Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Vráti sa van Riemsdyk už tento týždeň?Útočník Philadelphie James van Riemsdyk dúfa, že sa vráti do akcie v stredajšom zápase proti Washingtonu alebo v piatkovom zápase proti Vegas. Pre zlomeninu ľavého ukazováka nehral od 28. októbra a v pondelok sa zapojil do dobrovoľného rozkorčuľovania. „Určite robím pokroky. Je to pomalé a únavné, ale každý deň sa cítim lepšie,“ poznamenal.

17. 01.

CanucksÚtočník Alexandre Bolduc by mal vynechať štyri týždne pre zranenie ramena, ktoré utrpel v piatkovom zápase proti Washingtonu. Na jeho mieste v štvrtej formácii by mal hrávať Aaron Volpatti.
PredatorsObranca Francis Bouillon utrpel zranenie dolnej časti tela počas prvej tretiny nedeľného zápasu proti Chicagu. Do zápasu sa už nevrátil. Stihol v ňom odohrať dve a pol minúty, počas ktorých zaznamenal mínusový bod.
BlackhawksÚtočník Jonathan Toews strelil svoj jubilejný 100. gól v NHL. Na dosiahnutie tejto hranice potreboval odohrať 267 zápasov. V tomto ročníku strelil 16 gólov v 44 dueloch. Pridal k nim aj 20 asistencií.
WildObranca Marco Scandella, ktorý potreboval 25 stehov na zacelenie rany pri uchu, do ktorého ho v piatkovom zápase proti Coloradu trafil puk, vynechal nedeľný zápas proti Vancouveru. V tejto sezóne odohral 16 zápasov, v ktorých zaregistroval dve asistencie.

16. 01.

BruinsMark Recchi z Bostonu odohral v sobotu proti Penguins svoj 1615. duel v NHL, čím sa dostal na delenú siedmu priečku v historických tabuľkách. Proti Pittsburghu, s ktorým vyhral v roku 1991 Stanley Cup, odohral 16 a pol minúty a nazbieral jeden mínusový bod. Útočník Milan Lucic vynechal pre nešpecifikované zranenie tretie stretnutie v rade.
CoyotesÚtočník Ray Whitney otvoril v ôsmej minúte skóre zápasu medzi Coyotes a Ducks a zaznamenal jubilejný 900. bod v NHL. Skúsený krídelník napokon v zápase dokopy získal tri body a „kojotom“ pomohol k výhre 6:2. Jeho spoluhráč Radim Vrbata získal dve asistencie a dostal sa na métu 300 prihrávok.
HurricanesEric Staal strelil v sobotu jeden gól a na dva prihral a v historickom bodovaní tímu Carolina Hurricanes sa dostal na prvé miesto pred Roda Brind'Amoura. Staal má momentálne na svojom konte 474 kanadských bodov v 523 dueloch.
NHLKrídelník Canadiens Michael Cammalleri sa po vynechaní dvoch zápasov pre chorobu vrátil v sobotu do zostavy kanadského tímu. Montreal vyhral nad NY Rangers tesne 3:2 a Cammalleri asistoval na jeden gól. V tejto sezóne odohral 42 duelov a získal 29 bodov.
SharksÚtočník Logan Couture sa v sobotu vrátil do zostavy Sharks po tom, čo vynechal pre zranenie kolena jedno stretnutie. Proti St. Louis odohral takmer 21 minút a k výhre 4:2 pomohol jednou asistenciou.
StarsSkúsený obranca Karlis Skrastins sa po vynechaní troch zápasov pre zlomený nos vrátil v sobotu proti Atlante do zostavy Dallasu, ktorý vyhral 6:1. Lotyšský bek odohral viac ako 18 a pol minúty a získal jeden plusový bod.

15. 01.

FlyersObranca Flyers Chris Pronger, ktorý nehrá pre zranenie nohy, sa zúčastnil v piatok tímového tréningu prvý raz od 15. decembra, kedy utrpel spomínané zranenie. Do akcie by sa mal vrátiť počas budúceho týždňa.
FlamesObranca Flames Robyn Regehr vynechal v piatok pre zranenie nohy zápas proti Ottawe. Do zostavy Calgary sa vrátil bek Brendan Mikkelson, pre ktorého to bolo prvé stretnutie od 1. decembra.
ThrashersKrídelník Atlanty Evander Kane sa po vynechaní dvoch stretnutí pre zranenie strednej časti tela vrátil v piatok proti Philadelphii do akcie. V zápase odohral takmer 19 minút a nazbieral dva mínusové body a dve trestné minúty.
CapitalsTím Washington Capitals poslal obrancu Tylera Sloana, ktorý naposledy hral 26. decembra, na kondičný pobyt do Hershey (AHL). Krídelník Eric Fehr utrpel v piatok proti Canucks zranenie hornej časti tela a pravdepodobne vynechá sobotňajší duel proti Ottawe.

14. 01.

SharksMladý útočník Logan Couture vynechal vo štvrtok svoj prvý zápas v tejto sezóne po tom, čo v predchádzajúcom zápase proti Torontu utrpel zranenie kolena. Očakáva sa, že sa do akcie vráti skoro.
FlyersObranca Chris Pronger, ktorý pauzuje pre zranenie nohy, dostal od doktorov povolenie zapojiť sa do tréningového procesu Flyers. Do zostavy tímy by sa mohol vrátiť už počas budúceho týždňa.
SabresKapitán Sabres Craig Rivet sa vo štvrtok po prvýkrát po deviatich zápasoch nedostal do základnej zostavy tímu. Jeho spoluhráč Ryan Miller stál v bráne už v 20. zápase v rade a naposledy nechytal 24. novembra, kedy vynechal dva zápasy pre zranenie slabín.
BruinsÚtočník Milan Lucic sa podľa slov trénera Claudea Juliena cíti lepšie, ale pre nešpecifikované zranenie vynechal aj štvrtkový zápas proti Philadelphii. Pre spomínané zranenie tak nehral už v dvoch zápasoch.
HurricanesStredný útočník Ryan Carter sa podľa predpokladov vrátil vo štvrtok do akcie po tom, čo vynechal tri zápasy pre zranenie hornej časti tela. Jeho návrat spôsobil, že sa do zostavy nedostal útočník Sergej Samsonov.
FlyersÚtočník Nikolaj Žerdev sa vrátil do základnej zostavy Flyers po tom čo vynechal štyri zápasy pre zranenie nohy. Pri svojom návrate odohral 11 a pol minúty, strelil jeden gól a na jeden prihrával.

13. 01.

BluesObranca Carlo Colaiacovo bol trafený do tváre pukom vyslaným z hokejky Matta Beleskeym počas prvej tretiny zápasu proti Anaheimu. Do stretnutia, v ktorom odohral päť minút, už nezasiahol.
Maple LeafsBrankár Jean Sebastien Giguere sa blíži k svojmu návratu do akcie po zranení slabín. Ak mu dajú doktori povolenie, mohol by robiť náhradníka Jamesovi Reimerovi už vo štvrtkovom zápase.
OilersTréner Tom Renney povedal, že Gilbert Brule má poranený členok a vynechá minimálne tri nasledujúce zápasy Edmontonu. Brule hral naposledy 6. januára.
CapitalsCenter Boyd Gordon sa vrátil do zostavy Capitals po tom, čo vynechal 11 zápasov pre zranenie palca. Jeho spoluhráč, obranca Tom Poti, opustil zápas na začiatku druhej tretiny pre zranenie dolnej časti tela.
HurricanesCenter Ryan Carter, ktorého trápilo nešpecifikované zranenie, by sa mohol vrátiť do základnej zostavy Hurricanes vo štvrtok proti Buffalu. Carter je s 52% úspešnosťou najlepším hráčom tímu na vhadzovaniach.
PenguinsPravý krídelník Arron Asham sa vrátil do akcie po tom, čo vynechal pondelkový zápas proti Bostonu pre chorobu. V stredu odohral deväť minút a zaznamenal jeden mínusový bod a jednu strelu.
AvalancheObranca Kevin Shattenkirk, ktorý vynechal pondelkový zápas proti Detroitu pre zranenie nohy, sa vrátil späť do zostavy Colorada a v zápase proti Chicagu odohral 19 minút.

12. 01.

BruinsVeterán Mark Recchi odohral utorok proti Ottawe svoj 1613. zápas v kariére, čím sa dostal pred legendárneho obrancu Raya Bourquea na ôsme miesto v histórii NHL. V zápase odohral necelých 12 minút a zaznamenal tri plusové body.
RangersBrankár Henrik Lundqvist zaznamenal asistenciu v treťom zápase v rade a v tejto sezóne má na svojom konte už štyri asistencie, čo je najviac v jednej sezóne v kariére. Posledný brankár s asistenciami v troch zápasoch v sérii bol Ed Brodeur v roku 2001.
CanadiensĽavý krídelník Mike Cammalleri necestoval s Canadiens do New Yorku, pretože ho stále trápi choroba, ktorá ho udržala mimo akcie aj v sobotnom zápase proti Bostonu. V tejto sezóne zaznamenal 12 gólov a 16 asistencií v 41 zápasoch.

|< <   347 z 384   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies