Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 04.
kurzy
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Fehérváry dostal hlas na Calderovu trofejDržiteľom Calderovej trofeje určenej najlepšiemu nováčikovi sezóny sa v tomto roku stal obranca Detroitu Moritz Seider. Aspoň bod v hlasovaní získalo 15 zelenáčov. Medzi nimi bol aj slovenský obranca Martin Fehérváry z Washingtonu, ktorého jeden hlasujúci zaradil na piate miesto svojho hlasovacieho lístka. Celkovo tak skončil na delenom 14. mieste s brankárom Detroitu Alexom Nedeljkovicom. Pred nimi skončili Seider, Trevor Zegras, Michael Bunting, Lucas Raymond, Jeremy Swayman, Anton Lundell, Tanner Jeannot, Matt Boldy, Cole Caufield, Alexandre Carrier, Timothy Liljegren, Dawson Mercer a Seth Jarvis.

25. 03.

AvalancheColorado prišlo v štvrtkovom zápase proti Torontu o dvoch hráčov. Obranca Ryan Wilson sa nevrátil do akcie po tom, čo v druhej tretine utrpel zranenie kolena. Avalanche prišli aj o Marka Olvera, ktorý utrpel v prvej tretine zranenie hlavy.
BluesCenter Patrik Berglund vynechal vo štvrtok pre zranenie dolnej časti tela svoj prvý zápas sezóny. V zostave ho nahradil center T.J. Hensick, ktorý bol povolaný z Peorie (AHL).
CoyotesCoyotes vo štvrtkovom zápase prišli o útočníka Lauriho Korpikosskiho, ktorý utrpel nešpecifikované zranenie dolnej časti v druhej tretine. Do akcie sa nevrátil, no zranenie by ho nemalo vyradiť na dlhšie ako pár dní.
OilersObranca Kurtis Foster vynechal štvrtkový zápas proti St. Louis pre zranenie krku, ktoré utrpel v utorkovom stretnutí proti Nashvillu. V 69 dueloch tejto sezóny zaznamenal 18 bodov za šesť gólov a 12 asistencií.

24. 03.

DucksAnaheim aktivoval z listiny zranených hráčov brankára Jonasa Hillera, ktorý vynechal 15 duelov pre vyčerpanie. Hiller by mal vo štvrtok v Nashville kryť chrbát Rayovi Emerymu.
CanucksObranca Kevin Bieksa odohral v stredu svoj prvý zápas po vynechaní 15 duelov pre zlomeninu nohy. V stretnutí chýbal bývalý hráč Red Wings Mikael Samuelsson, ktorého trápia zranenia slabín a bedra.
Red WingsDetroit umiestnil brankára Chrisa Osgooda (slabiny) na listinu zranených hráčov a dúfa, že bude schopný hrať počas posledného víkendu základnej časti. Do prvého tímu bol z Grand Rapids (AHL) povolaný Joey MacDonald.
BlackhawksObranca Brian Campbell sa vrátil do zostavy v stredajšom zápase proti Floride. Vo svojom prvom zápase od zranenia nohy (8. marca) odohral len pár striedaní. Svoj debut v NHL zažil dvadsaťročný center Marcus Kruger, ktorý sa pripojil k tímu zo švédskeho Djurgardenu.
HurricanesKapitán Caroliny Eric Staal bude hrať pravdepodobne v piatok proti Tampe Bay. Staal, ktorého trápi zranenie dolnej časti tela, vynechal stredajší tréning a vynechá zrejme štvrtkový zápas. V piatkovom by však chýbať nemal.
Red WingsÚtočník Todd Bertuzzi v stredu vynechal svoj prvý zápas od svojho príchodu do Detroitu. Dôvodom jeho absencie v stretnutí proti Canucks bolo zranenie chrbta.

23. 03.

BruinsĽavý krídelník Milan Lucic strelil v utorkovom zápase po prvýkrát v kariére svoj 30. gól v sezóne. Stal sa prvým hráčom Bruins, ktorému sa to podarilo od sezóny 2008/09, v ktorej Phil Kessel vsietil 36 gólov.
HurricanesKapitán Caroliny Eric Staal nedokončil utorkový zápas proti Ottawe, ktorý opustil v tretej tretine. Tréner Paul Maurice však povedal, že to bolo len z preventívnych dôvodov a Staal by mal hrať aj v nasledujúcom zápase.
StarsDallas povolal do prvého tímu skúseného obrancu Brada Lukowicha, ktorý v utorok prežil pobyt na waiver listine. Tridsaťštyriročný obranca, ktorý so Stars vyhral v roku 1999 Stanley Cup, odohral za Texas (AHL) v tejto sezóne 67 zápasov.
PenguinsPittsburgh podpísal trojročnú nováčikovskú zmluvu s útočníkom Tomom Kuhnhacklom, ktorý bol v roku 2010 draftovaný Penguins z celkového 110. miesta. V aktuálnej sezóne hráva za Windsor v juniorskej OHL.
LightningTampa Bay podpísala dvojročnú vstupnú zmluvu s niekdajším brankárom Ferris State University Patom Nagleom, ktorý mal štatút nedraftovaného voľného hráča.

22. 03.

RangersObranca Marc Staal podľa newyorského nenastúpi v utorkovom stretnutí proti Panthers pre zatiaľ bližšie nešpecifikované zranenie, ktoré pravdepodobne utrpel v piatkovom zápase proti Canadiens, v ktorom strávil na ľade 25 minút a 19 sekúnd.
StarsĽavý krídelník Loui Erikson, ktorý sa lieči zo zranenia hornej časti tela, by mal podľa dallaského denníka Fort Worth Star začať trénovať už v utorok, a ak bude všetko v poriadku, v stredu by už mohol zasiahnuť do hry.
Maple LeafsMaple Leafs podpísali dvojročnú zmluvu s nádejným dvadsaťdvaročným útočníkom Tylerom Brennerom, ktorý strávil posledné tri roky v tíme NCCA Rochester Institute od Technology Tigers. Zvyšok sezóny strávi v AHL.
CanucksDaniel Sedin necestoval s tímom do Detroit, kde Canucks v stredu odohrajú duel proti miestnym Red Wings. Vo Vancouveri zostal pri svojej manželke, ktorá čaká tretie dieťa. Jeho štart v zápase je momentálne otázny.
PenguinsPravý krídelník Arron Asham sa vrátil do akcie po vynechaní 21 stretnutí pre otras mozgu. V zápase proti Detroitu chýbal center Mark Letestu, ktorého trápi nešpecifikované zranenie hornej časti tela.

21. 03.

Red WingsTréner Mike Babcock povedal, že si nie je istý, či bude Pavel Dacjuk schopný pre zranenie dolnej časti tela zasiahnuť do pondelkového zápasu proti Pittsburghu. O jeho štarte sa rozhodne po pondelkovom rozkorčuľovaní.
SenatorsObranca Sergej Gončar, ktorý predčasne opustil sobotný zápas proti Tampe Bay, utrpel podľa denník Ottawa Sun otras mozgu a desať zápasov pred koncom sezóny zrejme už na tohtosezónny návrat nepomyslí.
BlackhawksĽavý krídelník Patrick Sharp nedohral nedeľný zápas proti Phoenixu, ktorý opustil v prvej tretine po kolízii „koleno na koleno“ s obrancom Coyotes Rostislavom Kleslom. Stihol odohrať len necelých šesť minút.
CanadiensObranca Hal Gill sa vrátil do zostavy Canadiens po tom, čo vynechal posledné dve stretnutia pre chrípku. V zápase proti Minnesote odohral 18 minút a 10 sekúnd, počas ktorých nazbieral dva plusové body.
SabresObranca Steve Montador nehral v nedeľnom zápase proti Nashvillu pre nešpecifikované zranenie dolnej časti tela. V tomto ročníku odohral 65 duelov, v ktorých zaznamenal 22 bodov (5+17).

20. 03.

SharksÚtočník San Jose Logan Couture nedohral sobotňajší duel proti St. Louis pre zranenie pravej nohy, keď na začiatku druhej tretiny nešťastne spadol a narazil do mantinelu. Z ľadu mu museli pomôcť jeho spoluhráči. Dvadsaťjedenročný Kanaďan strávil na ľade sedem minút a štrnásť sekúnd.
StarsObranca Nicklas Grossman z Dallasu nedohral sobotňajší duel proti Flyers pre zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel v prvej dvadsaťminútovke. Na ľade strávil iba 76 sekúnd. V dueli sa zranil aj obranca Karlis Skrastins (neznáme zranenie). Stars dohrali zápas so štyrmi obrancami.
SenatorsObranca Ottawy Sergej Gončar nedohral zápas proti Tampe Bay po tom, čo v druhej tretine utrpel nešpecifikované zranenie hornej časti tela. V zápase odohral len sedem minút.
Blue JacketsObranca Columbusu Grant Clitsome opustil sobotný duel proti Minnesote v druhej tretine po tom, čo sa dostal do kolízie koleno na koleno s kapitánom Wild Mikkom Koivom.
WildObranca Wild Marco Scandella si zlomil prst v druhej tretine zápasu proti Columbusu a na ľade sa už neobjavil. Do prvého tímu bol po zápase povolaný Nate Prosser z Houstonu.

|< <   335 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Nemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalAž 14 expertov z 15 sa zhodlo na top favoritovi na Norrisovu trofej Ide do tuhého: Štyri tímy stále bojujú o jednu pozíciu! Bude v play-off druhý Slovák alebo pôjde na MS? NHL chce sťahovanie Coyotes zavŕšiť ešte pred play-off. Podarí sa to?Veľká nádej Canadiens sa pri debute presadila bleskovo. Dočká sa debutu ďalší mladík?Gajan vstúpil do play-off víťazne! Nemec viacbodový Obranca Nashvillu prekonal na poslednú chvíľu rekord NHL!McDavid sa vrátil a prepísal históriu NHL: Vyrovnal sa Gretzkému, Lemieuxovi a Orrovi! + videoO Prezidentskej trofeji je rozhodnuté. Rangers si vytvorili nové klubové rekordy!Canucks sa vráti opora ešte pred play-off!Generálny manažér Panthers sa dočkal povýšenia Černákova gólová bomba, Nemec končí, Slafkovský má už len jednu šancu. Ďalší tím je v play-offSlafkovský to poriadne dramatizuje. Už bude mať len jednu šancu! Až päť hráčov podpísalo v NHL nováčikovské zmluvySlovenský mladík zo zámoria ide zabojovať o MS v Česku i miesto na drafte Medzi hviezdami týždňa je aj Pospíšilov parťák z formácieV minulosti Slafkovského kritizoval, teraz tvrdí: Vyzerá ako oveľa iný hráč Top 5 pozitívnych príbehov Canadiens v sezóne: Na čele je Slafkovský!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies