Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Colorado predlžilo zmluvu s kanadským útočníkom Útočník Shane Bowers podpísal s tímom Colorado Avalanche nový ročný dvojcestný kontrakt, ktorý mu vynesie 750 000 amerických dolárov na úrovni NHL. V nej si ešte nikdy nezahral. Dvadsaťtriročný Kanaďan bol draftovaný v roku 2017 už v prvom kole, keď si ho z 28. miesta vybrala Ottawa. Nováčikovskú zmluvu podpisoval s Coloradom v roku 2019. Vlani odohral v AHL 37 zápasov, v ktorých strelil šesť gólov a pridal tri asistencie.

31. 12.

ThrashersÚtočník Evander Kane vynechal štvrtkový zápas proti Bruins po tom, čo v utorkovom zápase utrpel nešpecifikované zranenie. Center Nik Antropov vo štvrtok vynechal už štvrtý duel pre zranenie dolnej časti tela.
LightningPavel Kubina vytvoril nový rekord obrancu Lightning, keď vo štvrtok strelil 67. gól v drese Tampy Bay. Predtým zdieľal rekord s Danom Boyleom. Do zostavy Bolts sa vo štvrtok vrátil obranca Randy Jones, ktorý vynechal jeden zápas pre zranenie hornej časti tela.
Blue JacketsColumbus aktivoval z listiny zranených hráčov centra Dereka MacKenzieho, ktorý však vo štvrtok proti Torontu nenastúpil. Vynechal tak už svoj deviaty duel od utrpenia zranenie dolnej časti tela.
WildTréner Todd Richards očakáva, že Marek Židlický pár zápasov vynechá po tom, čo utrpel zranenie ramena. Tím ešte nevydal konkrétnejší dátum jeho očakávaného návratu.

30. 12.

StarsObranca Nicklas Grossman a útočník Tom Wandell sa v stredu proti Detroitu vrátili do zostavy Dallasu. Obaja spomínaní hráči vynechali dva zápasy pre chrípku.
HurricanesCarolina nastúpila v stredu proti Ottawe (4:0) bez dvoch fínskych hráčov. Obranca Joni Pitkänen nehral pre zranenie dolnej časti tela, útočník Jussi Jokinen vynechal zápas pre zranenie hornej časti tela.
CoyotesČeský útočník Martin Hanzal z Phoenixu vynechal stredajší duel proti Los Angeles. Dôvodom je zranenie hornej časti tela. Proti „kráľom“ nastúpil v drese Coyotes aj Brett MacLean, ktorý bol povolaný z AHL. V premiérovom dueli v NHL strelil jeden gól, ktorý mal prívlastok „víťazný“.
SharksSan Jose sa muselo v zápase proti Minnesote zaobísť bez Joea Pawelskiho a Torreyho Mitchella. Obaja majú zranenie dolnej časti tela. Z tímu Worcester Sharks (AHL) bol povolaný krídelník Brandon Mashinter, ktorý odohral svoj prvý zápas v NHL. Na ľade strávil 7 minút a 17 sekúnd.

29. 12.

BlackhawksKapitán Chicaga Jonathan Toews utrpel v utorok proti St. Louis počas prvej tretiny nešpecifikované zranenie hornej časti tela a v ďalšom priebehu zápasu sa už na ľade neobjavil. Joel Quenneville, tréner Blackhawks, povedal, že viac o jeho stave bude známe v stredu.
OilersRyan Whitney, obranca Oilers, si zranil svoj pravý členok skoro v prvej tretine a v ďalších minútach sa už na ľade neobjavil. V zápase odohral len tri minúty a 48 sekúnd. Ďalší obranca „olejárov“ Jeff Petry odohral svoj prvý zápas v NHL. Na ľade strávil takmer 22 minút a nazbieral tri mínusové body. Do akcie sa vrátil útočník Aleš Hemský, ktorý vynechal desať zápasov pre zranenie slabín.
DucksKapitán Ducks Ryan Getzlaf dostal v druhej tretine zápasu proti Phoenixu pukom do tváre a do hry sa už nevrátil. Tímoví lekári povedali, že Getzlaf má tržnú ranu nad okom a hoci sa cítil dobre, v tretej tretine nenastúpil. Na ľade strávil deväť minút a 19 sekúnd.
SabresObranca Tyler Myers z Buffala vynechal pre chorobu utorňajší duel proti Edmontonu. Najlepší nováčik uplynulej sezóny NHL vynechal vôbec prvé stretnutie v kariére. Doteraz nastúpol 117-krát a získal 63 bodov.
CapitalsObranca Washingtonu Jeff Schultz sa vynechaní deviatich zápasov pre zlomený pravý palec vrátil v utorok proti Montrealu do zostavy spomínaného klubu. Na ľade odohral 13 minút a 16 sekúnd, ale bodovať nedokázal.
BruinsCenter „medveďov“ Marc Savard asistoval v utorok proti Tampe Bay na jeden gól a získal svoj jubilejný 700. kanadský bod v v NHL. Túto métu dosiahol v 794 stretnutiach. V NHL hráva za NY Rangers, Calgary, Atlantu a Boston. Na svojom konte má 206 gólov a 493 asistencií.
PredatorsKrídelník Chris Mueller odohral v utorok v drese Nashville svoj premiérový zápas v NHL po tom, čo podpísal v pondelok so spomínaným tímom dvojcestný kontrakt. Stalo sa tak v zápase proti Stars. Dvadsaťštyriročný Mueller odohral 197 sekúnd a na svoje konto si pripísal jeden mínusový bod.

28. 12.

BlackhawksPatrick Kane (členok) by sa po troch týždňoch mohol vrátiť do akcie už v utorkovom zápase proti St. Louis, všetko však bude záležať od dopoludňajšieho tréningu. V pondelok absolvoval celú tréningovú jednotku bez žiadnych ťažkostí.
AvalancheČeský útočník Milan Hejduk, ktorý vynechal posledných sedem zápasov pre zranenie slabín, sa v pondelok vrátil do akcie a proti Detroitu odohral 22 a pol minúty so ziskom jednej asistencie.
SabresObranca Tyler Myers vynechal pondelkový zápas proti Calgary pre chorobu. V zostave ho nahradil Shaone Morrisonn. Myers v tejto sezóne zaznamenal 15 bodov v 35 zápasoch. Na svojom konte má aj osem mínusových bodov.
KingsÚtočník Alexej Ponikarovsky nehral v pondelkovom zápase proti San Jose, pretože ho trápi zranenie dolnej časti tela. V tejto sezóne odohral 22 duelov, v ktorých zaznamenal sedem bodov.
RangersĽavý krídelník Mats Zuccarello zaznamenal vo svojom druhom zápase NHL svoj prvý bod, keď nahrával na gól Dereka Stepana. V stretnutí odohral takmer 17 minút a zaznamenal aj mínusový bod a tri strely na bránu.

27. 12.

CoyotesObranca Coyotes Ed Jovanovski odohral v nedeľu jubilejný 1000. duel v Národnej hokejovej lige. Na svoje konto si pripísal 478 kanadských bodov (132+346) a 1413 trestných minút. Tridsaťštyriročný Jovanovski hrával za Panthers, Canucks a Coyotes.
IslandersDuel medzi Islanders a Canadiens sledovalo len 3136 divákov, čo bolo spôsobené snežením, ktoré sužuje okolie Long Islandu. Islanders požiadali o odloženie zápasu, ale vedenie NHL im nevyhovelo. Zápas nakoniec „ostrovania“ vyhrali 4:1.
BlackhawksBrankár Corey Crawford vynechal nedeľňajší duel Chicaga pre chorobu a do prvého tímu bol povolaný Hannu Toivonen, ktorý bol náhradníkom Martyho Turca. Crawford odchytal v tejto sezóne 18 zápasov s bilanciou 11-6-1. Do akcie sa však vrátil útočník Viktor Stalberg, ktorý mal symptómy po otrase mozgu.
KingsObranca Matt Greene sa po otrase mozgu, pre ktorý vynechal päť stretnutí, vrátil v nedeľu do zostavy Los Angeles Kings. Na ľade strávil devätnásť minút, no do bodovania sa nezapísal. „Králi“ porazili Ducks 4:1.
HurricanesTuomo Ruutu zaznamenal v nedeľu svoj jubilejný 100. gól v NHL. Stalo sa tak v zápase medzi Carolinou, za ktorú hrá, a Washingtonom. Fínsky krídelník odohral v NHL 412 zápasov v dresoch Blackhawks a Hurricanes. Na svojom konte má okrem 100 gólov aj 130 asistencií.

25. 12.

DevilsÚtočník Zach Parise (pravé koleno) bude chýbať dlhšie ako sa očakávalo. Podľa Bergon Record by sa mal vrátiť na ľad až marci, pričom po operácii menisku sa očakával návrat na začiatku februára.
Red WingsVeterán Mike Modano (zápästie) by sa do akcie mal vrátiť v strede marca, teda presne v čase, ktorý sa predpovedal po operácii. Potvrdil to generálny manažér Red Wings Ken Holland, ktorý povedal: „Mike ide presne podľa plánu.“
PredatorsCenter David Legwand, ktorý si 8. decembra v zápase proti Detroitu obnovil nešpecifikované zranenie dolnej časti tela, by sa mohol vrátiť do zostavy Predators v utorkovom zápase proti Dallasu.

24. 12.

KingsTréner Terry Murray zaknihoval svoje 100. víťazstvo v základnej časti v 197. zápase na lavičke Kings, čím prekonal klubový rekord Toma Webstera, ktorý 100 víťazstiev zaznamenal v 211 zápasoch.
SharksObranca Dougles Murray sa vrátil do zostavy Sharks po tom, čo vynechal päť zápasov pre zranenie dolnej časti tela. V zápase proti Coyotes odohral 18 minút a 18 sekúnd. Do štatistík si pripísal jednu asistenciu.

|< <   350 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies