Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
1
ANA
1
po 2. tr.
LAK
3
CHI
1
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Capitals sa zranil hviezdny krídelník Krídelník T.J. Oshie nedohral stredajší prípravný zápas Washingtonu proti Detroitu pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v druhej tretine, keď ho na mantinel narazil Joe Veleno. Capitals neskôr informovali, že do zápasu sa nevráti a jeho stav sa znovu posúdi vo štvrtok. Tréner Peter Laviolette však povedal, že Oshieho odchod z duelu nebol len preventívnym opatrením.

05. 02.

CanucksTím Vancouver Canucks poslal do Manitoby na kondičný pobyt obrancu Samiho Sala, ktorý sa zotavuje zo zranenia achillovej šľachy. V drese Moose nastúpil už v piatok proti Wilkes-Barre a k výhre 3:2 prispel dvoma gólmi. Obranca Aaron Rome sa v piatok proti Chicagu vrátil do zostavy Canucks. 27-ročný Rome vynechal osem zápasov pre zranenie kolena. V piatok strávil na ľade viac ako osemnásť minút.
LightningBrankár Tampy Dwayne Roloson prišiel v piatkovom dueli proti Capitals po 133 minútach a dvanástich sekundách o svoju nepriestreľlnosť. Stalo sa tak na začiatku desiatej minúty, kedy ho prekonal Bäckström. Klubový rekord drží Antero Niittymäki, ktorý nedostal gól 146 minút a 13 sekúnd.

04. 02.

SenatorsCenter Jason Spezza by sa mal vrátiť do akcie v sobotnom zápase proti NY Islanders. Dvadsaťsedemročný tvorca hry nehral od 26. decembra, kedy utrpel zranenie ramena. Vynechal 15 zápasov v rade.
ThrashersV závere druhej tretiny zápasu proti Calgary skolaboval obranca Freddy Meyer a po zápase priznal, že na chvíľu stratil vedomie. Z ľadu odkorčuľoval po vlastných a duel nedohral.
Blue JacketsTím Columbus Blue Jackets povolal do prvého tímu dvadsaťročného talentovaného obrancu Johna Moorea z tímu AHL Springfield Falcons. Očakáva sa, že sa k tímu pripojí v piatok v Detroite.
DevilsBrankár Martin Brodeur odchytal vo štvrtok svoj 1029. kompletný zápas, čím sa vyrovnal legendárnemu Patrickovi Royovi. 25 zákrokmi pomohol Devils k víťazstvu 3:2 nad Rangers.
ThrashersTím Atlanta Thrashers umiestnil pred štvrtkovým zápasom na listinu zranených hráčov obrancu Tobiasa Enstroma, ktorého trápi zranenie prsta, pre ktoré už vynechal tri stretnutia.

03. 02.

OilersÚtočník Aleš Hemský sa v stredu vrátil do akcie po tom, čo vynechal štyri zápasy a Víkend hviezd pre následky otrasu mozgu. Edmonton poslal na farmu do tímu Oklahoma City Barons (AHL) Zacka Stortiniho.
BluesSt. Louis aktivovalo z listiny zranených hráčov útočníka Andyho McDonalda, ktorý vynechal 24 zápasov pre následky otrasu mozgu. McDonald by mal hrať už v piatok proti Edmontonu. V 25 zápasoch strelil osem gólov a pridal deväť asistencií.
DucksRyan Getzlaf, ktorý utrpel zlomeninu kosti tváre, by sa mal vrátiť do akcie počas budúco týždňového turné Anaheimu na ľadoch tímov zo západnej časti Kanady.
SenatorsĽavý krídelník Jarkko Ruutu sa vrátil do zostavy Senators po tom, čo vynechal posledné tri zápasy pre zranenie dolnej časti tela. Ottawe stále chýbajú brankár Pascal Leclaire (dolná časť tela) a center Jason Spezza (rameno).
CoyotesPhoenix sa musel zaobísť bez obrancu Eda Jovanovskiho, ktorého trápi menej vážne nešpecifikované zranenie hornej časti tela. V tomto ročníku odohral 44 zápasov, v ktorých zaznamenal 14 bodov.
StarsDallas umiestnil na listinu zranených hráčov centra Toma Wandela, ktorý si 24. januára zranil rameno. Do prvého tímu bol povolaný pravý krídelník Raymond Sawada z Texasu Stars z AHL.

01. 02.

BluesSt. Louis Blues dnes neprivíta na domácom ľade Colorado Avalanche, pretože bolo stretnutie pre nepriaznivé poveternostné podmienky odložené. Náhradný termín konania zápasu ešte nebol stanovený.
PenguinsÚtočník Jevgenij Malkin (koleno a infekcia v čelnej dutine) sa v pondelok vrátil do tréningového procesu, no v utorok proti Rangers hrať ešte nebude. Tréningu sa opäť nezúčastnil Sidney Crosby (otras mozgu).
PredatorsÚtočník Jordin Tootoo absolvoval v pondelok prvý tréning s Predators od kedy sa zapojil do liečebného programu pre ľudí závislých na alkohole a drogách. Ako dlho však bude ešte mimo akciu, o tom rozhodnú až lekári, ktorí ho majú na starosti.
CanucksTím Vancouver Canucks povolal do prvého tímu talentovaného Codyho Hodgsona z Manitoby Moose (AHL). Dvadsaťročný útočník zaznamenal 26 bodov v 28 zápasoch AHL a svoj debut v NHL by mohol zažiť už v utorok proti Dallasu.

31. 01.

RangersRyan Callahan (ruka) by sa mal vrátiť do akcie v utorkovom zápase proti Pittsburghu. Callahan nehral od 15. decembra, kedy utrpel zlomeninu ľavej ruky práve v stretnutí proti Penguins.
PenguinsDátum návratu útočníka Jevgenija Malkina, ktorý sa vyrovnáva so zranením kolena a infekciou v čelnej dutine, ešte stále nie je známy. Penguins sa vracajú na ľad v utorok proti Rangers. Vtedy by sa mohlo vedieť viac.
RangersDerek Boogaard sa stále vyrovnáva s následkami otrasu mozgu, ktorý utrpel pri bitke s Mattom Carknerom 9. decembra v zápase proti Ottawe. Boogaard, ktorému chýba 11 trestných minút do hranice 600, ešte nekorčuľoval.

29. 01.

FlamesÚtočníka Aleša Kotalíka si z waiver listiny nechránených hráčov, na ktorú ho umiestnil tím Calgary Flames, nevybral žiaden z ostatných 29 klubov a vedenie Flames ho poslalo na farmu do Abbotsfordu (AHL). 32-ročný Kotalík nastúpil v aktuálnom ročníku v 20 dueloch a na svoje konto si pripísal len tri góly.

28. 01.

FlamesAleš Kotalík bol opäť umiestnený na waiver listinu nechránených hráčov. Zámer tímu nebol špecifikované, no je možne, že ak pobyt prežije, poputuje na farmu do Abbotsfordu Haet (AHL). Hráč s 3-miliónovou zmluvou v tejto sezóne strelil len tri góly a nezaznamenal asistenciu.
Red WingsÚtočník Pavel Dacjuk, ktorý pauzuje pre zranenie ruky, bol vo štvrtok stiahnutý z listiny zranených hráčov. Do akcie by mal zasiahnuť 2. februára v zápase proti Ottawe.
DucksKapitán Ryan Getzlaf dostal od doktorov povolenie začať korčuľovať spolu so spoluhráčmi takmer jeden mesiac po tom, čo ho trafil puk do tváre. Mal by tak urobiť v pondelok.

27. 01.

CanucksObranca Alex Edler vynechal stredajší zápas proti Nashvillu, pretože ho trápia problémy s chrbtom. Zranil sa v pondelkovom zápase proti Dallasu, ktorý bol schopný dohrať. V tejto sezóne vedie obrancov Canucks s 8 gólmi a 32 bodmi.
StarsStrední útočníci Jamie Benn a Tom Wandell vynechali stredajší zápas proti Edmontonu pre problémy so zraneniami hornej časti tela. Stars do prvého tímu povolali centrov Aarona Gagnona a Travisa Morina z Texasu (AHL). Morin zažil svoj debut v NHL.
BruinsÚtočník Marc Savard, ktorý utrpel otras mozgu v minulotýždňovom zápase proti Coloradu, sa vrátil domov do Ontária, aby tam oddychoval. Pre následky otrasu mozgu vynechal už úvodných 23 zápasov tejto sezóny.
AvalancheMatt Duchene sa stal vo veku 20 rokov a 10 dní najmladším hráčom Avalcneh, ktorý dosiahol hranicu 100 bodov v kariére. Jeho spoluhráč David Jones nedohral stredajší duel pre zranenie ramena, ktoré utrpel v druhej tretine.
SharksAntti Niemi odchytal piaty zápas v rade, čo je jeho tohtosezónne maximum. Za zraneného Antera Niittymakiho (dolná časť tela) mu teraz robil náhradníka profesionál Alex Atalock z Worcestru (AHL). Predtým to boli dvaja amatéri Jortdan White a J.P. Anderson.
PredatorsPravý krídelník J.P. Dumont sa vrátil do zostavy Nashvillu po tom, čo vynechal posledný zápas pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela. V stredu odohral 9 minút a 20 sekúnd.

|< <   344 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies