Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
16. 04.
kurzy
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Giroux je medzi formálnymi lídrami Senators Tím Ottawa Senators v pondelok oznámil, že veterán Claude Giroux, ktorého si klub upísal v lete, bude v sezóne 2022/23 alternatívnym kapitánom. V tejto pozícii sa pripojí k obrancovi Thomasovi Chabotovi. Kapitánom zostáva Brady Tkachuk, ktorý bol za neho vymenovaný v minulej sezóne.


21. 01.

AvalancheObranca Kyle Cumiskey sa vo štvrtkovom zápase proti Nashvillu vrátil do akcie po tom, čo nehral od 30. októbra, kedy utrpel otras mozgu. Na ľade strávil 19 minút a zaznamenal dva strelecké pokusy.
SharksCenter John McCarthy sa vo štvrtok vrátil do zostavy San Jose po tom, čo vynechal posledných 17 zápasov pre zranenie hornej časti tela. Pri svojom návrate centroval štvrtému útoku a odohral sedem a pol minúty.
ThrashersDomáci zápas Atlanty proti Tampe Bay sledovalo priamo v hale nie viac ako 7000 divákov, hoci hlásateľ oznámil, že sa na zápas prišlo pozrieť 12 314 divákov.

20. 01.

PenguinsPo kapitánovi Sidney Crosbym vypadol zo zostavy Penguins aj ďalší hviezdny útočník Jevgenij Malkin, ktorý pre bližšie nešpecifikované zranenie vynechá štvrtkový duel proti New Jersey. Malkin odohral v tejto sezóne 42 zápasov, v ktorých získal 37 bodov.
FlamesKapitán Calgary Jarome Iginla sa ospravedlnil z účasti na zápase hviezd, aby mohol stráviť čas s jeho chorou starou mamou. V exhibičnom stretnutí ho nahradí Daniel Briere z Philadelphie.
FlyersObranca Chris Pronger, ktorý vynechal 13 stretnutí pre zlomeninu nohy, bude v základnej zostave Philadelphie vo štvrtkovom zápase proti Ottawe. Informuje o tom ESPN.
OilersÚtočník Shawn Horcoff sa vráti do základnej zostavy Edmontonu vo štvrtkovom stretnutí proti Dallasu. Kapitán Oilers nehral od 7. decembra, kedy si zranil postranné väzivo v kolene.

19. 01.

CanadiensMichael Cammalleri nedohral zápas proti Buffalu pre zranenie ramena, ktoré utrpel v prvej tretine. Duel opustil aj Max Pacioretty, ktorého do hrudníka trafil puk zo strely Jamesa Wisniewskiho. A aby toho nebolo dosť, zápas nedohral ani Jeff Halpern, ktorého narazil Patrick Kaleta.
BluesÚtočník T.J. Oshie, ktorý vynechal posledných 31 zápasov pre zlomeninu ľavého členku, sa v stredu vrátil do zostavy Blues. V zápase proti Kings odohral takmer 18 minút a bol vyhlásený za jeho prvú hviezdu.
OilersKapitán Edmontonu Shawn Horcoff dúfa, že bude späť v zostave tímu už počas tohto týždňa. Skúsený útočník pauzuje pre zranenie kolena od 7. decembra. V doterajšom priebehu sezóny zaznamenal 15 bodov (7+8) v 24 zápasoch.
DucksObranca Paul Mara bol v zostave Anaheimu po prvýkrát od 18. decembra. Tréner ho držal mimo zostavy v 15 z posledných 16 zápasov. Proti Senators odohral takmer 15 minút.
SabresPravý krídelník Patrick Kaleta sa vrátil do zostavy Sabres po tom, čo vynechal sedem zápasov pre zranenie ruky. Katetov návrat znamenal cestu nováčika Lukea Adama na farmu do Portlandu (AHL).
CanadiensMontreal Canadiens odohral v Buffale svoj 3000. zápas vonku v histórii. Mimo domova má kanadský klub celkovú bilanciu 1251-1256-493. Jubilejný zápas víťazstvom neoslávil.
PenguinsÚtočník Chris Conner premenil prvé trestné strieľanie Penguins od 20. januára 2007, kedy sa to podarilo Jarkkovi Ruutuovi proti Torontu. Po ňom neuspeli hráči Penguins v 12 pokusoch.
LightningCenter Vincent Lecavalier odohral svoj 900. zápas v NHL. Všetky odohral v drese Lightning, v ktorom strelil 334 gólov a pridal 426 asistencií, aby mal na svojom konte spolu 760 bodov.
Blue JacketsObranca Rostislav Klesla sa vrátil do akcie po tom, čo pre chorobu vynechal jeden zápas. V zápase proti Tampe Bay odohral 24 a pol minúty. Bol druhým najvyťažovanejším hráčom tímu.
CoyotesObranca Michal Rozsíval zažil v stredu proti Nashvillu svoj premiérový zápas v drese Phoenixu. Odohral v ňom 20 minút a zaznamenal jeden mínusový bod a jednu strelu na bránu.

18. 01.

NHLÚtočník Eric Staal a obranca Nicklas Lidström boli v utorok vymenovaní za kapitánov tímov v Zápase hviezd, ktorý je na programe 30. januára v Raleigh. Kapitáni oboch tímov si svoj tím vyberú v priamom prenose dva dni pred exhibičným stretnutím. V Zápase hviezd nastúpi aj slovenský obranca Zdeno Chára.
NHLLegendárny útočník Mark Messier oslavuje práve dnes jubilejné 50. narodeniny. Člen Siene slávy a šesťnásobný víťaz Stanleyho pohára je druhým najproduktívnejším hráčom v histórii NHL. Rodák z Edmontonu nazbieral 1887 bodov (693+1193) v 1756 dueloch. Počas svojej kariéry hral za Edmonton, NY Rangers a Vancouver. Nastúpil v 15 Zápasoch hviezd, dvakrát získal Hart Memorial Trophy a raz Conny Smythe Trophy. V septembri roku 2005 oznámil ukončenie svojej bohatej hokejovej kariéry.
BluesÚtočník T.J. Oshie sa zúčastnil na pondelkovom tréningu St. Louis kontaktných drilov po prvýkrát od utrpenia zranenia členka. Do zostavy by sa mal vrátiť v krátkom čase, dokonca by mohol hrať už v utorok.
BruinsMilan Lucic (nešpecifikované zranenie) a Mark Stuart (zlomený prst) sa v pondelok vrátili do zostavy Bruins. Lucic vynechal tri zápasy, Stuart 18. Mark Recchi odohral svoj 1616. zápas, čím sa v historickom poradí dostal na 7. miesto pre Larryho Murphyho.
StarsObranca Karlis Skrastins odohral svoj jubilejný 800. zápas v NHL. Z lotyšských rodákov v tejto lige odohral viac zápasov len obranca Sandis Ozolinš, ktorý zasiahol do 875 zápasov.
ThrashersBrankár Chris Mason bol umiestnený na listinu zranených hráčov pre problémy so zranením dolnej časti tela a do prvého tímu bol povolaný brankára Peter Mannino z tímu AHL Chicago Wolves.
IslandersBrankár Rick DiPietro, ktorý sa v sobotu vrátil do akcie po päťzápasovej absencii spôsobenej problémami s kolenom, nebol v zostave Islanders v pondelkovom zápase proti Devils. Tréner Jack Capuano povedal, že je v poriadku.

17. 01.

Red WingsBrankár Jimmy Howard (koleno) by sa mohol vrátiť do brány v utorkovom zápase proti Pittsburghu. Informoval o tom generálny manažér Ken Holland. Ak by predsa v utorok ešte nechytal, tak bude vo štvrtok proti St. Louis.
KingsPravý krídelník Wayne Simmonds zostáva doma a nepocestuje s Los Angeles na dvojzápasové turné. Zápasy proti Dallasu a St. Louis vynechá pre nešpecifikované zranenie dolnej časti tela. V pondelok ho čakajú vyšetrenia.
CanucksÚtočník Alexandre Bolduc by mal vynechať štyri týždne pre zranenie ramena, ktoré utrpel v piatkovom zápase proti Washingtonu. Na jeho mieste v štvrtej formácii by mal hrávať Aaron Volpatti.
PredatorsObranca Francis Bouillon utrpel zranenie dolnej časti tela počas prvej tretiny nedeľného zápasu proti Chicagu. Do zápasu sa už nevrátil. Stihol v ňom odohrať dve a pol minúty, počas ktorých zaznamenal mínusový bod.
BlackhawksÚtočník Jonathan Toews strelil svoj jubilejný 100. gól v NHL. Na dosiahnutie tejto hranice potreboval odohrať 267 zápasov. V tomto ročníku strelil 16 gólov v 44 dueloch. Pridal k nim aj 20 asistencií.
WildObranca Marco Scandella, ktorý potreboval 25 stehov na zacelenie rany pri uchu, do ktorého ho v piatkovom zápase proti Coloradu trafil puk, vynechal nedeľný zápas proti Vancouveru. V tejto sezóne odohral 16 zápasov, v ktorých zaregistroval dve asistencie.

|< <   346 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Nemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalAž 14 expertov z 15 sa zhodlo na top favoritovi na Norrisovu trofej Ide do tuhého: Štyri tímy stále bojujú o jednu pozíciu! Bude v play-off druhý Slovák alebo pôjde na MS? NHL chce sťahovanie Coyotes zavŕšiť ešte pred play-off. Podarí sa to?Veľká nádej Canadiens sa pri debute presadila bleskovo. Dočká sa debutu ďalší mladík?Gajan vstúpil do play-off víťazne! Nemec viacbodový Obranca Nashvillu prekonal na poslednú chvíľu rekord NHL!McDavid sa vrátil a prepísal históriu NHL: Vyrovnal sa Gretzkému, Lemieuxovi a Orrovi! + videoO Prezidentskej trofeji je rozhodnuté. Rangers si vytvorili nové klubové rekordy!Canucks sa vráti opora ešte pred play-off!Generálny manažér Panthers sa dočkal povýšenia Černákova gólová bomba, Nemec končí, Slafkovský má už len jednu šancu. Ďalší tím je v play-offSlafkovský to poriadne dramatizuje. Už bude mať len jednu šancu! Až päť hráčov podpísalo v NHL nováčikovské zmluvySlovenský mladík zo zámoria ide zabojovať o MS v Česku i miesto na drafte Medzi hviezdami týždňa je aj Pospíšilov parťák z formácieV minulosti Slafkovského kritizoval, teraz tvrdí: Vyzerá ako oveľa iný hráč Top 5 pozitívnych príbehov Canadiens v sezóne: Na čele je Slafkovský!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies