Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Colorado predlžilo zmluvu s kanadským útočníkom Útočník Shane Bowers podpísal s tímom Colorado Avalanche nový ročný dvojcestný kontrakt, ktorý mu vynesie 750 000 amerických dolárov na úrovni NHL. V nej si ešte nikdy nezahral. Dvadsaťtriročný Kanaďan bol draftovaný v roku 2017 už v prvom kole, keď si ho z 28. miesta vybrala Ottawa. Nováčikovskú zmluvu podpisoval s Coloradom v roku 2019. Vlani odohral v AHL 37 zápasov, v ktorých strelil šesť gólov a pridal tri asistencie.

28. 02.

Maple LeafsToronto stratilo brankára Jamesa Reimera pre zranenie, ktoré utrpel začiatkom druhej tretiny. V bráne ho nahradil Jean-Sebastien Giguere, ktorý nechytal od 16. februára. Reimer zápas opustil s 18 zákrokmi.
BlackhawksObranca Jordan Hendry opustil na začiatku tretej tretiny nedeľný zápas proti Phoenixu po tom, čo ho tvrdo narazil na mantinel Shane Doan. Tréner Joel Quenneville informoval, že Hendry utrpel zranenie dolnej časti tela.
Blue JacketsObranca Anton Stralman opustil v prvej tretine po piatich striedaniach nedeľný duel proti Nashvillu pre zranenie dolnej časti tela a do akcie sa už nevrátil. Stihol odohrať štyri minúty a 29 sekúnd.
BluesCenter Vladimír Sobotka sa nevrátil späť do zápasu po tom, čo ho v prvej tretine trafila do nohy strela z hokejky Jaromeho Iginlu. V akcii stihol stráviť dva minúty a 34 sekúnd.
PanthersÚtočník Rostislav Olesz bol umiestnený na listinu zranených hráčov po tom, čo v piatok proti Atlante utrpel zranenie kolena. Chris Higgins si v tom zápase zranil palec a bude mimo hry neurčitú dobu. Z Rochestru (AHL) boli povolaní útočníci Kenndal McArdle a Hugh Jessiman.
ThrashersBrankár Ondřej Pavelec nebol súčasťou zostavy Thrashers v nedeľnom zápase po tom, čo nedochytal piatkový duel proti Floride. Chrisovi Masonovi kryl chrbát Drew MacIntyre, ktorý bol povolaný z Chicaga (AHL).
CoyotesĽavý krídelník Coyotes Ray Whitney sa v nedeľu vrátil do akcie po tom, čo vynechal tri zápasy pre zranenie dolnej časti tela. Adrian Aucoin sa vrátil po päťzápasovej absencii spôsobenej zranením dolnej časti tela.

27. 02.

Red WingsÚtočník Mike Modano sa po vynechaní 41 stretnutí pre zranenie zápästia vrátil v sobotu proti Buffalu du zostavy Red Wings. Na ľade strávil viac ako trinásť minút a nazbieral štyri strely. Do zostavy Red Wings sa vrátil aj forward Valtteri Filppula, ktorý vynechal osem zápase pre zranenie kolena. V dueli odohral 16 a pol minúty.
BlackhawksKanadská televízna spoločnosť TSN v piatok informovala, že obranca Brent Seabrook je blízko k podpisu novej päťročnej zmluvy s Chicagom. Dvadsaťpäťročný kanadský bek, ktorý v minulej sezóne získal olympijské zlato i Stanley Cup, odohral v tomto ročníku 61 stretnutí, v ktorých nazbieral 33 bodov (4+29).
SabresObranca Buffala Jordan Leopold vynechal v sobotu pre zranenie hornej časti svoj prvý tohtosezónny duel. 30-ročný Američan je so ziskom 33 bodov najproduktívnejším bekom Sabres.
KingsSkúsený 35-ročný krídelník LA Kings Ryan Smyth získal v sobotu proti Coloradu jubilejnú 400. asistenciu. Na dosiahnutie tejto méty potreboval odohrať 1049 duelov.
FlyersÚtočník Flyers Scott Hartnell získal v sobotu dve asistencie a dostal sa na métu 400 kanadských bodov. V NHL doteraz odohral 742 duelov.

26. 02.

FlyersObranca Philadelphie Chris Pronger sa pravdepodobne pripojí k tímu v sobotňajšom zápase proti Senators, ale je otázne, či zasiahne aj do hry. 36-ročný bek musel odísť z ľadu po tom, čo ho trafil puk do pravého zápästia na začiatku tretej tretiny štvrtkového zápasu proti Islanders. GM Flyers Paul Holmgren povedal, že vyšetrenia síce nepreukázali zlomeninu, ale v piatok sa na tréningu neobjavil.
RangersObranca Rangers Marc Staal vynechal piatkový duel proti Capitals pre zranenie ľavého kolena, ktoré utrpel v utorok proti Caroline, keď ho bodyčekoval jeho brat Eric. Do zostavy sa v piatok vrátil útočník Ruslan Fedotenko, ktorý vynechal štrnásť zápasov po tom, čo si zranil rameno a absolvoval apendektómiu.
SharksObranca Dan Boyle vynechal v piatok prvý duel v tomto ročníku po tom, čo v stredajšom zápase proti Penguins(3:2 PP) utrpel zranenie hornej časti tela. V 62 dueloch získal 37 bodov (6+31).
SenatorsÚtočník Ottawy Chris Neil vynechal piatkový zápas proti Buffalo (2:4) pre zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel v stredajšom dueli proti Floride Panthers.
LightningPre zranenie dolnej časti tela nehral obranca Tampy Bay Mattias Ohlund v piatok proti New Jersey (2:1). Skúsený Švéd v tomto ročníku odohral 52 duelov, v ktorých získal päť bodov za päť asistencií.
HurricanesKrídelník Caroliny Erik Cole odohral v piatok proti Pittsburghu svoj jubilejný 600. duel v NHL a zaznamenal v ňom dva kanadské body (1+1). Doposiaľ nazbieral 377 bodov (176+201). V minulosti hral za Edmonton.

25. 02.

BlackhawksObranca Niklas Hjalmarsson odohral len tri minúty v tretej tretine štvrtkového zápasu proti Nashvillu. Tréner Joel Quenneville informoval, že utrpel zranenie hornej časti tela, ktorého závažnosť bude známa po vyšetrení.
FlyersÚtočník Philadelphie Nikolaj Žerdev absolvoval po pobyte na waiver listiny dopoludňajší tréning Flyers a generálny manažér Paul Holmgren povedal, že ho neplánuje poslať do farmárskeho tímu.
BluesObranca St. Louis Nikita Nikitin opustil predčasne štvrtkový zápas proti Vancouveru, keď v prvej tretine utrpel nešpecifikované zranenie dolnej časti tela. V zápase stihol odohral štyri minúty a 45 sekúnd.
PredatorsObranca Nashvillu Ryan Suter sa vo štvrtkovom zápase proti Chicagu vrátil do akcie po tom, čo vynechal jeden zápas pre zranenie hornej časti tela. V zápase odohral 25 minút a 10 sekúnd.

24. 02.

PenguinsObranca Brooks Orpik bude Pittsburghu chýbať minimálne do konca základnej časti NHL po tom, čo si zranil ruku pri blokovaní strely Patricka Marleaua v stredajšom dueli so San Jose Sharks (2:3 SN). Tridsaťročný rodák zo San Francisca odohral v tomto ročníku 56 stretnutí s jedným presným zásahom a 11 prihrávkami.
FlyersSean O´Donnell, ktorý si zranil ľavé koleno v prvej tretine nedeľňajšieho zápasu proti New York Rangers, by už mal nastúpiť vo štvrtkovom stretnutí na domácom ľade proti Islanders. Tridsaťdeväťročný skúsený obranca zaznamenal v 59 dueloch v tejto sezóny jeden presný zásah a 11 asistencií.
DucksAnaheim povolal pred stredajším zápasom do prvého tímu brankára Raya Emeryho. Do tímu Syracuse Crunch (AHL) putoval brankár Timo Pielmeier. V stretnutí proti Kings chýbal kapitán Ryan Getzlaf, ktorému sa narodil syn Ryder James.
KingsLos Angeles aktivovalo z listiny zranených hráčov útočníka Marca Sturma, ktorý štartoval v stredajšom zápase proti Ducks po 13 vynechaných zápasoch pre zranenie dolnej časti tela. V akcii strávil takmer 17 minút.
AvalancheObranca John-Michael Liles zaznamenal v stredajšom zápase svoju 200. asistenciu v kariére, čím sa pripojil k Adamovi Footeovi (203), ktorý ako jediný obranca Avalanche dosiahol na tento míľnik.
StarsDallas aktivoval z listiny zranených hráčov útočníkov Krysa Barcha a Adama Burrisha. Obaja hráči vynechali osem zápasov po tom, čo utrpeli zranenia tváre v bitkami naplnenom zápase proti Bostonu, ktorý sa odohral 3. februára.
NHLBývalý obranca Mathieu Schneider sa pripojil k hráčskej asociácii NHL ako špeciálny asistent. Schneider, ktorý ukončil kariéru minulý rok po 20 rokoch v lige, bude pracovať s výkonným riaditeľom Donom Fehrom.

23. 02.

AvalancheBrankár Brian Elliot nastúpi v stredu proti Edmontonu na svoj prvý duel v drese Colorada po tom, čo ho denverský klub získal minulý týždeň z Ottawy. 25-ročný Kanaďan v tejto sezóne odchytal 43 dueloch s bilanciou 13-19-8. V troch zápasoch vychytal shutout.

|< <   340 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies