Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 3. tr.
EDM
4
LAK
4
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Colorado predlžilo zmluvu s kanadským útočníkom Útočník Shane Bowers podpísal s tímom Colorado Avalanche nový ročný dvojcestný kontrakt, ktorý mu vynesie 750 000 amerických dolárov na úrovni NHL. V nej si ešte nikdy nezahral. Dvadsaťtriročný Kanaďan bol draftovaný v roku 2017 už v prvom kole, keď si ho z 28. miesta vybrala Ottawa. Nováčikovskú zmluvu podpisoval s Coloradom v roku 2019. Vlani odohral v AHL 37 zápasov, v ktorých strelil šesť gólov a pridal tri asistencie.

22. 03. 2024

Video: Slafkovský si natiahol sériu. Gólom, aké si v Kanade cenia!Tečovanie je činnosť, ktorá sa v Kanade bežne trénuje už odnepamäti. A veľmi dobrú prácu v tom urobil vo štvrtok Juraj Slafkovský, ktorý v poslednej minúte druhej tretiny zápasu Montrealu proti Vancouver znížil na 1:3, keď do brány usmernil strelu Colea Caufielda. 15. gólom v sezóne si natiahol bodovú sériu už na šesť zápasov.

21. 03. 2024

Sharks dajú v AHL šancu Aliuovi Generálny manažér tímu San Jose Sgarks Mike Grier v stredu potvrdil, že útočník Akim Aliu podpíše amatérsku skúšobnú zmluvu a dostane šancu ukázať sa do konca tejto sezóny v nižšej AHL. „Chceme mu dať príležitosť, aby sme videli, čoho je schopný,“ povedal Grier. Aliu nehral profesionálne od sezóny 2019/20, v ktorej odohral šesť zápasov so ziskom troch bodov za český Litvínov. V AHL tridsaťštyriročný hokejista nehral od ročníka 2016/17. V NHL odohral sedem zápasov so ziskom troch bodov (2+1) v drese Calgary.
Panthers otvorili nové tréningové zariadenieTakmer tri roky od začatia výstavby otvoril tím Florida Panthers oficiálne svoje nové tréningové zariadenie vo Fort Lauderdale. Zahŕňa dve ľadové plochy a zahŕňa aj kancelárie vedenia. Tím v ňom trénoval už od 22. decembra, ale verejne sa otvorí až vo štvrtok. Stredajšieho oficiálneho otvorenia sa zúčastnil aj komisár NHL Gary Bettman.

20. 03. 2024

Lauzon si nejaký čas nezahrá pre zranenieObranca tímu Nashville Predators, Jeremy Lauzon, absentuje pre zranenie dolnej časti tela. Jeho stav sa pritom bude posudzovať na týždennej báze. Naposledy hral v sobotu proti Seattlu, kedy na ľade strávil viac ako 20 minút. V tejto sezóne zaznamenal 13 bodov (6+7) v 68 dueloch a vedie NHL s 327 bodyčekmi. V zostave ho nahradil Marc Del Gaizo.
Video: Sporné rozhodnutie? Slafkovského vylúčili za toto podrazenie Slovenský útočník Juraj Slafkovský nezaznamenal v utorkovom zápase Montrealu proti Edmontonu (2:3 PP) len asistenciu. Pripísal si aj dve trestné minúty za podrazenie, ktoré bolo podľa mnohých odpískané až príliš prísne. U fanúšikov v zámorí sa objavili hlasy, ako: „Každým zápasom sa rozhodnutia u Slafa stávajú smiešnejšie“ či „Slafkovský v týchto dňoch len na niekoho dýchne a dostane trest.“

Video: Nielen Slafkovský. Aj Černák bodoval z košických rodákov V utorok sa v NHL predstavili traja Slováci a bodovali dvaja. Zhodou okolností košickí rodáci. Okrem Juraja Slafkovského prihrával na gól aj Erik Černák, po ktorého vyhodení puku spečatil výhru Tampy 5:3 nad Vegas Nikita Kučerov gólom do prázdnej brány. Pre obrancu išlo o 10. asistenciu v sezóne a 11. bod celkovo. Odohral v nej 56 zápasov.

Video: Slafkovský so skvelou prihrávkou. Suzuki nemusel skoro nič ani urobiť! Slovenský útočník Juraj Slafkovský bodoval v piatom zápase po sebe, keď prihrával na gól pri utorkovej prehre Montrealu 2:3 po predĺžení s Edmontonom. Z ľavého krídla posielal puk pred bránou, kde sa za chrbát Calvina Pickarda odrazil od kapitána Nicka Suzukiho. Bol to 37. bod (14+23) Slafkovského v tejto sezóne, v ktorej odohral 68 duelov:

19. 03. 2024

Marner nepocestuje na výjazdHviezdny útočník Toronta Mitchell Marner nepocestuje s tímom na dvojzápasový výjazd pre zranenie členka. Vo štvrtok a piatom už korčuľoval, ale následne už v troch dňoch po sebe na ľad nevykorčuľoval. Pre zranenie vynechal už tri zápasy.
Markström robí pokrokyBrankár Jacob Markström by sa mohol vrátil do zostavy Calgary už počas tohto víkendu. Pripustil to hlavný tréner Ryan Huska. Švédsky gólman pauzuje pre zranenie dolnej časti tela a tento týždeň by mal korčuľovať ešte trikrát pred potenciálnym návratom.

18. 03. 2024

Teräväinen opäť absentovalÚtočník Caroliny Teuvo Teräväinen vynechal v nedeľu druhý zápas po sebe pre zranenie hornej časti tela. Hlavný tréner Rod Brind’Amour k jeho stavu uviedol: „Dúfame, že bude k dispozícii v nejakom bode budúceho týždňa. Uvidíme, či to bude utorok. Nemyslím si, že pôjde o dlhodobé zranenie.“
Ducks sa vrátili dvaja útočníci Do zostavy Anaheimu sa v nedeľnom zápase proti St. Louis vrátili útočníci Leo Carlson, ktorý vynechal osem zápasov pre otras mozgu, a Max Jones, ktorý vynechal tri zápasy pre chorobu. Jones pri prehre 2:4 nebodoval, Carlson zaznamenal asistenciu.

17. 03. 2024

Video: Slafkovský terčom pochybného zákroku i prísneho vylúčenia. Spálil aj dve tutovky! Slovenský útočník Juraj Slafkovský zaznamenal v sobotnom zápase Montrealu proti Calgary (2:5) asistenciu, aby bodoval v štvrtom zápase po sebe. Nebol však ďaleko ani od toho, aby strelil gól. Takto ho pri dvoch tutovkách vychytal Dustin Wolf:



Slafkovský zažil aj nepríjemný moment, keď takto nebezpečne okolo neho prekorčuľoval Andrew Mangiapane:


Košický rodák si z duelu odniesol aj dve trestné minúty za nedovolené bránenie v hre brankárovi. Bolo posúdené trochu prísne:

Video: Nielen Slafkovský. Pospíšila knokautoval k ľadu aj vlastný spoluhráč Nielen Juraj Slafkovský poslal v sobotnom zápase Montrealu proti Calgary k ľadu Martina Pospíšila. Zvolenského rodáka knokautoval aj vlastný spoluhráč Nazem Kadri. Samozrejme – nechtiac.



A na pripomenutie incident so Slafkovským:

Video: Šimon Nemec by sa uplatnil aj ako brankár! Slovenský obranca Šimon Nemec si v sobotnom zápase New Jersey proti Arizone vyskúšal pozíciu brankára. V samom závere zápasu, keď sa Devils snažili urobiť niečo so stavom 1:3 odvolaním brankára, bol nútený rodák z Liptovského Mikuláša postaviť sa pri útoku Coyotes do brány. A predviedol v nej aj jeden úspešný zákrok:

Video: Pospíšil skóroval, potom sa o neho „postaral“ Slafkovský! Slovenský útočník Martin Pospíšil strelil v sobotu svoj siedmy gól v sezóne, aby ním nakoniec rozhodol o výhre Calgary 5:2 nad Montrealom. Po 48 zápasoch sezóny má na konte spolu 17 bodov.


Neskôr si zvolenský rodák vyšliapol na kapitána Canadiens Nick Suzukiho, čo sa nepáčilo Jurajovi Slafkovskému, ktorý vstúpil do situácie:

Video: Slafkovský sa opäť presadil! Prekonal zápis českej legendySlovenský útočník Juraj Slafkovský bodoval v sobotu v štvrtom zápase po sebe, keď zaznamenal asistenciu, aby prekonal zápis Petra Svobodu a osamostatnil sa na treťom mieste historického poradia Montrealu v počte bodov nazbieraných tínedžerom. Na konte ich má 46 (18+28) a pred ním sú už len Mario Tremblay (66) a Alex Galchenyuk (50). Canadiens, ktorí v sobotu prehrali s Calgary 2:5, odohrajú v tejto sezóne ešte 15 zápasov.

Video: Černák prelomil túto métu aj v šiestej sezóne v NHL. Nahrával na bleskový gól! Slovenský obranca Erik Černák po štvorzápasovej sérii bez zisku bodu zaznamenal v sobotu asistenciu, ktorou prispel k výhre Tampy Bay 5:3 nad Floridou. Zaknihoval ju už na začiatku zápasu, keď aj s prispením šťastia otvoril Steven Stamkos skóre 20 sekúnd od úvodného vhadzovania. Pre Černáka išlo o deviatu asistenciu a desiaty bod v sezóne, v ktorej odohral 55 duelov. Aj v šiestej sezóne v NHL tak nazbiera dvojciferný počet bodov.

16. 03. 2024

Larkin sa vrátil do tréningového procesuDetroitu od 2. marca citeľne chýba kapitán Dylan Larkin, ktorý sa zotavuje zo zranenia dolnej časti tela. V piatok sa hviezdny útočník vrátil do tréningového procesu tímu, ale neočakáva sa, že sa vráti do akcie skôr ako budúci týždeň. Informovala o tom Helen St. Jamesová.

15. 03. 2024

Floride chýbali dvaja útočníciFlorida nastúpila na štvrtkový zápas proti Caroline (0:4) bez útočníkov Sama Bennetta a Evana Rodriguesa. Prvého menovaného sužuje nešpecifikované zranenie, druhý vynechal už druhý zápas pre zranenie dolnej časti tela. Hlavný tréner Paul Maurice povedal, že stav oboch sa posudzuje na dennej báze.
Video: Regenda prekonal legendu. O gólovú radosť však prišiel Slovenský útočník Pavol Regenda v úvode tretej tretiny prekonal Marc-Andre Fleuryho, aby sa tešil z prvého gólu v tejto sezóne. radosť však netrvalo dlho a rozhodcovia gól po trénerskej výzve neuznali pre predchádzajúce postavenie mimo hry. Anaheim tak prišiel o kontaktný gól a nakoniec prehral s Minnesotou 0:2. Regenda v dueli odohral necelých 12 minút s „mínuskou“, dvoma strelami a troma bodyčekmi.

Video: Famózny obranný zákrok Fehérváryho. Odvážne eliminoval prečíslenie Slovenský obranca Martin Fehérváry odohral vo štvrtok po zranení svoj druhý zápas za dva dni a na konci druhej tretiny vynikol skvelým obranným zákrokom, keď pri prečíslení Seattlu dvoch na jedného vypichol v páde puk Eelimu Tolvanenovi a zabránil ohrozeniu brány Washingtonu.

Video: To bola nádhera! Slafkovský vytasil krásnu prihrávku a opäť prepísal dejiny Slovenský útočník Juraj Slafkovský predviedol výbornú prácu pred gólom Nicka Suzukiho, ktorý vyrovnával stav zápasu Montrealu proti Bostonu na 1:1. Nakoniec však Canadiens prehrali 1:2 po predĺžení. Pekná prihrávka bola pre Slafkovského 35. bodom v sezóne, čím sa osamostatnil na treťom mieste klubového poradia všetkých čias. Z hráčov vo veku 19 alebo menej rokov získali v jednej sezóne viac bodov len Mario Tremblay (39) a Stephane Richer (37). Košický rodák predtým zdieľal pozíciu s Jesperim Kotkanimim a Henrim Richardom.

Video: Nemec sa opäť presadil. Toto nezažil od začiatku februára Slovenský obranca Šimon Nemec prispel k štvrtkovej výhre New Jersey 6:2 nad Dallasom aj jednou asistenciou. Bodoval tak v druhom zápase po sebe, čo sa mu naposledy podarilo 27. januára a 6. februára. Po 44 zápasoch má na konte 18 bodov (3+15).

14. 03. 2024

Zranená posila Bruins ešte ani nekorčuľuje Stav zraneného útočníka Pata Maroona sa aj po jeho prestupe z Minnesoty do Bostonu naďalej posudzuje na týždennej báze. Potvrdil to hlavný tréner Bruins Jim Montgomery s tým, že sa veterán ešte nevrátil ani na ľad. Maroon podstúpil 7. februára operáciu chrbta, z ktorej sa mal pôvodne zotavovať 4-6 týždňov.
Marner zrejme vynechá ďalší zápasHviezdny útočník Toronta Mitchell Marner pravdepodobne nebude hrať ani vo štvrtkovom zápase proti Philadelphii. Tento týždeň netrénoval po tom, čo vynechal sobotný duel proti Montrealu pre zranenie dolnej časti tela.
Absencia útočníka Coyotes by mohla byť dlhšia Útočník Arizony Barret Hayton by mal pre zranenie dolnej časti tela vynechať dlhší čas, ako sa pôvodne očakávalo. Pôvodne sa informovalo, že jeho stav sa bude posudzovať denne. Hayton vynechal utorkový zápas proti Minnesote a naposledy hral 10. marca proti Chicagu. Vo februári sa vrátil do akcie po tom, čo vynechal takmer tri mesiace pre zranenie hornej časti tela.
Video: Slafkovský bol potešiť deti. Je pekné cítiť sa opäť ako dieťa, povedalSlovenský útočník Juraj Slafkovský a niekoľkí jeho spoluhráč z tímu Montreal Canadiens využil stredu na to, aby urobili radosť deťom v Montreale. Na komunitnom klzisku si s nimi zahrali hokej. „Tieto deti sa snažia hrať hokej a je to milé. Potrebujeme viac hokejistov. Je pekné vidieť, ako sa snažia korčuľovať a niektorí z nich so naozaj dobrí! Je pekné byť opäť vonku a cítiť sa ako dieťa,“ povedal o tom Slafkovský.

13. 03. 2024

Canucks by sa dnes mohol vrátiť známy obrancaVancouver by mohol mať v stredajšom zápase proti Coloradu k dispozícii už aj obrancu Tylera Myersa, ktorý vynechal posledné štyri zápasy pre zranenie dolnej časti tela. V utorok trénoval a o jeho štarte sa rozhodne v deň zápasu. Ak by nehral v stredu, vráti sa pravdepodobne v sobotu proti Washingtonu.
Obranca Predators vynechá 2-3 týždne Obranca Nashvillu Dante Fabvro vynechá 2-3 týždne pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v nedeľnom zápase proti Minnesote. Fabbro odohral v tejto sezóne 53 zápasov so ziskom 12 bodov (2+10).
Brankára a útočníka Flames sužujú zranenia Brankár Calgary Jacob Markström vynechal utorkový zápas proti Coloradu pre zranenie dolnej časti tela, ktoré sa posudzuje na dennej báze. Do prvého tímu bol povolaný brankár Dustin Wolf. V utorok nehral ani útočník Andrej Kuzmenko, ktorého trápi zranenie hornej časti tela. Závažnosť jeho zranenia nie je známa.

|< <   5 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Český velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecĎalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies