Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Colorado predlžilo zmluvu s kanadským útočníkom Útočník Shane Bowers podpísal s tímom Colorado Avalanche nový ročný dvojcestný kontrakt, ktorý mu vynesie 750 000 amerických dolárov na úrovni NHL. V nej si ešte nikdy nezahral. Dvadsaťtriročný Kanaďan bol draftovaný v roku 2017 už v prvom kole, keď si ho z 28. miesta vybrala Ottawa. Nováčikovskú zmluvu podpisoval s Coloradom v roku 2019. Vlani odohral v AHL 37 zápasov, v ktorých strelil šesť gólov a pridal tri asistencie.

08. 03.

FlyersGenerálny manažér Paul Holmgren povedal, že chorý útočník Jeff Carter sa v pondelok cítil omnoho lepšie a mal by byť pripravený nastúpiť do utorkového zápasu proti Edmontonu.
PredatorsPatrik Hornqvist vynechal pondelkový tréning, pretože ho trápi choroba. Jeho štart v utorkovom zápase proti Sharks je otázny, ale viac by sa malo vedieť po utorkovom dopoludňajšom rozkorčuľovaní.
LightningObranca Randy Jones opustil predčasne pondelkový zápas proti Washingtonu, keď utrpel nešpecifikované zranenie dolnej časti tela. V akcii stihol stráviť šesť minút a 20 sekúnd.
BlackhawksObranca Duncan Keith (ruka/prst) vynechal pondelkový tréning Chicaga, no v zostave Blackhawks by v utorkovom zápase proti Predators nemal chýbať.

07. 03.

SabresPravý krídelník Patrick Kaleta opustil nedeľný zápas na konci druhej tretiny po tom, čo ho do kolena trafila tvrdá strela súpera. Tréner Lindy Ruff povedal, že röntgen bol negatívny a jedná sa len o pomliaždeninu.
CanucksĽavý krídelník Mason Raymond si poranil rameno počas nedeľného zápasu proti Anaheimu, no tréner Vigneault si nemyslí, že sa jedná o vážne zranenie. Raymond stihol v stretnutí odohrať osem minút a 23 sekúnd.
PanthersObranca Alexander Sulzer vynechal nedeľný zápas proti Washingtonu pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v sobotu proti Atlante. Jeho miesto v zostave zaplátal Clay Wilson, ktorého Panthers povolali z Rochesteru (AHL).
SabresBrankár Ryan Miller, ktorý štartoval v posledných deviatich zápasoch a v 39 z posledných 41 dueloch, nebol súčasťou zostavy v nedeľnom zápase. Jednotkou bol Jhonas Enroth, ktorému robil náhradníka Patrick Lalime.
DevilsPravý krídelník New Jersey David Clarkson a jeho manželka sa stali v piatok rodičmi dcérky McKinnley. Dvadsaťšesťročný rodák z Toronta v tejto sezóne zaznamenal 9 gólov a 4 asistencie v 26 zápasoch.

06. 03.

BruinsKrídelník Bostonu Mark Recchi odohral v sobotu proti Penguin svoj 1636. zápas v NHL, čím sa v historických tabuľkách dostal na šieste miesto pred Scotta Stevensa. 43-ročný Recchi získal v tejto sezóne 42 bodov (11+31) v 64 zápasoch.
Red WingsObranca Nicklas Lidström z Detroitu získal v sobotu proti Phoenixu (4:5 SN) dve asistencie a na svojom konte má momentálne 1100 kanadských bodov (250+850). Pred ním to dokázali len piati obrancovia. Na dosiahnutie tejto méty potreboval odohrať 1478 duelov.
CanucksRoberto Luongo z Vancouveru sa v sobotu stal 25. brankárom, ktorý v NHL zaznamenal 300 víťazstiev. Stalo sa tak v dueli proti Los Angeles (3:1). Kanadský gólman odchytal v kanadsko-americkej NHL 662 duelov.
LightningKapitán Tampy Bay Vincent Lecavalier sa po vynechaní štvrtkového duelu proti Bostonu pre nešpecifikovaném problémy v strednej časti tela vrátil v sobotu do akcie. V zápase proti Montrealu (2:4) odohral 21 a pol minúty a strelil jeden gól.
CanadiensObranca Jaroslav Špaček, ktorý v sobotu podstúpil artroskopickú operáciu kolena, by sa mal vrátiť do zostavy o Montrealu o tri až päť týždňov. „Je veľmi dobré, že môže nastúpiť ešte pred koncom základnej časti,“ povedal tréner Canadiens Jacques Martin pre Montreal Gazette.
BruinsCenter Patrice Bergeron z Bostonu vynechal z osobných dôvodov sobotňajší duel proti Pittsburghu. K tímu by sa mal pripojiť v pondelok. V sobotu nenastúpil za Bruins ani obranca Steven Kampfer, ktorý utrpel nešpecifikované zranenie.
SharksBrankár Antero Nittymäki bol tímom San Jose Sharks aktivovaný z listiny zranených hráčov po tom, čo nechytal pre zranenie slabín od 13. januára. Fínsky gólman odchytal za Sharks 22 zápasov s bilanciou 12-6-3.
WildÚtočník Minnesoty Cal Clutterbuck bude pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v utorok proti Islanders, kedy ho zozadu napadol Trevor Gillies, mimo hry niekoľko dní.
BluesObranca Blues Roman Polák vynechal pre zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel vo štvrtok proti Capitals, sobotňajší duel proti Islanders. V zostave St. Louis ho nahradil Ian Cole, ktorý bol povolaný z farmy.
ThrashersTím Atlanta Thrashers aktivoval pred sobotňajším duelom proti Floride z listiny zranených hráčov centra Alexandra Burmistrova po tom, čo vynechal osem zápasov pre zranenie chodidla. Proti Panthers odohral viac ako dvanásť minút.
FlyersSkúsený obranca Kimmo Timonen strelil v sobotu proti Buffalu svoj jubilejný 100. gól v NHL. Túto métu pred ním dosiahlo len kvarteto fínskych bekov. Opora Flyers odohrala v NHL už 876 stretnutí, v ktorých získala 455 bodov.

05. 03.

DucksPravý krídelník Teemu Selanne strelil v piatok proti Stars svoj 400. gól v drese Anaheimu. Okrem neho zaznamenal z aktívnych hráčov aspoň 400 gólov v jednom tíme len kapitán Flames Jarome Iginla (468).
FlamesÚtočníci Calgary Brendan Morrison a Mikael Bäcklund vynechali piatkový zápas proti Columbusu. Morrisona trápi zranenie kolena, Bäcklund má chrípku.
DucksĽavý krídelník Ducks Jason Blake vynechal piatkový zápas proti Dallasu pre zranenie pravej ruky, ktoré utrpel v stredu proti Red Wings. Na ľade strávil skoro deväť a pol minúty.
Blue JacketsCenter Columbusu Samuel Pahlsson odohral v piatok proti Flames svoj 700. zápas v kanadsko-americkej NHL. Skúsený 33-ročný Švéd doposiaľ zaznamenal 177 kanadských bodov (62+115). V minulosti hral v Bostone, Anaheime a Chicagu.
RangersObranca Rangers Steve Eminger odohral v piatok proti Senators svoj jubilejný 400. duel v NHL. K výhre 4:1 prispel jednou asistenciou. Eminger v minulosti hral za Washington, Philadelphiu, Tampu Bay, Floridu a Anaheim. Doposiaľ nazbieral 91 bodov (17+74).

04. 03.

LightningTampa Bay sa musela vo štvrtok proti Bostonu zaobísť bez kapitána Vincenta Lecavaliera, ktorý má nešpecifikované problémy v strednej časti tela. V tejto sezóne strelil 15 gólov, sedem v posledných 10 dueloch.
RangersObranca Marc Staal (koleno) a ľavý krídelník Ruslan Fedotenko (rameno) sa vo štvrtok vrátili do zostavy Rangers. V zápase proti Minnesote utrpel zranenie kolena obranca Ryan McDonagh, no tréner John Tortorella verí, že sa nejedná o vážne poranenie.
IslandersÚtočník Trevor Gillies bude mať v piatok osobné stretnutie s disciplinárnou komisiou, ktorá ho plánuje potrestať za bodyček na Cala Clutterbucka v stredajšom zápase proti Minnesote. Ak si NHL hráča zavolá na „koberček“, väčšinou sa jedná o dlhšiu suspendáciu.
Red WingsŠvédsky krídelník Johan Franzen nestrelil gól už v 14 zápasoch v rade po svojom päťgólovom výkone v zápase proti Ottawe (2. februára). V doterajšom priebehu ročníku strelil spolu 26 gólov.
CoyotesStredný útočník Eric Belanger odohral vo štvrtok proti Los Angeles svoj jubilejný 700. zápas v NHL. Počas kariéry obliekal dresy Los Angeles, Caroliny, Atlanty, Minnesoty, Washingtonu a Phoenixu. Strelil 130 gólov a pridal 196 asistencií.

|< <   338 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies