Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Gabriel ukončil kariéru Tvrdý útočník Kurtis Gabriel v pondelok oznámil, že ukončil svoju aktívnu hráčku kariéru. Dvadsaťdeväťročný Kanaďan počas nej odohral aj 51 zápasov NHL v dresoch Minnesoty, New Jersey, San Jose a Chicaga. Pripísal si v nich dva góly, tri asistencie a 153 trestných minút. Vlani pôsobil v organizácii Blackhawks. Za prvý tím odohral dva zápasy, v nižšej AHL 39 so ziskom troch gólov, asistencie a 84 trestných minút.

17. 03.

AvalanchePravý krídelník Milan Hejduk vynechal v stredu svoj druhý zápas pre zranenie ramena, no je stále s tímom a mohol by sa vrátiť do záverečných dvoch zápasov štvorzápasového turné. Jeho najbližší zápas bude preňho jubilejný 900. v NHL.
BluesNathan Oystrick hral v stredu za St. Louis napriek tomu, že v AHL je v súčasnosti suspendovaný na šesť zápasov za to, že prišiel zo striedačky na ľad, aby sa zapojil do bitky. V 56 zápasoch, ktoré odohral za Peoriu, zaznamenal 41 bodov.
Red WingsBrian Rafalski, ktorý hral naposledy 24. februára, sa v stredu vrátil do akcie a proti Capitals zaznamenal tri asistencie. Skúsený obranca vynechal osem zápasov pre zranenie chrbta.
CanucksStredný útočník Henrik Sedin odohral v stredu proti Coloradu svoj 800. zápas v NHL, zatiaľ čo tréner Alain Vigneault stál na lavičke v jeho 400. zápase s Canucks.

16. 03.

FlamesObranca Jay Bouwmeester odohral v utorok proti Phoenixu svoj 496. zápas bez prestávky, čím vytvoril nový historický rekord obrancu, keď prekonal aj zápis Karlisa Skrastinsa. Dvadsaťsedemročný „železný muž“ začal svoju sériu 6. marca 2004.
Maple LeafsDvadsaťročný obranca Jake Gardiner podpísal s Torontom trojročnú nováčikovskú zmluvu a zvyšok ročníka dohrá v tíme AHL Toronto Marlies. Maple Leafs zároveň do prvého tímu povolali útočníka Nazema Kadriho a obrancu Matta Lashoffa.
BruinsCenter Patrice Bergeron nebodoval už v siedmom zápase v rade, čo je jeho tohtosezónne maximum. V 68 stretnutiach strelil 21 gólov a pridal aj 29 asistencií. V bodovaní tímu je na treťom mieste.
SharksObranca Niclas Wallin opustil predčasne utorkový zápas proti Dallasu, keď v druhej tretine utrpel zranenie hornej časti tela. V stretnutí stihol odohrať sedme minút a 16 sekúnd, počas ktorých zaznamenal mínusový bod.
KingsAnže Kopitar vyrovnal klubový rekord, keď odohral 325. zápas v rade, čím sa dostal počet zápasov, ktoré bez prestávky odohral Matcel Dionne od roku 1978 do roku 1982. Séria slovinského rodáka trvá od 21. marca 2007.
SabresPravý krídelník Buffala Drew Stafford sa v utorok vrátil do akcie po dvoch vynechaných stretnutiach pre zranenie hornej časti tela. Proti Caroline odohral necelých 20 minút.

15. 03.

BlackhawksÚtočník Patrick Sharp vyrovnal v pondelkovom zápase proti San jose klubový rekord, keď zaznamenal štyri asistencie v priebehu jednej tretiny. Predtým to dokázal Jim Pappin v roku 1973.
WildÚtočník Mikko Koivu sa vrátil do zostavy Wild po tom, čo pre zlomený palec vynechal 11 stretnutí. V pondelok zaznamenal gól a asistenciu. Do akcie sa vrátil aj Cal Calutterbuck, ktorý vynechal päť zápasov pre zranenie hornej časti tela.
ThrashersObranca Dustin Byfuglien opustil v pondelok predčasne tréning a jeho štart v utorkovom stretnutí je otázny. Detaily jeho odchodu nie sú známe, no mohol by súvisieť so zranením dolnej časti tela, pre ktoré vynechal stredajší zápas. Tím povolal z Chicaga (AHL) Noaha Welcha.
CanadiensÚtočník Mike Cammalleri by mohol vynechať utorkový zápas, pretože pre chorobu nezasiahol ani do pondelkového tréningu. TSN jeho štart označila za otázny, rádio CJAD 800 AM ho v drese Canadiens očakáva.

14. 03.

SabresCenter Jochen Hecht utrpel v tretej tretine zranenie hornej časti tela, pre ktoré nedohral nedeľný duel proti Ottawe. Sabres neposkytli v nedeľu o jeho stave žiadne podrobnosti. Bol to jeho druhý zápas po zranení hornej časti tela.
CapitalsTím Washington Capitals sa stal prvým mužstvom v histórii NHL, ktorý mal v zostave troch brankárov mladších ako 22 rokov, z ktorých každému sa podarilo vychytal minimálne sedem víťazstiev.
DucksKrídelník Jason Blake sa vrátil do zostavy Ducks v nedeľnom zápase proti Phoenixu po tom, čo vynechal posledné štyri zápasy pre zranenie ruky. V akcii odohral 10 minút a zaznamenal mínusový bod.

13. 03.

FlyersObranca Philadelphie Chris Pronger, ktorý pre zranenie pravej ruky vynechal 18 zápasov, by už mal nastúpiť v utorok proti Floride. „Tvrdo trénuje, každý deň je to čoraz lepší a dúfam, že bude úplne fit na ďalší zápas,“ povedal GM Flyers Paul Holmgren. V tejto sezóne odohral Pronger 50 duelov, v ktorých získal 25 bodov (4+21), pričom jeho priemerný čas strávený na ľade je 22:39.
Red WingsÚtočník Detroitu Mike Modano odohral v sobotu svoj 1487. zápas v Národnej hokejovej lige, čím sa v historických tabuľkách dostal na pätnáste miesto, o ktoré sa delí s Wayneom Gretzkym. Modano doposiaľ nazbieral 1370 bodov (559+811).
PenguinsSobotný zápas medzi Pittsburghom a Montrealom sledovalo v aréne CONSOL Energy Center 18 310 divákov, čo znamená, že Penguins mali vypredaný 200. domáci zápas v rade - nový klubový rekord. V novej hale v tejto sezóne odohrali 35 zápasov, predchádzajúcich 165 ešte v Mellon Arene.
BluesObranca Blues Nikita Nikitin opustil sobotňajší duel proti Detroitu (3:5) už v prvej tretine pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela. 24-ročný Rus odohral v dueli len 99 sekúnd.
SharksSan Jose Sharks podpísalo zmluvu s útočníkom Jamesem Livingstonem, ktorého kalifornský tím draftoval v roku 2008 v treťom kole zo 70. pozície. 21-ročný krídelník pôsobí v tejto sezóne v juniorskej OHL, kde oblieka dres tímu Plymouth Whalers.

12. 03.

StarsDo zostavy Dallasu sa v piatok proti Minnesote vrátil obranca Nicklas Grossman, ktorý vynechal predchádzajúcich jedenásť zápasov pre zranenie bedra. Pre zranenie dolnej časti tela opustil zápas krídelník Adam Burish už v druhej tretine.
AvalancheColoradu sa v piatkovom dueli proti Anaheimu zranili dvaja dôležití útočníci. Paul Stastny opustil zápas v tretej tretine pre zranenie chrbta, Milan Hejduk skončil pre zranenie ramena už v druhej tretine. V zápase sa navyše neobjavil obranca John-Michael Liles, ktorý má zranenú nohu.
OilersÚtočník Gilbert Brule sa vrátil do akcie Edmontonu v piatok proti Detroitu po tom, čo vynechal pre chrípku štyri zápasy. Na ľade strávil 14 a pol minúty.
SenatorsObranca Mark Borowiecki a tím Ottawa Senators sa dohodli na pomdinekach dvojročného nováčikovského kontraktu. 21-ročný Borowiecki bol Ottawou draftovaný v roku 2008 v 5. kole.

11. 03.

SharksObranca Dan Boyle vynechal pre zranenie hornej časti tela aj štvrtkový zápas proti Canucks, no do akcie by sa mohol vrátiť už v sobotnom zápase proti Rangers.
SenatorsObranca Sergej Gončar zaznamenal vo štvrtok asistenciu, ktorá bola jeho 500. v kariére. V NHL odohral 1053 stretnutí, v ktorých zaznamenal 709 bodov za 209 gólov a 500 asistencií.
PredatorsÚtočník Predators Mike Fisher odohral v tretej tretine len dve minúty a duel predčasne opustil. Tréner Trotz však povedal, že skúsený center bol v poriadku a pri vedení 3:0 sa mu rozhodol dať priestor pre oddych.

10. 03.

StarsCenter Brad Richards sa v stredu vrátil do akcie po tom, čo vynechal 10 zápasov pre otras mozgu, ktorý utrpel 13. februára v zápase proti Columbusu. Stars by mohli v piatok počítať už aj s obrancom Nicklasom Grossmanom (bedro), ktorý vynechal posledných 11 zápasov.

|< <   337 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Flyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Top 5 nováčikov, ktorí by mohli mať v play-off najväčší vplyv Slovenský brankár prešiel najkratšiu cestu k postupu, pre útočníka sezóna končíAké plány majú Penguins v lete so svojím bránkoviskom?Veľký návrat: Lindy Ruff sa vracia do tímu, v ktorom tvoril rekordyĎalšia posila Slovenska z NHL je potvrdená. Švajčiari ich hlásia hneď niekoľko!Matthews zavelil k vyrovnaniu, žiarili aj McDavid či Hyman. Dalo Vegas facku fair-play?Video: Kyle MacLean vs. Stefan Noesen (bitka) „Šokujúca“ novinka: Obhajcovi titulu sa v prvom zápase play-off vráti hviezdaSlafkovského útok bol jeden z najlepších v NHL. Za sebou nechal aj útoky superhiezdMešár s Dvorským na MS nedávajú zmysel. Ich čas príde, hovoria majstri sveta V hre o Calderov pohár bude viacero Slovákov. V základnej časti im kraľovali Studenič s Regendom Mešára teraz čaká tvrdá konkurencia. Toto bude pre neho múdre, ak chce zlepšiť šance na úspech Slafkovského útok patrí medzi tri pozitíva budúcej sezóny. Spomína sa aj Mešár Slovensko má ďalšiu posilu zo zámoria! V tejto sezóne si zahrala aj v NHLZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies