Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Colorado predlžilo zmluvu s kanadským útočníkom Útočník Shane Bowers podpísal s tímom Colorado Avalanche nový ročný dvojcestný kontrakt, ktorý mu vynesie 750 000 amerických dolárov na úrovni NHL. V nej si ešte nikdy nezahral. Dvadsaťtriročný Kanaďan bol draftovaný v roku 2017 už v prvom kole, keď si ho z 28. miesta vybrala Ottawa. Nováčikovskú zmluvu podpisoval s Coloradom v roku 2019. Vlani odohral v AHL 37 zápasov, v ktorých strelil šesť gólov a pridal tri asistencie.

06. 03.

BluesObranca Blues Roman Polák vynechal pre zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel vo štvrtok proti Capitals, sobotňajší duel proti Islanders. V zostave St. Louis ho nahradil Ian Cole, ktorý bol povolaný z farmy.
ThrashersTím Atlanta Thrashers aktivoval pred sobotňajším duelom proti Floride z listiny zranených hráčov centra Alexandra Burmistrova po tom, čo vynechal osem zápasov pre zranenie chodidla. Proti Panthers odohral viac ako dvanásť minút.
FlyersSkúsený obranca Kimmo Timonen strelil v sobotu proti Buffalu svoj jubilejný 100. gól v NHL. Túto métu pred ním dosiahlo len kvarteto fínskych bekov. Opora Flyers odohrala v NHL už 876 stretnutí, v ktorých získala 455 bodov.

05. 03.

DucksPravý krídelník Teemu Selanne strelil v piatok proti Stars svoj 400. gól v drese Anaheimu. Okrem neho zaznamenal z aktívnych hráčov aspoň 400 gólov v jednom tíme len kapitán Flames Jarome Iginla (468).
FlamesÚtočníci Calgary Brendan Morrison a Mikael Bäcklund vynechali piatkový zápas proti Columbusu. Morrisona trápi zranenie kolena, Bäcklund má chrípku.
DucksĽavý krídelník Ducks Jason Blake vynechal piatkový zápas proti Dallasu pre zranenie pravej ruky, ktoré utrpel v stredu proti Red Wings. Na ľade strávil skoro deväť a pol minúty.
Blue JacketsCenter Columbusu Samuel Pahlsson odohral v piatok proti Flames svoj 700. zápas v kanadsko-americkej NHL. Skúsený 33-ročný Švéd doposiaľ zaznamenal 177 kanadských bodov (62+115). V minulosti hral v Bostone, Anaheime a Chicagu.
RangersObranca Rangers Steve Eminger odohral v piatok proti Senators svoj jubilejný 400. duel v NHL. K výhre 4:1 prispel jednou asistenciou. Eminger v minulosti hral za Washington, Philadelphiu, Tampu Bay, Floridu a Anaheim. Doposiaľ nazbieral 91 bodov (17+74).

04. 03.

LightningTampa Bay sa musela vo štvrtok proti Bostonu zaobísť bez kapitána Vincenta Lecavaliera, ktorý má nešpecifikované problémy v strednej časti tela. V tejto sezóne strelil 15 gólov, sedem v posledných 10 dueloch.
RangersObranca Marc Staal (koleno) a ľavý krídelník Ruslan Fedotenko (rameno) sa vo štvrtok vrátili do zostavy Rangers. V zápase proti Minnesote utrpel zranenie kolena obranca Ryan McDonagh, no tréner John Tortorella verí, že sa nejedná o vážne poranenie.
IslandersÚtočník Trevor Gillies bude mať v piatok osobné stretnutie s disciplinárnou komisiou, ktorá ho plánuje potrestať za bodyček na Cala Clutterbucka v stredajšom zápase proti Minnesote. Ak si NHL hráča zavolá na „koberček“, väčšinou sa jedná o dlhšiu suspendáciu.
Red WingsŠvédsky krídelník Johan Franzen nestrelil gól už v 14 zápasoch v rade po svojom päťgólovom výkone v zápase proti Ottawe (2. februára). V doterajšom priebehu ročníku strelil spolu 26 gólov.
CoyotesStredný útočník Eric Belanger odohral vo štvrtok proti Los Angeles svoj jubilejný 700. zápas v NHL. Počas kariéry obliekal dresy Los Angeles, Caroliny, Atlanty, Minnesoty, Washingtonu a Phoenixu. Strelil 130 gólov a pridal 196 asistencií.
CapitalsWashington, ktorý nemôže počítať so zraneným brankárom Simeonom Varlamovom (koleno), povolal z Hershey (AHL) brankára Bradena Holtbyho a naspäť na farmu poslal brankára Todda Forda.

03. 03.

SenatorsDaniel Alfredsson ešte nevylúčil svoj tohtosezónny návrat. Kapitán Ottawy nehral od 7. februára pre problémy s chrbtom, no verí, že si ešte pár zápasov v tejto sezóne zahrá. Minimálne by mu to pomohlo pri rozhodnutí, či podstúpi v lete operáciu.
DevilsKrídelník New Jersey Zach Parise, ktorý 2. novembra podstúpil operáciu pravého kolena, dostal od doktorov povolenie začať zľahka korčuľovať. Do akcie by sa mohol vrátiť ešte do konca základnej časti.
SharksBrankár Antero Niittymaki dúfa, že sa do akcie bude môcť vrátiť už koncom tohto týždňa. Fínsky brankár nechytal od 13. januára, kedy utrpel zranenie slabín. Počas jeho absencie ho spoľahlivo zastúpil Antti Niemi.
FlyersObranca Chris Pronger, ktorý mal zranené predlaktie, by sa mal vrátiť do zostavy Flyers vo štvrtkovom stretnutí proti Torontu. Zranenie utrpel 24. februára v zápase proti Islanders.
PenguinsObranca Paul Martin a útočník Tyler Kennedy sa v stredu proti Torontu vrátili po zraneniach do zostavy Penguins. Martin nehral od 20. februára pre zranenie hornej časti tela, Kennedy od 25. februára pre zranenie dolnej časti tela.

02. 03.

SabresObranca Tyler Myers strelil svoj 10. gól v sezóne a spolu s Jordanom Leopoldom (10) vytvorili prvý defenzívny pár Sabres od ročníku 1989/90, v ktorom každý hráč strelil viac ako 10 gólov. Naposledy to dokázali Phil Housley (21) a Doug Bodger (12).
HurricanesObranca Jay Harrison sa vrátil v utorok do zostavy Hurricanes po tom, čo vynechal jeden zápas pre chorobu. V akcii strávil 15 minút a 17 sekúnd. Derek Joslin bol zdravým náhradníkom.
SenatorsČeský obranca Filip Kuba odohral v utorok proti Bostonu svoj 700. zápas základnej časti. Svoju premiéru v NHL zažil počas sezóny 1998/99 v drese Floridy. Obliekol aj dres Minnesoty a Tampy Bay. Zaznamenal 61 gólov 223 asistencií.
SharksSharks umiestnili pred utorkovým zápasom na listinu zranených hráčov útočníka Scotta Nichola a obrancu Kenta Huskinsa, no v stretnutí proti Coloradu im chýbali aj obranca Dan Boyle a útočník Ben Eagers. Všetci štyri majú zranenia v hornej časti tela.

01. 03.

CapitalsHlavný tréner Capitals Bruce Boudrea v pondelok povedal, že obranca Mike Green pre zranenie hlavy pravdepodobne vynechá minimálne jeden týždeň. Wahsington v pondelok získal obrancu Dennisa Widemana.

28. 02.

Maple LeafsToronto stratilo brankára Jamesa Reimera pre zranenie, ktoré utrpel začiatkom druhej tretiny. V bráne ho nahradil Jean-Sebastien Giguere, ktorý nechytal od 16. februára. Reimer zápas opustil s 18 zákrokmi.
BlackhawksObranca Jordan Hendry opustil na začiatku tretej tretiny nedeľný zápas proti Phoenixu po tom, čo ho tvrdo narazil na mantinel Shane Doan. Tréner Joel Quenneville informoval, že Hendry utrpel zranenie dolnej časti tela.
Blue JacketsObranca Anton Stralman opustil v prvej tretine po piatich striedaniach nedeľný duel proti Nashvillu pre zranenie dolnej časti tela a do akcie sa už nevrátil. Stihol odohrať štyri minúty a 29 sekúnd.
BluesCenter Vladimír Sobotka sa nevrátil späť do zápasu po tom, čo ho v prvej tretine trafila do nohy strela z hokejky Jaromeho Iginlu. V akcii stihol stráviť dva minúty a 34 sekúnd.
PanthersÚtočník Rostislav Olesz bol umiestnený na listinu zranených hráčov po tom, čo v piatok proti Atlante utrpel zranenie kolena. Chris Higgins si v tom zápase zranil palec a bude mimo hry neurčitú dobu. Z Rochestru (AHL) boli povolaní útočníci Kenndal McArdle a Hugh Jessiman.
ThrashersBrankár Ondřej Pavelec nebol súčasťou zostavy Thrashers v nedeľnom zápase po tom, čo nedochytal piatkový duel proti Floride. Chrisovi Masonovi kryl chrbát Drew MacIntyre, ktorý bol povolaný z Chicaga (AHL).

|< <   339 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Flyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Top 5 nováčikov, ktorí by mohli mať v play-off najväčší vplyv Slovenský brankár prešiel najkratšiu cestu k postupu, pre útočníka sezóna končíAké plány majú Penguins v lete so svojím bránkoviskom?Veľký návrat: Lindy Ruff sa vracia do tímu, v ktorom tvoril rekordyĎalšia posila Slovenska z NHL je potvrdená. Švajčiari ich hlásia hneď niekoľko!Matthews zavelil k vyrovnaniu, žiarili aj McDavid či Hyman. Dalo Vegas facku fair-play?Video: Kyle MacLean vs. Stefan Noesen (bitka) „Šokujúca“ novinka: Obhajcovi titulu sa v prvom zápase play-off vráti hviezdaSlafkovského útok bol jeden z najlepších v NHL. Za sebou nechal aj útoky superhiezdMešár s Dvorským na MS nedávajú zmysel. Ich čas príde, hovoria majstri sveta V hre o Calderov pohár bude viacero Slovákov. V základnej časti im kraľovali Studenič s Regendom Mešára teraz čaká tvrdá konkurencia. Toto bude pre neho múdre, ak chce zlepšiť šance na úspech Slafkovského útok patrí medzi tri pozitíva budúcej sezóny. Spomína sa aj Mešár Slovensko má ďalšiu posilu zo zámoria! V tejto sezóne si zahrala aj v NHLZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies