Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 04.
kurzy
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Kanadský veterán mení NHL za EurópuPo tom, čo minulý ročník strávil v organizácii Edmontonu, sa útočník Colton Sceviour rozhodol v 33 rokoch vymeniť NHL za Európu – dohodol sa na ročnej zmluve so švajčiarskym klubom SC Bern. Sceviour zaznamenal dva góly a tri asistencie v 35 zápasoch v drese Oilers. Ďalších 22 odohral za Bakersfield v AHL. V nich strelil šesť gólov a pridal päť asistencií. V NHL dokopy odohral 535 zápasov so ziskom 156 bodov (66+90). Hrával aj za Dallas, Floridu a Pittsburgh.

13. 03.

BluesObranca Blues Nikita Nikitin opustil sobotňajší duel proti Detroitu (3:5) už v prvej tretine pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela. 24-ročný Rus odohral v dueli len 99 sekúnd.
SharksSan Jose Sharks podpísalo zmluvu s útočníkom Jamesem Livingstonem, ktorého kalifornský tím draftoval v roku 2008 v treťom kole zo 70. pozície. 21-ročný krídelník pôsobí v tejto sezóne v juniorskej OHL, kde oblieka dres tímu Plymouth Whalers.

12. 03.

StarsDo zostavy Dallasu sa v piatok proti Minnesote vrátil obranca Nicklas Grossman, ktorý vynechal predchádzajúcich jedenásť zápasov pre zranenie bedra. Pre zranenie dolnej časti tela opustil zápas krídelník Adam Burish už v druhej tretine.
AvalancheColoradu sa v piatkovom dueli proti Anaheimu zranili dvaja dôležití útočníci. Paul Stastny opustil zápas v tretej tretine pre zranenie chrbta, Milan Hejduk skončil pre zranenie ramena už v druhej tretine. V zápase sa navyše neobjavil obranca John-Michael Liles, ktorý má zranenú nohu.
OilersÚtočník Gilbert Brule sa vrátil do akcie Edmontonu v piatok proti Detroitu po tom, čo vynechal pre chrípku štyri zápasy. Na ľade strávil 14 a pol minúty.
SenatorsObranca Mark Borowiecki a tím Ottawa Senators sa dohodli na pomdinekach dvojročného nováčikovského kontraktu. 21-ročný Borowiecki bol Ottawou draftovaný v roku 2008 v 5. kole.

11. 03.

SharksObranca Dan Boyle vynechal pre zranenie hornej časti tela aj štvrtkový zápas proti Canucks, no do akcie by sa mohol vrátiť už v sobotnom zápase proti Rangers.
SenatorsObranca Sergej Gončar zaznamenal vo štvrtok asistenciu, ktorá bola jeho 500. v kariére. V NHL odohral 1053 stretnutí, v ktorých zaznamenal 709 bodov za 209 gólov a 500 asistencií.
PredatorsÚtočník Predators Mike Fisher odohral v tretej tretine len dve minúty a duel predčasne opustil. Tréner Trotz však povedal, že skúsený center bol v poriadku a pri vedení 3:0 sa mu rozhodol dať priestor pre oddych.

10. 03.

StarsCenter Brad Richards sa v stredu vrátil do akcie po tom, čo vynechal 10 zápasov pre otras mozgu, ktorý utrpel 13. februára v zápase proti Columbusu. Stars by mohli v piatok počítať už aj s obrancom Nicklasom Grossmanom (bedro), ktorý vynechal posledných 11 zápasov.
OilersStredný útočník Sam Gagner si porezal v stredajšom zápase proti Washingtonu ruku a z preventívnych dôvodov strávi noc v nemocnici vo Washingtone. V zápase stihol odohrať 15 minút a 12 sekúnd.
ThrashersHviezdny obranca Dustin Byfuglien vynechal stredajší zápas proti Caroline pre nešpecifikované zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel počas pondelkového tréningu.
BluesCenter Alexander Steen utrpel v druhej tretine stredajšieho zápasu proti Columbusu nešpecifikované zranenie dolnej časti tela. V stretnutí stihol odohrať 11 a pol minúty so ziskom jednej asistencie.
BlackhawksObranca Brian Campbell vynechal stredajší zápas proti Tampe Bay pre zranenie dolnej časti tela. Spomínaný zápas nedohral stredný útočník Dave Bolland, ktorý utrpel zranenie hornej časti tela.
Blue JacketsColumbus aktivoval z listiny zranených hráčov centra Derricka Brassarda, ktorý sa v stredu proti St. Louis vrátil do akcie po vynechaní ôsmich zápasoch pre zranenie ruky. V zápase odohral 19 a pol minúty. Zaznamenal asistenciu.

09. 03.

FlyersTím Philadelphia Flyers podpísal zmluvu s útočníkom Harrym Zolnierczykom z Brownovej univerzity a poslal ho do tímu Adirondack Phantoms z AHL.
OilersTím Edmonton Oilers sa dohodol na dvojročnom kontrakte s 22-ročným obrancom Taylorom Fedunom, ktorý sa pridá k tímu Oklahoma City Barons z AHL.
CoyotesObranca Rostislav Klesla opustil utorkový zápas proti Vancouveru v druhej tretine po tom, čo ho do tváre zasiahol puk. V tretej tretine sa vrátil na ľad, no odohral len jedno striedanie a po ňom už do hry nezasiahol.
SabresThomas Vanek, najproduktívnejší hráč Buffala, nezasiahol do utorkového zápasu proti Pittsburghu, pretože ho trápi chrípka. V tejto sezóne zaznamenal 55 bodov v 65 stretnutiach.
PenguinsPittsburgh privítal späť vo svojej zostave krídelníka Chris Kunitza, ktorý vynechal predchádzajúcich 13 stretnutí pre nešpecifikované zranenie. V utorok odohral proti Buffalu 16 minút.
BlackhawksObranca Duncan Keith sa v utorok vrátil do zostavy Blackhawks po tom, čo vynechal posledných 15 minút sobotného zápasu proti Torontu, v ktorom ho do pravej ruky zasiahol puk.

08. 03.

AvalancheDenník Denver Post informuje, že v utorok sa do brány Colorada, ktoré nastúpi proti Minnesote, postaví náš brankár Peter Budaj. Banskobystrický rodák odchytal v tejto sezóne 35 zápasov, z ktorých bolo 13 víťazných.
CapitalsObranca Mike Green v pondelok korčuľoval, ale zranenie hlavy (nebolo oficiálne klasifikované ako otras mozgu) ho stále ponecháva mimo zostavy na neurčitú dobu. „Stále nie som v 100% poriadku,“ povedal Green.
FlyersGenerálny manažér Paul Holmgren povedal, že chorý útočník Jeff Carter sa v pondelok cítil omnoho lepšie a mal by byť pripravený nastúpiť do utorkového zápasu proti Edmontonu.
PredatorsPatrik Hornqvist vynechal pondelkový tréning, pretože ho trápi choroba. Jeho štart v utorkovom zápase proti Sharks je otázny, ale viac by sa malo vedieť po utorkovom dopoludňajšom rozkorčuľovaní.
LightningObranca Randy Jones opustil predčasne pondelkový zápas proti Washingtonu, keď utrpel nešpecifikované zranenie dolnej časti tela. V akcii stihol stráviť šesť minút a 20 sekúnd.
BlackhawksObranca Duncan Keith (ruka/prst) vynechal pondelkový tréning Chicaga, no v zostave Blackhawks by v utorkovom zápase proti Predators nemal chýbať.

07. 03.

SabresPravý krídelník Patrick Kaleta opustil nedeľný zápas na konci druhej tretiny po tom, čo ho do kolena trafila tvrdá strela súpera. Tréner Lindy Ruff povedal, že röntgen bol negatívny a jedná sa len o pomliaždeninu.
CanucksĽavý krídelník Mason Raymond si poranil rameno počas nedeľného zápasu proti Anaheimu, no tréner Vigneault si nemyslí, že sa jedná o vážne zranenie. Raymond stihol v stretnutí odohrať osem minút a 23 sekúnd.
PanthersObranca Alexander Sulzer vynechal nedeľný zápas proti Washingtonu pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v sobotu proti Atlante. Jeho miesto v zostave zaplátal Clay Wilson, ktorého Panthers povolali z Rochesteru (AHL).

|< <   337 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Nemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalAž 14 expertov z 15 sa zhodlo na top favoritovi na Norrisovu trofej Ide do tuhého: Štyri tímy stále bojujú o jednu pozíciu! Bude v play-off druhý Slovák alebo pôjde na MS? NHL chce sťahovanie Coyotes zavŕšiť ešte pred play-off. Podarí sa to?Veľká nádej Canadiens sa pri debute presadila bleskovo. Dočká sa debutu ďalší mladík?Gajan vstúpil do play-off víťazne! Nemec viacbodový Obranca Nashvillu prekonal na poslednú chvíľu rekord NHL!McDavid sa vrátil a prepísal históriu NHL: Vyrovnal sa Gretzkému, Lemieuxovi a Orrovi! + videoO Prezidentskej trofeji je rozhodnuté. Rangers si vytvorili nové klubové rekordy!Canucks sa vráti opora ešte pred play-off!Generálny manažér Panthers sa dočkal povýšenia Černákova gólová bomba, Nemec končí, Slafkovský má už len jednu šancu. Ďalší tím je v play-offSlafkovský to poriadne dramatizuje. Už bude mať len jednu šancu! Až päť hráčov podpísalo v NHL nováčikovské zmluvySlovenský mladík zo zámoria ide zabojovať o MS v Česku i miesto na drafte Medzi hviezdami týždňa je aj Pospíšilov parťák z formácieV minulosti Slafkovského kritizoval, teraz tvrdí: Vyzerá ako oveľa iný hráč Top 5 pozitívnych príbehov Canadiens v sezóne: Na čele je Slafkovský!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies