá mu na úrovni NHL vynesie 762 500 amerických dolárov ročne. Tridsaťtriročný rodák z Edmontonu strávil celú sezónu v záložnom tíme Wilkes-Barre/Scranton z AHL. V 44 zápasoch zaznamenal 16 bodov (5+11). Bola to jeho prvá sezóna v organizácii. Predtým odohral aj 127 zápasov NHL za Oilers, Sharks, Canucks, Sabres a Stars. Pripísal si v nich 35 bodov (8+27).

02. 04.

FlamesÚtočník Daymond Langkow sa v piatok po viac ako roku vrátil do zostavy Calgary po tom, čo bol 21. marca 2010 zasiahnutý pukom do zadnej časti krku. Proti St. Louis odohral skoro pätnásť minút a k výhre 3:2 prispel jednou asistenciou.
BluesObranca Barret Jackman (zlomený pravý ukazovák) a útočník Alexander Steen (zranenie členka) sa v piatok proti Flames vrátili do zostavy St. Louis. Obaja vynechali predchádzajúcich desať stretnutí. Jackman odohral viac ako pätnásť minút, Steen o minútu viac.
DevilsAnton Volčenkov, obranca New Jersey, sa po vynechaní dvoch duelov pre zranenie dolnej časti tela vrátil v piatok do zostavy spomínaného tímu. Proti Philadelphii (4:2) odohral takmer pätnásť minút.

01. 04.

CanucksÚtočník Mikael Samuelsson by mal nastúpiť do akcie už v sobotnom zápase proti Edmontonu. Švédsky veterán nehral pre zranenie nohy od 18. marca.
IslandersÚtočník Frans Nielsen nedohral nočný zápas proti NY Rangers pre zranenie hlavy, ktoré utrpel v závere prvej tretiny po bodyčeku od Mariána Gáboríka, ktorý vyústil aj do menšej šarvátky. V zápase sa zranil aj obranca Ty Wishart (rameno).
SenatorsDvadsaťjedenročný francúzsky útočník Stephane Da Costa podpísal ako voľný hráč dvojročnú vstupnú zmluvu s Ottawou. Počas dvoch sezón v drese Merrimack College zaznamenal 30 gólov a 60 asistencií v 67 dueloch.
Blue JacketsKapitán Columbusu Rick Nash vynechal štvrtkový zápas pre nešpecifikované zranenie a v piatok podstúpi pred zápasom proti Chicagu vyšetrenie. Jeho miesto v zostave vyplnil vo štvrtok Tomáš Kubalík, ktorý bol povolaný zo Springfieldu (AHL).
PredatorsÚtočník Jordin Tootoo opustil štvrtkový zápas proti Coloradu po tom, čo v druhej tretine utrpel nešpecifikované poranenie po absorbovanom bodyčeku. Tréner Barry Trotz povedal, že by v sobotu mal hrať.
FlyersPhiladelphia si pred štvrtkovým zápasom uctila krátkym ceremoniálom bývalého kapitána Billa Barbera, ktorý strelil 420 gólov, nazbieral 883 bodov a tím doviedol k dvom Stanley Cupom.
SenatorsObranca Erik Karlsson opustil štvrtkový zápas v prvej tretine po tom, čo utrpel po kontakte s korčuľou na pravom stehne reznú ranu. Tréner Cory Clouston povedal, že bolo nutné ranu zašiť 24-25 stehmi.
BluesÚtočník T.J. Oshie, ktorého neospravedlnená absencia na pondelkovom tréningu viedla k dvojzápasovej suspendácii, bude späť v zostave Blues pre piatkový zápas proti Calgary. Generálny manažér Doug Armstrong potvrdil, že obe strany sú pripravené pohnúť sa vpred.

31. 03.

IslandersÚtočník Michael Grabner by mohol z osobných dôvodov vynechať aj štvrtkový zápas proti NY Rangers. Rakúsky nováčik nehral v stredu, pretože jeho priateľka očakávala narodenie dieťaťa. Tímu o nič nejde, jeho absencia tak príliš vadiť nebude.
Red WingsÚtočník Pavel Dacjuk, ktorého trápilo zranenie dolnej časti tela, by mal absolvovať svoj návrat do zostavy v sobotnom zápase proti Nashvillu. Naposledy hral 17. marca proti Columbusu. V sobotu by sa mohol vrátiť i brankár Jimmy Howard.
DevilsÚtočník Zach Parise by sa mal vrátiť do akcie v sobotnom zápase proti Montrealu. Hoci sa po zranení kolena chcel vrátiť do akcie už v stredu, stihne ešte odohrať záverečných päť duelov New Jersey.
IslandersNajlepší strelec Islanders Michael Grabner vynechal stredajší zápas proti New Jersey, pretože jeho priateľka očakávala narodenie ich prvého dieťaťa. V zostave ho nahradil Trevor Gillies, ktorý hral po prvýkrát po suspendácii.
SabresKrídelník Jochen Hecht vynechal stredajší zápas po tom, čo si proti Torontu obnovil zranenia hornej časti tela. Z posledných 14 duelov Buffala bol schopný odohrať len štyri. Tím povolal z Portlandu (AHL) útočníka Matta Ellisa a obrancu Marc-Andre Gragnaniho.
FlamesCenter Daymond Langkow dostal od doktorov zelenú a po prvýkrát za viac ako rok sa môže zapojiť do tréningu Flames. Tridsaťštyriročný veterán si zlomil krk, keď ho doň trafila strela spoluhráča Iana Whitea počas zápasu proti Minnesote, ktorý sa odohral 21. marca 2010.
BruinsKrídelník Bostonu Shawn Thorton potreboval 40 stehov, aby mu doktori uzavreli ranu nad jeho pravým okom, ktorú utrpel v utorkovom zápase proti Chicagu. Či nastúpi vo štvrtok proti Torontu nie je známe.

30. 03.

AHLSlovenský brankár Jaroslav Janus sa opäť sťahuje do tímu Florida Everblades z ECHL, kam ho poslal klub Norfolk Admirals. Prešovský rodák odchytal v tejto sezóne za farmárske mužstvo Tampy Bay štyri duely s priemerom 4,97 inkasovaného gólu na zápas a 81,9 % úspešnosťou zákrokov. Za Floridu chytal v 27 zápasoch.
DevilsĽavý krídelník New Jersey, Zach Parise, ktorý ešte 30. októbra 2010 utrpel zranenie pravého kolena, by sa chcel vrátiť do zostavy už túto sobotu, kedy Devils doma privítajú hokejistov Montrealu. „Rozhodol som sa pre návrat. Bol som už na štyroch tréningoch a myslím si, že keď ešte aspoň dva absolvujem, budem môcť nastúpiť,“ povedal útočník, ktorý pred zranením odohral len 12 duelov, v ktorých nazbieral 6 bodov (3+3).
BluesNa nevôľu domácich fanúšikov si v utorkovom zápase proti Minnesote nezahral T.J. Oshie, ktorému udelil tím dvojzápasový trest za to, že v pondelok neprišiel bez udania dôvodov na tréning.
LightningOčakáva sa, že sa ľavý krídelník Ryan Malone, ktorý vynechal 21 stretnutí pre zranenie v oblasti stredu tela, vráti do zostavy Lightning už vo štvrtkovom zápase proti Pittsburghu, svojmu bývalému tímu.
CapitalsSkúsený center Jason Arnott sa vrátil do zostavy Capitals v utorkovom zápase proti Caroline po tom, čo vynechal šesť stretnutí pre zranenie dolnej časti tela. Duel nedohral obranca Dennis Wideman, ktorý bol v druhej tretine tvrdo narazený Tuomo Ruutuom.
PenguinsCenter Mark Letestu sa vrátil v utorok do akcie po tom, čo vynechal päť zápasov pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela. Už tretí zápas vynechal Dustin Jeffrey, ktorému vyšetrenie magnetickou rezonanciou objavilo poškodenie v kolene. Závažnosť ešte nie je známa.
HurricanesAbsencia obrancu Joniho Pitkanena trvala pre chorobu len jeden zápas. Kľúčový hráč Hurricanes sa vrátil do akcie v utorkovom zápase proti Capitals, v ktorom odohral 28 minút.
Blue JacketsColumbus v utorok podpísal dvojročný vstupný kontrakt s dvadsaťjedenročným brankárom Allenom Yorkom, ktorý poslednú sezónu odohral za tím R.P.I. v ECAC. V 34 zápasoch zaznamenal 92,4% úspešnosť zákrokov.
KingsBývalý útočník Oilers Dustin Penner zažil svoj prvý duel proti Edmontonu, ktorý ho do Kalifornie vymenil počas uzávierky prestupového obdobia. V prvých 12 zápasoch v drese Kings zaznamenal dva góly a štyri asistencie.

29. 03.

KingsÚtočník Anže Kopitar podstúpi operáciu pravého členka v stredu. Jej cieľom bude napraviť poškodené väzivá a jej nutnosť potvrdilo pondelkové vyšetrenie magnetickou rezonanciou. Zranenie utrpel v sobotu proti Avalanche.
SenatorsVeterán Daniel Alfredsson sa v pondelok vrátil na ľad po prvýkrát od úvodu februára, kedy si zranil chrbát. Pre zranenie vynechal 23 zápasov. Či si zahrá ešte v tejto sezóne, bude vedieť počas víkendu.
DevilsÚtočník Iľja Kovaľčuk vynechal pondelkový tréning po tom, čo ho v sobotnom stretnutí proti Sabres trafil do členku puk. Kovaľčuk dohral zápas a röntgen nepreukázal zlomeninu. Jeho štart v stredajšom zápase však zostáva otázny.

|< <   334 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies