Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Foto: Fehérváry sa opäť fotil s domácimi zvieratamiTak ako to v tíme Washington Capitals v posledných rokoch bývalo zvykom, pred štartom sezóny prišiel čas na dobročinné fotenie kalendára s hráčmi a domácimi zvieratami. Opäť sa ho zúčastnil aj slovenský obranca Martin Fehérváry.


26. 01.

PanthersObranca Dmitrij Kulikov sa vrátil do akcie po tom, čo vynechal dva zápasy pre problémy s rebrami. Ľavý krídelník Chris Higgins bol tiež späť v zostave Panthers. Pre zranenie stehna vynechal posledných osem zápasov.
SenatorsObranca Filip Kuba si nezahral v utorkovom zápase proti Buffalu, pretože bol trénerom poslaný na tribúnu. V tejto sezóne zaznamenal len štyri asistencie v 32 dueloch. V minulom ročníku odohral 53 zápasov, v ktorých zaznamenal 28 bodov.
CoyotesObranca Ed Jovanovski sa v utorok vrátil do zostavy Coyotes po tom, čo vynechal posledných päť zápasov pre nešpecifikované zranenie dolnej časti tela. V akcii strávil 21 minút a 21 sekúnd.
DucksVeterán Teemu Selanne je blízko k tomu, aby sa stal šiestym hráčom v histórii, ktorý v NHL dosiahne na hranicu 100 víťazných gólov v kariére. V tejto sezóne ich strelil dva.
RangersNasledujúci hráči boli poslaní do Connecticutu (AHL): Michael Del Zotto, Kris Newbury, Chad Kolarik, Brodie Dupont a Jevgenij Gračev. Počas prestávky tak budú mať príležitosť odohrať dva zápasy.

25. 01.

PenguinsTréner Pittsburghu Dan Bylsma neverí, že sa Jevgenij Malkin, ktorého trápi poranenie kolena, vráti do akcie ešte pred prestávkou určenou pre zápas hviezd. Ruský útočník tak pravdepodobne tiež vynechá exhibičné stretnutie.
Red WingsPavel Dacjuk (ruka) absolvoval v pondelok po prvýkrát od utrpenia zranenia plný tréning so spoluhráčmi. Tomas Holmstrom (ruka) medzitým dúfa, že začne korčuľovať už v stredu.
BluesObranca Barret Jackman vynechal pondelkový zápas proti Coloradu pre nešpecifikované zranenie dolnej časti tela. V tejto sezóne odohral 37 duelov, v ktorých zaznamenal osem asistencií.
SabresÚtočník Patrick Kaleta bol umiestnený na listinu zranených hráčov, pretože ho trápi zranenie ruky. Vo štvrtkovom zápase proti Bruins do nej trafil puk, pričom už vtedy bola zlomená. V piatok bol schopný odohrať proti Isles len jednu tretinu.
PanthersBrankár Tomáš Vokoun (horná časť tela) v pondelok absolvoval tréning a je šanca, že sa postaví v utorkovom stretnutí aj do brány. Ak by nechytal, robil by náhradníka Scottovi Clemmensenovi.
CanucksObranca Kevin Bieksa, ktorého tvar zdobil monokel po bitke s Tomom Kostopoulosom, povedal, že jeho zrak je v poriadku a v pondelok sa zapojil do akcie. Proti Dallas odohral 20 minút.

24. 01.

LightningÚtočník Ryan Malone vynechal nedeľný zápas proti Atlante, pretože ho trápi zranenie v strednej časti tela a nebude znova schopný hrať skôr ako po prestávke určenej pre zápas hviezd.
SabresĽavý krídelník Thomas Vanek odohral v nedeľu proti Islanders iba 13 minút. Tréner Lindy Ruff informoval, že to bolo spôsobené tým, že hráč pociťuje ešte vplyv nešpecifikovaného zranenia hornej časti tela.
FlyersĽavý krídelník James Van Riemsdyk vynechal nedeľný zápas proti Chicagu pre zranenie dolnej časti tela. V tejto sezóne odohral 44 zápasov, v ktorých strelil 12 gólov, pridal 11 asistencií a zaznamenal 15 plusových bodov.
ThrashersThrashers aktivovali z listiny zranených hráčov útočníka Fredrika Modina, ktorý nehral od 7. januára pre nešpecifikované zranenie. V nedeľnom zápase proti Tampe Bay odohral 16 minút a 25 sekúnd. V zápase chýbal obranca Tobias Enstrom, ktorý si v sobotu zranil ruku.
OilersObranca Jim Vandermeer sa vrátil do zostavy Edmontonu po tom, čo vynechal posledných sedem zápasov pre zranenie členku. Oilers poslali na farmu do Springfieldu (AHL) Taylora Chorneyho, ktorý urobil Vandermeerovi miesto v zostave pre návrat.

23. 01.

RangersTím New York Rangers povolal z farmárskeho klubu Connecticut Whale obrancu Michaela Del Zotta, ktorý bol do AHL poslaný pre neuspokojivé výkony, a útočníka Evgenyho Gracheva. Opačným smerom putuje krídelník Dale Weise.
Blue JacketsČeský obranca Rostislav Klesla hrajúci za Columbus nedohral pre zranenie kolena sobotňajší duel proti St. Louis. 28-ročný bek odohral v zápase takmer 17 a pol minúty a nazbieral jeden mínusový bod a dve strely.
BluesObranca Barret Jackman zo St. Louis vynechal duel proti Columbusu, ktorý bol na programe v sobotu. Dôvodom je zranenie dolnej časti tela. V prebiehajúcej sezóne nastúpil v 37 zápasoch. Na začiatku ročníka vynechal deväť duelov pre zranenie kolena.
WildObranca Minnesoty Nick Schultz opustil sobotňajší duel proti San Jose pre zranenie hornej časti tela. V stretnutí odohral takmer osem minút a do štatistík si zapísal dva mínusové body.
KingsÚtočník Justin Williams odohral v sobotu svoj jubilejný 600. zápas v NHL. 29-ročný krídelník nastúpil za Los Angeles proti Phoenixu a k výhre 4:3 pomohol jedným gólom. Doposiaľ má na svojom konte 387 bodov (153++234). Hral aj za Flyers a Hurricanes.
CanucksJubilejný 300. zápas v NHL si na svoje konto pripísal obranca Canucks Alexander Edler. V jubilejnom zápase strelil dva góly a „kosatky“ vyhrali nad Flames. Švédsky obranca hrla len za kanadský klub a doteraz nazbieral 130 bodov (30+100).
AvalanchePaul Stastny z Colorada zaznamenal v sobotu proti Bostonu (2:6) svoj jubilejný 100. gól v kanadsko-americkej NHL. 25-ročný center odohral v NHL 320 zápasov a na svojom konte má aj 205 gólových prihrávok.

22. 01.

Red WingsÚtočníci Pavel Dacjuk (zápästie) a Danny Cleary (členok) v piatok po prvýkrát korčuľovali so spoluhráčmi a obaja sa vyjadrili, že by sa do akcie chceli vrátiť po prestávke určenej pre konanie zápasu hviezd.
IslandersNáhradný brankár NY Islanders Nathan Lawson predčasne opustil piatkový zápas proti Buffalu po tom, čo v priebehu prvej tretiny utrpel zranenie ľavého kolena. Vyšetrenia ho budú čakať v sobotu.
SabresPravý krídelník Patrick Kaleta sa po prvej tretine nevrátil do piatkového zápasu proti Islanders, v ktorej si zhoršil stav zranenia ľavej ruky. Kaleta hral len v treťom zápase po návrate do akcie po zlomenine spomínanej ruky.
PanthersObranca Dmitrij Kulikov vynechal piatkový zápas proti Lightning, pretože ho trápi zranenie rebier. Prišiel k nemu v stredajšom zápase proti Columbusu. V tomto ročníku zaznamenal päť gólov, 11 asistencií a deväť plusových bodov v 44 zápasoch.
StarsĽavý krídelník Loui Eriksson vynechal v piatok prvý zápas od sezóny 2007/08, pretože ho trápi chrípka. Naopak, do akcie sa vrátil obranca Matt Niskanen, ktorý vynechal šesť zápasov pre zranenie ruky.
ThrashersÚtočník Andrew Ladd vynechal piatkový tréning Atlanty pre chorobu a jeho štart v sobotnom zápase proti NY Rangers je otázny. Ladd zaznamenal v tomto ročníku 38 bodov v 49 zápasoch.
SenatorsPravý krídelník Alex Kovalov sa vrátil do akcie po tom, čo vynechal šesť zápasov pre zranenie kolena. V piatkovom zápase proti Montrealu odohral 16 minút a 18 sekúnd, počas ktorých zaznamenal mínusový bod.

|< <   345 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies